i love my friends












-bilder från idag, älskar er så mycket -

Kom lite försent till frida, så jag såg själv på när jenny och hundra andra dansade. Helt grymma. Sen gick vi tre runt lite innan vi hamna på STEVES. Haha, frida betalade min goda mat som en försenad present. Tack fina du! Sen tog vi en promenad genom stan och pratade om allt och tog lite för många seriösa bilder ( haha, ironi. ) Kom hem för några timmar och ska snart sovaa.. PLUGG imorgon! Peace.


stressad och försenad som vanligt



Ska möta upp frida vid HM tjugio i. Jag tar bussen ofcourse. Ska se jenny dansa nere vid stan, sen träffar vi emelie och vi ska nog käka ute och kolla runt i affärer och så. Hade först tänkt se på bio, men det finns ingen film som vi alla ville se. Hehe, men det blir najs ändå.. Har på mig min klänning eftersom det är såå ovanligt varmt idag.. PEACE.

friday, im in love






FOTO-JAG.

GRYMT att det är helg även fast det enda min helg kommer bestå av är biologiplugg och jobb. Hade iallafall engeliska prov idag.. och det mesta av det gick bra, i hope. Annars fick jag VG+ på historiaprovet. Åhh, vad glad jag blev! Har lite ångest över att jag stack till bibblan igår med Lollo, men pluggade inget. Skrattade i fyra timmar istället.. men i helgen kör jag!! Nu ska jag käka lite och göra något jag inte gjort på hela veckan nästan. CHILLA.

don't have any time to sit here anymore





- några höstbilder jag tog i måndags -

Jag ägnar dessa dagar åt plugg. Gick raka vägen till bibblan efter skolan idag och pluggade på biologin, och det gör jag även imorgon + lite engeliska. Har eng-prov på fredag, det mesta är oförberett och biologin är på måndag. Vill verkligen inte sänka mig i biologi, så jag drar och läser boken nu, sen ska jag sova. C'YA

just stop talking


Precis sett färdigt på en helt awesome avsnitt av Greys. Världens bästa serie, verkligen. Innan det lagade jag mat + städade köket. Vaddå grym!? Ska iallafall dra och fota nu. Åhh, älska. l a t e r.

i know that you are better than that



Precis tagit en dusch och klätt på mig. Ska ner till ikano-huset nu och leta efter nya kläder. Hoppas verkligen jag hittar något snyggt eftersom garderoben vill ha lite nytt. Hehe. Sen efteråt ska jag fota.. WUHU. Har inte gjort det på länge pg.a plugg. Nåja, c'ya later.

Is there a place for the hopeless sinner




Foto jag tog i onsdags.

Käkar baguette och ska snart sortera reklamen, sen delar jag ut det.. Chill kväll efter det. Peace,peace.

people change, change beacause of who i am





-jag idag.. lika glad och cool som vanligt-

Har inte gjort så mycket. Handlade med pappa förut sen så har jag suttit här vid datorn, chattat med Lilly och kollat på youtube klipp. Söndag imorgon och jag ska troligtvis jobba. Wuhu, har inget plugg denna helg! Riktigt skönt. Nåja, ska vänta på att ett avnitt av vampire diares ska laddas, sen några kapitel i twilight innan jag lägger mig. Peace,peace.

Föresten.. tack anonym! Jag blev jätteglad och förvånad över din komentar. :]

school on a saturday




kladdkaka

Öppet hus i min skola idag, hade 3 lektioner och mina föräldrar kom som alla andras. Var där i ungefär 2 timmar innan det tog slut. Några timmar senare stack jag till moskén. Fick sluta jättetidigt, eftersom det är någon fest ikväll och även för att jag klaga på att jag var trött. Haha. Ska nu dra till mona och köpa en grej till mami som hon ska ha på festen.. Best daugther ever or whoot. En kompis följer med mig iallafall. Peace,peace.


