the missing



Finns en serie som heter the missing och som handlar om en kvinna som jobbade för CSI men som sedan slutade när hon fick sin son michael. 18 år senare när han är större så drar han till Rom för att studera, och där blir han kidnappad. Hon vet inte om detta har med att göra med hennes man som dog i en bilkrash när Michael var liten, eftersom han hade tidigare haft hemliga möten och så. Hon gör iallafall allt för att rädda den person som betyder mest för henne: Hennes son. Sjukt bra och spännande serie som började visas på kanal5 för flera veckor sedan!

Det här har med att göra det sjukt roliga som hände igår kväll. Han som spelar Michael, Nick Eversman.. svarade på det jag skrev till honom på twitter igårnatt!! Kan inte fatta det. Jag kollade samtidigt på the missing som gick på tv, sen hände det en grej och jag skrev till honom: Gissa vad som just hände? Och han svarade!! Ahh. Dog verkligen lite. Haha. Sjukt kul! Annars då. Tycker så synd om mamma som har fått värsta host attacken. Hatar att se henne eller pappa sjuk. Haha. Städade deras rum lite snabbt nu och bytte lakan för att det ska bli fräshare. Hoppas hon mår bättre imorgon. Nu ska jag be och sedan borsta tänderna sedan väntas två gossip girl avsnitt! Bra avslut på en april. Imorgon är det redan maj (!!) och detta måste va världens längsta inlägg. Night world.


valborg





- bilder från förut -


Sjukt kul att åka skateboard igen. Vet hur man åker, men jag kan ännu inte åka jättebra men jag lär mig snart. Lärde min lillasyster som fick en i vintras. Haha, hon är precis som jag, inte ett dugg rädd över att ramla så hon lär sig snabbt. Vad vi ska åka i sommar! Annars då. Det är valborg idag och jag fattar inte vad det är som är så märkvärdigt med denna dag. Man välkomnar våren. De flesta i min ålder gör det genom att dricka sig fulla vilket leder till ibland olyckor och stora misstag. Jag förstår inte varför..? Varför är det inte så med andra onödiga dagar? Nåja. Angår faktiskt inte mig.. :) Haha. Själv ska jag kolla på de avsnitt jag missat av gossip girl och chilla ikväll. Har ett avsnitt som redan laddats åt mig. Internet går så sjukt snabbt nu. Cheers! Haha, så sjukt glad. Berättar om den jätteroliga saken som hände mig igårkväll senare... Ciao.

bullbak



Smulade jäst i en skål, tillsatte sedan margarin som jag smält med mjölk och sedan tillsatte jag socker, salt och mjöl. Sen så gjorde jag det till en deg. Därefter lät jag det jäsa i en stund. ( bilden visar efter det jäst. )





Sen delade jag delen i två delar. Kavlade den första och sedan den andra sen gjorde jag fyllningen som jag la till. Efter det rullade jag ihop degen till en rulle som jag sedan skärde på. Gjorde hur många jag ville :) Fyllningen består bara av smör, kanel och socker.

Tog en plåt och bakplåtspapper som jag ställde bullarna på, tillsatte sedan pärlsocker.


RESULTAT.
Bullarna blev sjukt goda och jättefina. Tror att det är första gången jag verkligen lyckas göra bra bullar eftersom de andra gånger jag gjort det så har dem blivit jättetorra. Tror det är för att jag inte har låtit det jäsa tillräckligt mycket. Jäsningen är nog det viktigaste. Det var så sjukt kul att vara i köket och "baka på riktigt" igen. Det var ett tag sen! Nåja. Alla tyckte dem var jättegoda. :)

30th april


lillasyster.

Jag har de senaste timmarna bakat jättegoda bullar, skrattat med lillasyster, zappat mellan alla tv-kanler och så vidare. Har ine kunnat sitta vid datorn sedans tre eftersom tele2 sa att det var något fel med vår nätverk som dem skulle fixa. Internet går tex inte när man pratar på hemtelefonen. Men det ska vara löst nu. Och så gjorde dem så att internet går jättesnabbt så funderar på att kolla på några avsnitt av gossip girl ikväll. Haha. Nu ska jag klä på mig sen ta min skateboard och gå ut med min lillasyster som redan väntar. Orkade först inte men det är jättefint väder + så siktar jag på att bli ett proffs på i sommar så kanske bord öva lite. hehe. Ciao.

long time no see


känns som om jag inte har snackat eller sett min syster på år. Har inte snckat med henne på flera veckor. Haha, vet inte hur och varför. Hon sa att hon har ringt flera gånger på min mobil och den hittade jag för några dagar sen... utan batteri. Haha. Gud. Hoppas hon kommer och besöker oss snart :)

so few come and dont go


glad tjej i jullovet med världens godaste tårta. Det måste nog ha varit mitt livs bästa lov, hade så sjukt kul.

Ahh, den här förkylningen är allmänt irriterande. Var inte förkyld igår och idag, då jag bestämmer mig för att dra till gymmet och träna så får jag världens jobbigaste förkylning. Kan knappt andas. Nyser och hostar ungefär hela tiden. Funderar starkt på att dra ändå och träna eftersom det var ett tag sedan men vet att jag inte skulle orka springa. Åh. Vet inte vad jag sk göra nu, kan ju inte dra till gymmet. Suger faktsikt lite eftersom jag är jättetaggad och peppad och har inte tränat ordentligt de senaste veckorna heller pga att jag varit sjuk och att det har varit massa i skolan. Nåja. Ska inte klaga, får bli frisk när jag blir frisk. Världens roligaste grej hände igår föresten. Blev jätteglad. Skriver senare om vad det var. :)


same time every morning




Haha. Har gått upp klockan elva de tre senaste dagarna. Samma tid hela tiden. Lite kul. Ledig från skolan idag och jag gjorde precis i ordning lite frukost som jag ska käka nu. Gottgott...

for the glory we sing our broken song




På bild: jag och foto av mig. Gillar denna bild skarpt. Två olika versioner. Togs igår också :)


but you didnt have to cut me off


collage av mig.

Gossip girl måste nog vara en av mina favoritserier! Så sjukt sjukt bra. Drama hela tiden och även jättespännnde. Rekommenderas om man vill kolla på en ny serie. Jag har missat så många avsnitt av den här säsongen men jag hänger ändå med. Men jag måste se alla avsnitt jag missat snartsnartsnart. Alla där är jättesnygga och så har dem kläder man inte direkt skulle säga nej till. Hehe.

summer weather outside



foto-jag

Hemma nu. Gick runt i fyrtio minuter sen stack jag till willys och handlade lite. Vädret är helt underbart! Vad glad jag blir. Stack ut i långklänning och en skjorta. Sommaren är påväg! Skönt med lite luft. :) Nu ska jag till mitt rum och kolla på gossip girl som börjar NU. Älskar den serien!! Helt grym.

sundays pizza



mamma köpte en ny munsköljs-grej till mig igår. Skitbra.. rekommenderas.


Sitter i köket just nu och vaktar över pizzan som är i ugnen som jag precis gjorde med mamma. Ser jättegod ut, la precis in den andra i ugnen. Annars då. Fortfarande sjuk och jag tror att jag ger upp hoppet om att jag kommer bli frisk snart. Det får gå över när det går över helt enkelt. Kollat på ett GRYMT avsnitt av PLL och zappat mellan alla tv-kanaler har jag också gjort. Haha, inget liv nowdays. Ska efter jag käkat dra till willys och handla lite. Ska ta en omväg så det blir som en promenad. Måste ha frisk luft och så vill jag även köpa hallon och frukt. Haha. Nåja. Ska nog avrunda lite här nu. L a t e r


buenos días



Gick upp lite över elva och ordnade precis some breakfast. Toast har blivit en favorit hos mig nu... dödligt gott.  

äpplepaj + suits


jag idag. haha.

Såg precis färdigt på en jättebra tv-serie som gick på etta. Suits heter den och jag har följt den ett tag. Gjorde äpplepaj förut också, den blev rätt så bra. :) Hoppas även att min förkylning ska gå över samt smärtan jag har i mitt vänstra öga. Vill dra ut och fotografera, träffa kompisar, låna nya böcker osv men de går ju inte. Nåja. Vill inte att det ska se ut som att jag klagar. Hatar att göra det eftersom jag vet att det finns yngre barn som har det en aning värre. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Har lust att redigera lite bilder men ska nog dra och känns som om jag kommer slockna när som helst. Så jag ska nog lägga mig om en liten stund. Godnatt bloggen.

black or white



Foto-jag. Tog dessa idag och de måste nog vara några av de bästa bilder jag någonsint tagit i hela mitt liv.

facts about me


haha, två outfits bilder jag hittade från i höstas. Måste använda byxorna igen nu när det är fint väder.. :)

Jag lägger märke till allt. Verkligen allt. Kan verkligen se om någon varit i mitt rum eftersom just det pappret var inte där osv. Fått namnen psykopat och wierdo av min syster. cheers.
Vet vad jag vill jobba med i framtiden och jag gör verkligen allt för att lyckas.
Älskar min lillasyster obeskrivligt mycket. Haha, vad hon betyder.
Alltid när min syster är på besök i Lkpg och hon är i ett rum så knackar jag alltid tre gånger och säger "penny" emellanåt och jag går inte in förns hon säger kom in. Hahaha, big bang theory nörd.
Hatar uttrycket tänk på har just nu, för imorgon kanske det är borta. Tar aldrig någonsin någon eller något för givet. För imorgon kan det/den vara borta.
Onsdagar, är efter fredagar min favoritdag.
Kollar alltid bak i arkivet om jag tycker att jag har hittat en jättebra blogg. Så jag läser alla inlägg de senare åren. Haha.
Kan. inte. gå. någonstans utan. min. vaselinbruk. Det går verkligen inte. Haha, har den alltid med mig.
Kan verkligen inte sitta med benen i kors, eller jag kan det naturligtvis men kan bara inte göra det. Aldrig aldrig.
Har ärvt personligheten och humorn från pappa och på det sätt jag tänker av mamma. Haha.
Min mamma hade en gång handlat massa med mat och jag gick upp typ då. (det var sommar..) Var så himla lat att jag inte orkade laga eller ta fram något till frukost så stack till willys och köpte färdiglagda pannkakor och läsk. haha, fettovarning.
Om det är något jag funderar över eller tänker på så kan jag inte sluta tänka på det förns jag fått fram varför det är just så eller varför jag tänkte på det. Som tex nyss. Redigerade lite bilder på min syster och tyckte att dom blev bättre svart/vitt. Satt och fundera på varför sen kom jag fram till själva bildens resultat blev bättre och att bakgrunden var blå och det blev inte så fint med färgen osv. Haha, har i hela mitt liv varit en sån här person.
Hatar verkligen :P och :O - gubbarna. Haha, jag kan inte ta någon seriös när dem skriver så till mig. Just no.
Ibland när jag inte kommer på en viss mening eller ord på svenska så säger jag alltid det på engeliska. Händer ofta..
Hat/älskar ketchup. Haha. Ibland är det jättegott och ibland undrar jag varför jag ens tog det på maten.