without a friend, what good is life





kör på svart-vit bilder från idag

So-provet gick åt helvete, men samtidigt inte... Åhh, jobbigt. Stack ner till stan efter skolan med tove, kollade runt i affärer och väntade på att emelie skulle komma. [ Hon stack till stallet snabbt. ] Apornas planet gick inte förns åtta, så vi käkade på steves och stack sen till Emelie och kollade på harry potter och hade det lite för kul. De betalade för min mat som en försenad fördelsedagspresent. Tack så mycket!! Kom hem för 20 minuter sen och chillar lite nu.


finally friday



två dagar sen.. :]

MORGON.. sitter vid datorn istället för att äta frukost. Haha. Igår efter skolan gick jag raka vägen till bibblan, Ida joinade mig någon timme innan hon var tvungen att dra på träning. Plugga iallafall tills åtta, och massor innan jag sov. Historiaprov idag. Men efter skolan idag ska jag va med emelie och tove, vi ska se apornas planet. Awesome. Nu - frukost och lite plugg. C'ya 2night.

great day







-bilder från idag-

Gick ner till ikano med mamma och lilsis idag. Träffade min brosa först, vi åt lunch i ikea resturangen. Sen var han tvungen att gå, och innan vi också gick beställde vi efterrätt som var mer än bara god. Hehe, vi tänkte kolla runt i affärer lite efteråt. Men först skulle mamma ta min syrra till toan och jag missuppfatta allt så jag råka tappa bort dom. Haha, det händer jämt. Kom hem vid fem och har chillat lite, sen plugga jag och det ska jag fortsätta göra nu. Fick även finaste presenten och kortet av mina föräldrar och lilsis. KÄRLEK till dom, verkligen. Har haft en grym studiedag, peace.

studiedag



- bild från igår, best day -

Gick upp för ett tag sen och gör inget speciellt nu. Har studiedag idag vilket känns helt great eftersom jag ogillar schemat på onsdagar. . Haha. Ska iallafall dra till Ikano-huset med mamma och lilsis om några timmar. Haha, ska fika och sånt.. för att jag fyllde år igår. Sen efter det ska jag plugga, har historia prov på fredag!! Nu - hit the shower.

maybe together we can get somewhere



-två randoms jag tog i lördags-

Hittils har min födelsedag varit great. Såg på grym avsnitt av Greys, sen har jag suttit och chattat med bästa vän på facebook innan vi började diskutera harry potter med en kille i min klass. Haha, har aldrig skrattat så mycket. Dansat i mitt rum och varit såå glad. Nu ska jag snabbt köpa choklad innan jag missar mer av IDOL.

we almost had it all






JAG IGÅR.

Haha, tänker hela tiden att det är fredag idag men det är bara tisdag. Kanske för att det är studiedag imorgon.. Helt awesome. Skolan gick lika bra som vanligt. Haha, alla mina vänner sjöng födelsedags låten för mig i cafeterian i skolan idag framför ALLA. Kärlek. Ska kolla på ett avsnitt av Greys nu, inte sett det på länge på grund av plugg.. l a t e r.

birthday



igår- sista dagen som 14-åring.

Levt i 15 år idag.

this ain't but having the best results



Gick inte och la mig förns 12 på natten igår eftersom jag pluggade. Och efter skolan idag, som var riktigt bra så pluggade jag ännu mer. Det ska bli så skönt att lämna in min hemkunskaps uppats imorgon, hoppas verkligen att jag får ett MVG på den eftersom jag verkligen har kämpat med den!! Ska finslipa den lite nu, sen ska jag sova. C'YA.


studying



10 dagar sen

Gick upp 9:40 imorse bara för att jag skulle sortera reklamen, sen dela ut det. Gör det alltid så himla sent men jag var tvungen att ha några timmar som skulle gå åt plugg idag. Skrivit på hemkunskapsuppsatsen non-stop i några timmar så tar en liten paus nu. Är hur nöjd som helst. Får hoppas det märks på betyget.. Hehe. Har nästan inte heller fotat något på snart en vecka för jag har ägnat tid åt all plugg.. men det blir värt det i slutändan.. antar jag. Peace.

hell yes



brukar alltid slänga mina kläder på sängen när jag ska sortera dom.. Haha, bild från förut..