And all at once the crowd begins to sing


- haha, syster och jag sommaren 2011. -

För att sammanfatta min lördag hittils så har jag tagit det lugnt, fotograferat lite, umgåtts mycket med mina älskade lillasyster, kollat på film och blivit förkyld. Igen. Kan inte fatta det, haha. För att göra allt lite bättre så har jag gått runt och fått ont i ena ögat också. Haha, tragiskt. Men det är ju människor som faktiskt har det värre. Satte mig precis här därav ingen uppdatering tidigare idag. Var även lediga från moskén idag så var bara hemma och varit sjuk idag. Hoppas jag blir frisk snartsnartsnart eftersom vädret var jättefint idag. Ska redigera lite bilder och ta det lugnt nu. Hörs.

27th




jag förut. :)

Lagade mat förut så är jättemätt nu. Wicked. Känner att jag håller på att må bättre föresten. Dock så har allergierna ännu inte gått över men förhoppningsvis gör det över natten eller så. Juste, kollade på filmen limitless igårkväll. I början så var den okej/tråkig kände jag men med tiden blev den bara bättre och bättre. Spännande hela tiden! Får 3,5/5 av moi. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Kände för fem minuter sen att jag hade något i mitt öga så kliade på hela tiden så nu är mina ögon väldigt irriterade och trötta. Även jag är trött. Tror att det skulle vara en väldigt bra idé om jag gick och la mig, så jag ska nog göra det strax. C'YA.


it's been a while but i still feel the same


jag tidigare i veckan. hatar att bilderna blir såhär "raka" men det var trots allt min syster, the retard som knäppte dem.

Kom för en liten stund sedan hem från jobbet och bad precis kvälls bönen med pappa. :) Det var hur soft som helst på jobbet idag även fast det var lite mer ungar. Lite jobbiga men rätt så söta ändå. Haha. Är rätt så hungrig just nu så funderar på att dra till köket och se vad den har att erbjuda denna kväll.

two of the best quotes ever said



I've always believed that if you put in the work, the results will come. - Michael Jordan
Where there is no struggle, there is no strength. - Oprah Winfrey

inspiration


bilder från we heart it, collage av mig.


För att sammanfatta hela min eftermiddag så har jag kollat på bild efter bild på weheartit och redigerat bilder.

one year ago


- våren 2011, jag tycker inte att jag har förändrats så mycket. :) Så synd att den kameran som jag bl.a tagit dessa 4 bilder med gick sönder. Jag råkade överladda dens batteri så vi köpte en ny som jag använder nu.  -


Gick upp för flera timmar sen. Någon gång vid nio tror jag. Kände mig så hängig idag och så är mina allergier igång så stannade hemma från skolan idag. Skulle ändå inte ha varit koncentrerad på lektionerna eftersom jag är så seg idag. Suger lite att jag missade NP i engeliska men jag får väl göra det någon annan dag. Hatar verkligen när mina allergier är igång. Det händer inte alls ofta. Ser inte ut som vanligt och brukar känna mig så stel i ansiktet. Får hoppas att det går över. Måste i vilket fall som helst dra ner till jobbet idag även fast jag ser ut som ett vrak. Får annars inte betalt. Nåja. Att ta hand om en liten tjej är inte direkt ansträngande om man jämför med skolan. L a t e r


favourite


Blev så glaad när jag såg att Ed sheeran började sjunga i en av mina favoritserier. Vampire diaries. Passade perfekt. Hans röst är verkligen helt grym. Åh, vad jag älskar den här tv-serien och att han sjunger med i en scen gör den bara eflsjdcldjdskcx aka pretty awesome. Haha, cheers.

break - fast



foto-jag.

Precis gjort i ordning lite frukost som jag käkar just nu. Toast + tea = totally awesome. :)

unga läkare


Reklam på unga läkare just nu. Inte likt greys anatomy men sjukt bra och intressant! Tror att serien utspelar sig i Malmö :) Det är riktiga läkare och så, hehe. Sen hade jag tänkt på criminal minds sen kanske jag sätter på filmen Limitless som jag ännu inte sett. Annars då. Förkylningen vägrar gå över. Istället känns det som att det blir värre. Eh wuhu! Noo. Har NP i engeliska imorgon så jag får hoppas att jag blir frisk. Peace,peace.

snyggt snyggt snyggt





Har kollat runt på kläder här på nätet hela kvällen, även letat efter skolavslutningsklänning. Hittade en väldigt fin men den var slutsåld. Nåja, letar vidare.. grejerna ovanför var iallafall dödligt snyggt.

stuck in the moment




- tre bilder jag tog förut. Lite av mitt rum. -

Städade färdigt mitt rum förut. Det tog ett tag. Sorterade alla mina kläder, dammsög, moppade golvet och satte nya lakan på sängen. Ser äntligen ut som ett rum, rent och snyggt. Sedan tog jag en lång dusch. Därefter gjorde jag en försenad lunch som jag käkar just nu. :) Gjorde föresten om min design igår. Bytte header och så. Helt okej. Nu ska jag käka vidare och chilla. Ciao


step one you say we need to talk


glad, FRISK tjej igår.. :)


Jag vet inte riktigt vad jag har gjort idag. Nyst unggefär hundra gånger, redigerat lite bilder, kollat på bilder, skrattat åt tråkiga skämt, försökt hitta en film här hemma men misslyckats och druckit té. Haha. Fun fun fun. Eller inte. Åhh, är så himla förkyld. Det känns som om det blir värre för varje timme som går. Får hoppas på att det något sätt går över SNART. Laddade ner ett nytt redigeringsprogram för några dagar sen föresten. Provade mig fram lite idag och bilderna blir grymma. Cheers. Nu ska jag städa mitt rum på riktigt och sedan ta mig en dusch och tvätta mitt hår. L a t e r

jon kortajarena


Jon kortajarena. I'm in love. Hur stilig?! Har sett honom på H&M reklamerna ibland. Är det ens okej att vara såhär snygg?! Haha. Snygg kille!

suzanne collins



Läste ut hungerspelen förra veckan om jag måste säga att den är väldigt bra. De första 50 sidorna var dock väldigt sega tycker jag men sen blev det bara bättre. Kunde då inte sluta läsa. rekommenderas.

torsdag


ph:random by me.

Bestämde mig för att stanna hemma från skolan idag eftersom jag är så himla förkyld. Kände redan igårkväll att det var påväg. Har ont i halsen och är så kan jag knappt höra vad jag säger. Käkade precis frukost och hade bara tänkt ta det lugnt resten av dagen och dricka massa té. Juste, matchen igår!! Kan inte fatta att Bayern är vidare och kommer möta Chelsea. Hoppas chelsea vinner iår! Nåja. Ska ta det lugnt nu. Hörs.


football game + dinner + greys


Har inte gjort något särskilt denna kväll. Tagit det lugnt och så. :) Känner att jag håller på att bli förkyld. Jätteont i halsen och så. Hoppas verkligen inte det. Nåja. Gjorde precis en liten försenad middag. Köttbullar och potatis. Haha. Ska käka nu och samtidigt kolla på fotbollsmatchen! Real Madrid mot Bayern Munchen. Må bästa lag vinna! Har börjat gilla att titta på fotboll igen. Älskade att göra det samt spela för några år sedan men sen slutade jag. Haha. Dont know why. Hejade på chelsea redan då och det gör jag fortfarande. Snart börjar ju även greys. Får zappa mellan kanalerna för vill inte missa matchen.. Okej, Real madrid gjorde precis ett mål. Imponerad. Måste kolla nu. Stänger av datorn. C'YA TOMORROW.

Dag 10 – En kille som jag tycker ser väldigt bra ut.


collage by me.

OLLY MURS. Hur snygg snygg som helst och så verkar han vara en sådan charmig kille. Sjunger pretty awesome gör han också. Haha. Han ser iallafalll väldigt bra ut.. väldigt väldigt väldigt! :)

details



chinos//cubus. t-shirt//JC. Skjorta//Gina. Halsband//Holland.

breathing in to every word you say



Hemma nu. Eller nu och nu, kom hem för en stund sedan. Hade ingen so idag vilket resulterade i att vi slutade 13:20 istället för 15:00. Klagar inte ett dugg. Stack ner till gymmet och tränade ett tag efter skolan. Fick skavsår av mina skor så det var ingen idé att springa som jag vanligtvis gör... Så körde styrka istället. Sen var jag hos mamma i hennes affär tills hon stängde. Najs. Förstår föresten inte på vädret now days.. Imorse var det varmt och jag cyklade utan jacka och förut så spöregnade det. Inte okej. Ska kolla på greys nu. Later.

10 bekännelser



Tar bilder varenda dag.. har knäppt en eller flera bilder varenda dag sedans jag började fota.
Jag hatar skräckfilmer. Inte för att jag blir jätteskraj utav det, orkar bara inte ödsla tid på att kolla på skitfilmer.
Kan inte lyssna på musik på spotfy förns maj eftersom jag redan lyssnat på 10 timmars musik denna månad. Funderar på att hoppa ut genom fönsret. (det var ett skämt..)
Min läkare sa förut att jag var allergisk mot mjölk, sen råkade jag dricka det några ggr under en dag utan att tänka på det.. På något konstigt sätt sa mitt prov resultat att jag är allergisk, men det ser inte ut som om jag drabbas då dricker det när det inte finns något annat att dricka..
Tycker att mulan slår askungen tusen gånger om... Världens bästa animerade film.
Har varken sett titanic, the notebook eller a walk to remember.. Just no..
Har känt mig så otroligt omotiverad de 3 senaste veckorna i skolan.. Får panik. Hoppas jag blir vanliga jag igen..
Jag följer aldrig aldrig recept. Alltid när jag ska göra kladdkaka tex så vägrar någon äta den.. Haha.
Jag är jättetaggad på att göra sommaren 2012 till mitt livs bästa sommar.


Dag 9 – Favoritskådespelare.



Oj, denna var svår! Har verkligen inte någon favorit...de flesta av mina favoritfilmer har skådespelare som är väldigt grymma... på sitt egna sätt. Men Patrick dempsey tycker jag är en väldigt bra skådespelare. Har sett på alla filmer han är med i och han spelar hur bra som helst. Bör jag ens nämna hur jäkla grym han är i greys?! Han spelar så himla himla bra.


blue blue blue



Foto: min syster... (Hade på mig detta igår.) :)

olly murs



Har hört talats mycket postivit av denna man så bestämde mig för att lyssna på hans musik i helgen. HELT GRYM. Finner nästan inga ord, haha. Hans röst är = Im speechless. Vad är det med brittiska artister?! Alla är så himla grymma och snygga (he-he) Tryck på PLAY för väldigt bra låt med lite sväng i sig :)

24th april



foto och redigering-jag.