Känner mig en aning lycklig just nu, mami hittade voltaren och sa till mig att ta lite på nacken. Gissa om det funka?! Det gör lite ont fortfarande men kan iallafall kolla åt höger utan att säga ett högt aj. Awesome mom or what. Hade tänkt plugga mera nu, sen hade jag tänkt lägga mig. Hade tänkt gå upp tidigt imorgon. Peace,peace.


but no one seems to hear a thing



Haha. Jag nyss.. Tumme upp för smärtan jag lider just nu, eller inte..

Jag brukar ofta knäcka mina fingrar och nacke. Okej, varenda dag.. Och just idag, imorse faktiskt så knäcker jag hela mitt nacke och det gör ont som in i helvete. Haha. Ajj. Stack iallafall ner till moskén idag som har börjat igen. Sen har jag pluggat. Nu sorterar jag mina kläder och pluggar lite samtidigt.  C'ya later.


18:34


Nu kör jag
. Pluggar tills klockan slår åtta. Då blir det idol och lite tid här vid datorn. :]

we made it another week..



Holland 2011

FREDAG. Det känns så otroligt härligt även fast jag måste skriva på min uppsats ikväll lite. Skolan gick bra, lite tomt utan frida som är i Italien och har det great, hoppas jag.  Annars har jag chillat nu efter skolan, eftersom de två senaste dagarna har jag inte gjort något annat än att ha skrivit på min uppsats och pluggat. NU ska jag bara njuta av att det är helg.

hot chocolate





2 dagars gamla bilder..

Har blivit halv-beronde av varm choklad. Hehe, blir det speciellt på vintern och hösten. Plugget gick förövrigt okej, så svårt att hitta billiga möbler, men det blir nog bra.  Nu ska jag göra mig en kopp choklad och kolla på IDOL. Sen ska jag nog sova. Friluftsdag imorgon, och jag har ingen aning om hur jag ska ta mig dit. Hoppas det löser sig. C'ya.

pluggpluggplugg






bilder från igår

Praktiskt prov på hemkunskapen och fem andra ämnen och skoldagen var slut. Kom hem vid fyra och har tagit en dusch och kollat igenom all plugg . Nu sätter jag igång med hemkunskaps uppsats som ska vara inlämnad om en vecka.. LET'S GO.


monday



jag och min jobbiga men världsbästa lillasyster i torsdags förra veckan

Trodde att den här måndagen skulle vara sämst, eftersom det ösregnade när jag var på väg till skolan. Och att biologin skulle börja, och origentering stod på schemat. Men biologin var rätt så slapp och istället för origentering var det inomhus idrott. Hehe. Efter skolan gick jag hem snabbt, sen gick klara, lovisa och jag ner till stan. Kollade runt i affärer och sånt. Hittade inget vilket suger, lite. Kom hem för ungefär någon timme sen. Nåja, idol på tv nu. Peace,peace.

nine eleven 2001


Mina tankar går idag åt de drabbade, oskyldiga människor som dog för 10 år sedan. Personer med drömmar, jobb och familj. Kollat på "dagen som förändrade världen" på kanal 1 nästan hela dagen... Ingen förtjänar det här. Och poliser, brandmän som riskerade deras liv för att rädda andras. Rest in peace. <3

But me myself I got nothing to prove



Photo - jag, från i torsdags... ph1 och 3 i världen nu.

Har verkligen inte gjort något idag förutom att ha kollat på Tv och lite av halvblodsprinsen. Städade iallafall köket för en stund sedan, och så gjorde jag mig  varm choklad som jag dricker nu. Nåja, hade tänkt att börja med min hemkunskaps uppsats som ska vara inlämnad om några veckor, hellre det än att zappa mellan alla kanaler. Peace,peace.


september 9th



jag igår

Har längtat efter fredag hela veckan.. Awesome att det är fredag nu. Hade somsagt 2 lektioner, sen gick jag hem. Hittar inte mammas busskort jag hade idag också. Haha, är det inte typiskt? Ber till gud att den är i mitt skåp eller i bilen. Får hoppas att min fredag inte blir förstörd bara för att jag är nedstämd. Greys gör mig nog på bättre humör. Peace,peace.