Dagarna bara springer förbi nuförtiden. Det är redan 24:e april. Kan inte fatta det, snart går JAG ut nian och börjar gymnasiet?! Låter smått sjukt. Annars då. Hade kemiprov idag och det gick inte bra och det kan jag faktiskt tänka mig med tanke på att jag inte pluggade så mycket igår. Blev sjuk mitt på pluggandet i natt men det gick senare över. Stack till skolan ändå imorse eftersom jag vägrade att skolka. Och det gick som jag anade, inte bra. Min lärare sa att det inte såg bra ut så jag tror att jag faila. Första gången jag misslyckas på ett ämne som inte är matte. Och jag som älskar NO. Nåja, ska komma överens om något och fjäska lite. Jag tror och hoppas inte att han sänker mig till G. För jag vet att jag skulle klara det tusen gånger bättre om jag pluggade. Det låter lite konstigt, men samtidigt som jag är sjukt arg och besviken på mig själv så är jag ändå inte det.. Jag tror det är för att jag imorse insåg att jag redan visste att jag skulle misslyckas. För jag hade ju knappt pluggat. Nåja. Lämnade iallafall in so-inlämingsuppgiften idag som jag tyckte blev rätt så bra.Try and fail, but dont fail to try är ett väldigt bra citat. CYA

you just smiled when you walked by me



jag idag


Skoldagen gick väldigt snabbt idag. Slutar sent på måndagar så kom hem lite över fyra och sen vid sex satte jag igång och pluggde kemi. Det är inte så svårt som man tror att det är, det är mer att man ska trycka in information i hjärnan. Dock hittar jag inte svaren till två frågot. Allmänt irriterande. Första och sista gången jag börjar plugga inför ett prov dagen innan. Kommer inte få någon sömn inatt, har redan laddat med koffein. Haha. Åhh, lycka imorgon när det blir gjort.. C i a o

warning signs that no one showed me


sportlovet.

Gick upp för ett tag sedan och har ännu inte gjort något särskilt. Älskar det faktum att vi har sovmorgon tills 9:45 på måndagar. Awesome. Annars då. Min söndag igår bestod av att skriva på mitt so-arbete. Är äntligen klar med det.. cheers. Samtidigt som vi snackar om skolan kan ge mig själv applåder för att inte ännu har börjat pluggat till kemi provet som kommer vara imorgon. Haha. Nåja, får väl plugga mycket efter skolan idag. Tror inte att det är så mycket i skolan efter det här.. Så troligtvis kommer jag bjuda på en ny design och nya bilder här på bloggen. Nu:frukost.


remember why you held on for so long



Success is the ability to go from failure to failure without losing your enthusiasm - Winston Churchill

find another friend and you discard


foto och redigering: jag.

Gick upp för en halvtimme sedan och har inte gjort något särskilt sedans dess. Blir allmänt deprimerad och stressad över skolan just nu. Har ett kemi prov på tisdag och så måste jag lämna in ett so-arbete. Så min söndag kommer bara gå åt plugg. Cheers! Haha, nej. Hade tänkt dra på ett pass eller så på gymmet idag men jag tror inte det blir av med tanke på hur mycket jag måste göra. Eller kanske. Fårse. Ska iallafall sätta igång med so:n just nu, sen senare måste jag sätta igång med lunchen eftersom mina föräldrar är i malmöö. Min mamma skulle köpa nya grejer till hennes affär.. Så jag måste göra lunch idag. Nåja. Nu:plugg. SO LONG

disgusting.


jag tidigare i veckan.. :)

När jag var påväg till affären förut så kändes det verkligen som vår. Blommor på gräset och träden håller på att få löv och det var väldigt fint väder. Annars mår jag illa nu, suprise suprise. Köpte små två choklad grejer som jag redan har ätit och en godispåse, som sitter brevid mig och som jag kollar snett på hela tiden eftersom jag blir så äcklad över att ens köpte det. Haha. Usch usch. Hade först tänkt köpa bär och yoghurt men det hittade jag inte... Nåja. Jag taggar gymmet imorgon! Nu ska jag iallafall sitta mig i sängen (så att jag inte spyr) och plugga kemi resten av kvällen. Stänger av datorn. Focus. c i a o

Tack för komentarern föresten lisa <3, och de andra som ger mig komplimanger för mina bilder. Finner inga ord över hur glad jag blir!! Tack.

you only live once


bilder från weheartit, collage av mig som vanligt..

Efter att ha kollat på dessa bilder på weheartit blev jag otroligt sugen på något onyttigt. Haha. Även fast jag åt ballerina kakor och godis igår... Har alltid en ursäkt till allt. Dagens ursäkt till varför jag ska köpa onyttigt är att man bara lever en gång.. (alltid min ursäkt till att köpa fettomat) Vissa människor agerar tex hur dem vill och kanske dricker och festar jättemycket och sedan är deras ursäkt att man bara lever en gång. Mitt ursäkt idag är detsamma.. även fast jag ska typ köpa något onyttigt istället. To the store! Haha, hur fet får detta inlägg bli föresten..? haha. Handlar bara om mat... Whatever. YOLO

P.S.. tror inte jag nämnt att jag kom in på mitt förstahands val till gymnasiet. Cheers-cheers-cheers.

paint spotted tear drops on my shirt


början av mars. Fina tjejer.

Hemma nu, från mosken. Stack dit vid två och kunde idag mina läxor. Cheers. Haha, slutar egentligen klockan fyra men fick dra tidigare för att jag sa att jag skulle plugga till ett prov. Vilket jag ska göra, efter att jag har kollat på repriset av vampire diaries som börjar om en kvart. :) Hör ljudet av hur min mage kurrar var tionde sekund nu så ska jag fixa något att käka. L a t e r

you're just a small bumb




på foto: jag :)


@work




Efter lite mat i magen och efter att ha chillat en stund drar jag iväg i detta fina väder (ironin bara skriker..) för att vakta några barn i två timmar. Shit börjar sex! Bråttom bråttom.

i never thought it would be easy




Foto och redigering: by me. :)


sometimes we're trapped in a circle



- sommaren 2011, Holland. Åhh, så kul det var med mamma och lillasyster.. Grym resa. -

FREDAG! Kom precis hem. Man kan säga att mitt schema på fredagar slutar halv fem eftersom jag har hemspråk efter skolan på fredagar. Det gick helt okej. Annars var skolan idag otroligt soft. Fick reda på resultatet på engeliska nationella vi gjorde igår. Själv lite chockad, vår lärare rättar så snabbt. Haha. Hann även inte skriva färdigt på so-arbetet som skulle vara inlämnat idag så ska lämna in det på tisdag. Min lärare sa att det inte påverkade mitt betyg ett dugg + så blev de flesta i klassen inte klara.. Så soft! Vill inte sänka mig i geografi så ska skriva så bra som möjligt i helgen. He-he. Senare vid sex måste jag befinna mig på jobbet. Barnvaktning väntar på mig...

it takes real guts to be alone



Precis tagit mig en dusch. Var i gymmet efter skolan och körde all in i 1,5 timme. Helt slut. Mina armar skakade verkligen efteråt. Applauds. Annars var skolan okej idag. Förmiddagen bestod av nationella prov i engeliska och sedan på eftermiddagen hade vi bara två lektioner. Ingen aning om hur det gick på engeliskan men jag hoppas på ett bra resultat. :) Ska käka nu och såå sen ska jag sätta igång med pluggandet. Har en so-inlämingsuppgift tills imorgon.. NU:mat.

they never fail to impress me

Det här är verkligen kärlek. One direction är kärlek. Helt sjukt hur begåvade och grymma man kan vara. Cheers.

but i will never let you down




- jag igår -

Mer än 30 timmar utan sömn resulterade i att jag försov mig tills tio imorse. Jag skulle nog ha sovit vidare om det inte var för min mamma som väckte mig genom att fråga när jag började imorse. Haha. Fick verkligen panik. Missade två lektioner men jag tar allt detta okej eftersom det är första gången något sånt här händer.. Haha. Gjorde även matteprovet idag. Tror det gick okej, hoppas jag klarar det. Kom hem från skolan för ett tag sedan och sitter nu på soffan i vardagsrummet och chillar. Inte helt fel att jag är ensam hemma också. Later


tell you nothing but the truth



Jag har försökt repetera tio mattetal de senaste två timmarna. Det.går.inte. Känns lite sjukt att jag kunde allt  för ungefär 5 timmar sen. Det känns även lite sjukt att jag försökt göra tio mattetal på ungefär två timmar och fått fel alla gånger. Åhh. Har ju somsagt prov imorgon som jag verkligen måste klara. Får antagligen dynga inatt med om inte det sitter. Nåja. Har hjälpt min lillasyster med henne matteläxa lite. Ska nog dra och kolla hur det går för henne.. Sen ska jag försöka få alla rätt på dessa tio tal. Ska iallafall inte missa Desperate Housewives senare. Peace,peace.

but i dont want to live that way



jag förut... Happy.

Noll timmars sömn inatt och är, av någon anledning... väldigt väldigt pigg. Är inte ett dugg trött faktiskt. Cheers. Skolan, som jag kom hem från för ett tag sedan var förövrigt väligt okej idag. Softa lektioner. Har tydligen Nationella prov i engeliska på torsdag?! Fick verkligen panik. Såg ut som om jag var den enda som inte hade koll på läget. Åhh, stress. Får hoppas att det går bra då. Käkade precis lite mellanmål och jag ska nu bara ta det lugnt genom att redigera lite bilder och kolla på för många bilder av WeHeartIt. Ska senare ta och sätta igång med lite matte plugg. L-A-T-E-R


No sleep.


Couldn't ask for a better little sister. Så himla mycket kärlek till ungen. Haha. loveya.

Har den senaste timmen chillat - umgåtts lite med min familj och jag käkade precis en försenad middag. Pasta. Väldigt gott. Annars då. Det är reklam på The firm som jag helt klart kollar på. Det hade uppehåll i ett tag men det är nu tillbaks. Dock på måndagar och inte på söndagar som det förut var. Rekommenderar serien. Grym. Hade iallafall tänkt dynga (hatar ordet...) inatt. Plugga matte och läsa Hunger spelen. Låter faktiskt bra. Måste verkligen plugga matte eftersom att misslyckas på provet på onsdag inte är något alternativ för mig. Så om det krävs ingen sömn.. Så blir det ingen sömn. Vill vara så koncentrerad som möjligt så jag stänger av datorn. Orkar heller inte ha den på. Nåja, får se hur detta går. Nu: The firm.. C'YA 2MORROW.

Watch the water, watch the sky




fotade dessa tre bilder igår och jag älskar dem skarpt. :)

måndags matte




Puhh. Pluggat matte non-stop i ungefär tre timmar nu. Hade laptopen brevid mig och lyssnade på musik i hörlurarna. Gick inte in på internet någon gång, applåder. Brukar vanligtvis inte lyssna på musik när jag pluggar eftersom jag blir så okoncentrerad. Men nu när jag pluggade matte så gick det grymt faktiskt. Jag tror att det är när jag ska plugga in något till prov om jag inte kan koncentrera mig när jag lyssnar på musik. Haha. Nog talat om det. Har nu tagit en paus. Bör nog hälsa på min mamma som kom från jobbet för flera timmar sen. Haha, har varit inlåst i mitt rum sedans jag kom hem... C'YA

cause we're just on the upper hand


foto: av mig

Första skoldagen efter påsklovet: check. Helt okej, dock många inlämingar och prov som väntar. Hehe. Kom hem för ett tag sedan och har hunnit be och även gjort lite mellanmål som jag äter just nu. Har ett väldigt stort matte prov på onsdag så min kväll och natt kommer bestå av pluggande. För om jag misslyckas så är jag verkligen körd. Go hard or go home. Ska chilla lite nu, sen ska jag sätta igång med plugget. Kan inte fatta att jag inte satt vid datorn en enda minut igår, därav ingen uppdateringen. Haha, men jag klarade ju mig. Fanns bara annat jag ville göra på lovets sista dag.  L a t e r

want a cup of tea



Foto: av mig :)