don't you understand






det jag hade på mig i skolan igår


Hade bara en svenska ektion imorse, sen stack hela skolan ner till ryd för att det var skoljogg. Fick springa 5 km, jag gjorde det bara för betygets skull. Hehe. Men man fick gå också. Det gick iallafall bra, bra att få upp min kondition. Har iallafall tagit en dusch, bytt om och ska snart ner till skolan för att ha engeliska och so i 80 minuter. Tar bussen. C'ya later.

update- träffade pappa, fick skjuts av honom istället :D


let's toast for the douchebags




bilder jag tog efter skolan idag

Att få slippa 80 minuters so bara för klassfoto är inte ett dugg fel. Haha, det gick väl okej föresten. Orkar inte göra en stor grej av det hela. Skolan gick annars snabbt, ägde ut min idrottslärare på basket på idrotten. Haha. Har efter skolan pluggat engeliska och tagit en p-walk. Har suttit här ett tag, så ska nog plugga lite mer nu. C'YA.


wored this at school today







Stickad tröja/Cubus. Byxor/Gina. Solglasögon/Gina. Halsband/Holland. Skor/Converse

Tror  inte jag satt vid datorn mer än en timma eftersom jag kollade på greys, redigerade bilder och hjälpte mamma lite. Mitt löfte var ju att sitta max 1h och 15 minuter om dagen, och då mena jag surfa vid nätet och så. Ska kolla på Harry Potter nu (obsessed) IDOL ikväll föresten, missar verkligen inte jag. C'U 2MORROW.

even the best falls sometimes




bilder jag tog för en stund sen...  awesome väder idag. Inte för varmt och inte för kallt.

Skönt att ha mån-tis avklarade, de längsta dagarna i veckan.. Annars gick det ovanligt bra idag.. Haha, okej ska försöka vara postiv. Rullade med hemkunskap, lite matte, NO, 2 eng lektioner. Ska snart se på Greys som redan börjar men fixar lite mellanmål först. Skolfoto imorgon också. Åhh, vad jag hatar det. Haha. Tror jag iallafall invigar min nya skjorta, we'll see.

new stuff



[tidsinställt]

Skjortan fick jag i tisdags förra veckan av mamma som eid-present, och skorna fick jag någon vecka tidigare än det. Kommer antagligen ha dom när jag inte använder conversen. TackTack mi madre!

I got a vision, to make a difference




3 bilder jag tog i lördags.. mina muffins blev goda.

Förutom att ha haft idrotts-lektion i spöregn och sprungit nästan hela lektionen så var skolan rätt så okej. What a shame att vi slutar 15:40 för annars är det rätt så slappa lektioner. Kom iallafall hem halv fem, har gjort färdigt några läxor och kollat på Greys. Tänkte snart kolla på film eller kanske dra på en promenad även fast det är spöregn? Får se. Peace,peace,peace.

all the right moves



foto-jag
Precis sett färdigt på en film, another cinderella story.. rätt så bra faktiskt! Sitter nu och håller på att göra en header, samtidigt som jag läser bloggar och lyssnar på 2cellos.. Ojoj, grymma. Har idag annars inte gjort något, har blivit förkyld så har bara vilat lite och fotat lite nya grejer som jag troligtvis lägger in imorgon. Hade nu tänkt göra färdigt headern, sen kolla på Harry Potter. Long time, no seen. Är ensam med pappa och lillasis (som sover nu, hoppas jag) Lateeer.

friday




tisdags

Skolan idag rullade på som vanligt, skönt med fredag. Tänkte kolla på harry potter filmerna när jag kom hem. Eftersom det var typ 2 månader sist, men självklart däckade jag när jag kom hem. Vaknade klockan nio. Haha, utvilad är jag iallafall. Grattis till Alastor/Klara som blev 15 idag.. :]


by me









FOTO - JAG

september the first


30th

Skolan gick ovanligt snabbt. Haha, tränade lite bevärjelser med Lollo på tekniken. Annars har jag pluggat engeliska och när jag kom hem sov jag lite.. Hehe. Sitter och läser bloggar och pluggar in lite engeliska.. Skönt det ska bli att slippa den imorgon. Nåja, hade tänkt ladda upp lite bilder jag fotade förra helgen. Sjukt att det är först september idag föresten!!

RSS 2.0