april the 14th



foto och redigering: jag

Kom hem från mosken för en stund sedan. Kunde inte min läxa idag, inte förra veckan heller, det är ju sjukt svårt just den jag är på. Lite besviken men får öva lite mer tills nästa vecka. Annars då. Det var så varmt idag att jag struntade i att ta på mig jackan. Hur underbart är inte det?! Welcome spring - hoppas du stannar. Haha. Hade tänkt ta lite bilder nu sen ska jag sätta igång och plugga lite tills sex då reprisen av vampire diaries kommer. Excited. l a t e r

saturday afternoon



//två gamla bilder

Gick upp vid tolv idag, bestämde mig för att ta en lång sovmorgon nu när skolan börjar på måndag och så. Satt fint. Har suttit i vardagsrummet med min lillasyster och övat på våra läxor sedans dess. Ska ju dra till mosken strax. Har hjälpt henne lite. Själv känns det sådär. Jag hoppas det går bra! Annars då. Blev överlycklig när jag tittade ut genom fönstret förut - SOL. Hur härligt som helst. Kanske knäpper några bilder senare. Nu måste vi dra. C'YA


loving this



Haha. Kan inte sluta skratta.. så himla sköna. Tror att det här var igår kväll eller idag? Inte säker. Dem är ju i Sydney just nu. Min kompis bror bor ju där. Shit. Han kan ju träffa dem när som helst.. typ. Avundsjuk? LITE. Okej, vaddå lite? Dog när Mariam berättade... Haha

hey ya



diggar min lillasysters ansiktsgrej.. coolt.


Hemma nu. Eller kom för en liten stund sedan. Varje fredag från 18:00 till 20:00. Det var hur soft som helst. Hehe. Håller iallafall på att göra en kladdkaka just nu. Blev ovanligt sugen på det. Annars då. Eftersom det regnar så himla mycket så kan jag inte dra ut och ta lite nya bilder = fortfarande min gamla header. Suger lite eftersom jag vill ta lite nya självporträttsbilder. Ber till gud att det blir finare väder SNART. Men gjorde om designen lite för några dagar sen. En liten skillnad, lite nöjd. Hade tänkt fortsätta en annan dag. Nåja. Hade senare tänkt kolla på Tv och chilla med en fet kladdkaksbit. Haha, man lever bara en gång. Cheers. Nu: tillbaks till köket. 

barnvaktning









- några bilder från igår, grym kväll. -


Har verkligen inte gjort ett piss idag. Hade tänkt plugga matte idag eftersom jag har prov nästa vecka men har verkligen inte pluggat något. Lite kanske men inte ett dugg. Känner mig så omotiverad idag. Skyller på att det är fredag den trettonde eftersom jag aldrig känt mig såhär omotiverad förut. Chillat för det mesta. Och så har jag även märkt attt min kamera är lite konstig, den har varit så sedans mamma kom hem från Somalia för några månader sen. Hade tänkt dra ner till siba imorgon och se vad som är felet.. NÅJA. Ska klä på mig och sen dra ner och barnvakta. Vi får se hur detta går. Börjar vid 6 så får skynda på lite nu. C'ya


worlds greatest




världens bästa.. och jobbigaste lillasyster och jag igår. Kärlek.

delicious



scones måste nog vara en av de godaste sakerna man kan äta till frukost.

fredag den trettonde



Gick upp för ett tag sedan och nu sitter jag här och redigerar lite bilder. Hittade ett jättebra redigeringsprogram här vid datorn. Kommer inte ihåg om jag laddade ner det men det är i vilket fall som helst sjukt bra. :) Annars då. Fredag den trettonde idag och jag vet inte om jag ska tro på sånt skit. Haha. Nu kommer säkert något hända. Jag vill iallafall dra ner till gymmet idag men jag har ju ingen cykel för tillfället. Åhh vad kul... nej. Måste iallafall plugga en hel del idag...

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.




Hahaha. Har bitit på mina naglar de senaste åtta åren. Önskar verkligen att jag inte hade denna dåliga vana. Inte ett dugg bra och kan heller inte säga att det är bra för mina tänderna att bita på bakterier. Typ. Haha. Det har gått så långt att jag faktiskt biter på mitt egna skinn, haha. Skinnet vid mina naglar då. Biter på det sen spottar jag ut det. Haha, helt störd. Man kan se det om man kollar noggrannt på den andra bilden.... Försöker sluta...


home


Jag idag... happy happy.


Kom precis hem. Hade det hur kul som helst hos Siri med henne och Ellinor. Kul att få träffa dem igen. Och vårt maraton..? Kollade på den första filmen sen stack vi ut och åkte på Ellinors longboard som hon fick i födelsedagspresent. Vädret var hur grymt som helst idag så vi var ute ett tag sen så gick vi in och började kolla på den fjärde harry potter filmen. Haha, kollade på halva. Pratade för det mesta.. trevlig eftermiddag/kväll iallafall. Fina tjejer. Nu hade jag tänkt ta en dusch sen måste jag ta tag i mitt rum som helt ärligt, ser ut som ett bombnedslag. Knäppte några bilder också, dock tog batteriet slut.. Men hade tänkt bjuda på dem senare.. :)

Harry potter marathon with some friends


jag förut


Drar och möter upp Siri och Ellinor nudå. Pappa skjutsar mig, snällt. Vi kommer nog inte kolla på alla filmer. Men jag är sjukt taggad ändå. Måste dra nu. PEACE


There are certain people you just keep coming back to


juli förra året...

Har fotograferat de senaste timmarna, hade så sjukt mycket inspiration så knäppte bild efter bild. Sen så lagade jag lunch åt min lillasyster som precis kom hem. Hon har varit på någon slags pyssel fritis de senaste dagarna. Haha, fick en plasttallrik av henne igår som hon hade målat. Nåja. Ska klä på mig nu, sen ska jag ner till mataffären snabbt för att handla något onyttigt. (?) Haha. Ska möta upp Ellinor och Siri sen för Hp-marathon hos Siri så tänkte ta med mig något. Sjukt taggad. Först så sa hon att det inte gick idag (vi skulle egentligen ha det imorgon) sen fick jag ett sms av henne sent igår kväll då hon frågade om jag fortfarande är på för det gick. Jag är på!! Taggad! LATER

UPDATE -(det här inlägget skulle faktiskt publiceras för 20 minuter sen typ..) Haha, kom precis hem från affären. :)


the worst things in life comes free to us



- två bilder som togs igår -

Morgon. Jag gick upp för ett tag sedan och har hittils inte gjort något. Haha. Igår så träffade jag iallafall Andrea för en fika. Satt och snackade om allt och inget i typ två timmar. Sjukt vad snabbt tiden går! Sen skildes vi åt och jag stack ner till gymmet och tränade i två timmar all in. Var helt slut efteråt. Har verkligen träningsvärk i varenda muskel idag känns det som.. Haha. Men det är bra. Nu ska jag dricka te och c h i l l a. C'YA

but we're all making the same mistakes



Morning. Gick upp för en stund sedan och sitter nu i mitt rum och käkar lite yoghurt med hallon och chillar här. Hur soft?! Haha. Planen var ju somsagt att gå upp imorse för att pallra mig ner till gymmet men det gick inte så bra när jag gick och la mig vid ett på natten. Haha. Ska iallafall träffa en kompis vid stan senare, så har bestämt mig att dra och träna lite efter vi har träffats. Åt helvete med den som punkterade min cykel. Haha. C'YA


for all of the things im not


Denhär bilden togs under sportlovet - kolla hur varmt det var redan då..

Jag är nog inte den enda som har varit besviken på vädret de senaste dagarna. Har knappt fotat något eftersom det enda jag har sett när jag kollat ut genom fönstret är regn. Vill ta nya fina bilder och göra en ny header och design här på bloggen. Hoppas hoppas det blir fint väder imorgon. Hade tänkt dra och träna på morgonen sen på eftermiddagen vara i mammas affär och vara där lite, och sedan möta upp en fin vän i stan för en fika troligtvis. Sounds good. Desperate Housewives och sedan 90210 nu. Ciao

impressed.



Lyssnade på denna cover igårkväll och jag kan inte sluta lyssna. Helt sjukt vad bra.. Att dem håller ihop gitarren och spelar på den tillsamans = way to awesome. Sjukt hur bra det är också. Speciellt killen i mitten, vilken röst! smått imponerad av detta band.

hallon




gick upp vid typ 9 idag somsagt för att gå och träna, men det sumpade ju sig. Haha. Var så arg på den personen så kollade på film hela förmiddagen. Haha, sen hade jag glömt att käka frukost. Och det fanns inget gott att äta så stack och köpte frukt och yogurt. En stor frukost vid 2 tiden är helt okej. Sjukt gott och mättande var det. Lite matte-plugg + schack på det = Helt OK. cheers!

i dont need your love


jag igårkväll.

Har inte haft tillgång till internet på hela dagen, vilket hade sina för och nackdelar.. Haha. Fördelen var att det var väl skönt att göra annat, nackdelen.. att jag har varit borta från omvärlden. Haha. Gick upp tidigt imorse för att jag hade tänkt dra och träna lite, sen när jag ska låsa upp min cykel ser jag att ett av hjulen är punkterad. Vem gör sånt? Inte okej. Men sen blev dagen en aning bättre. Köpte bär och åt en sen stor frukost, sen har jag pluggat en del och kollat på MULAN. En favoritfilm sedans jag var sju. Lite för grym.  Har även chillat lite för mycket och spelat för lite mycket schack här vid datorn. Beronde. Hehe. Städade precis köket och förut kollade jag på ett grymt avsnitt av greys anatomy. Wicked. LATER

Dag 7 – Favorit låten just nu


1961 av The fray. Deras nya album Scars & Stories är ju ute på spotify. Lyssna. Måste nog vara årets bästa album hittils. Finner inga ord över hur grymma dem är, kärlek.

tell me im a screwed up mess


Jag och kusins dotter förra helgen, hur söt som helst.

Gymmet öppnde tydligen inte förns tre idag så jag lagade lunch åt alla på eftermiddagen sen stack jag och tränade i två timmar. Alla språngband var upptagna så cyklade en timme sen körde jag stryka. Grymt. Dem har renoverat om hela stället och skaffat några nya maskiner. Där man kör endast stryka har det nu blivit en mycket större rum och det är helt nya maskiner. Det blir faktiskt lite roligare att träna när det ser bättre ut. Haha. Tog en dusch för en stund sedan och jag ska nu ta något att äta. En aning hungrig. Inte käkat något sedans frukosten och det var ju ett tag sedan....

hilary duff



Jag kollade igår på en väldigt bra film Hilary Duff är med i. Hur stunning är hon?! Absolutely gorgeous. Beauty and the briefcase hette filmen och den var riktigt bra. rekommenderas.


you're my kryptonite


fotades igår.

Såg precis färdigt på filmen adjustment berau. Rekommenderas. Sjukt bra film. Annars har jag ännu inte gjort något denna måndag, satte mig precis här. Hade om ungefär en timme tänkt dra ner till gymmet och träna lite. Taggad. Ska iallafall chilla lite nu. l a t e r


städat färdigt




Städade färdigt mitt rum för ett tag sedan. Renoverade om det lite och storstädade som vanligt. Hittade min mobil under mitt skrivbord, har inte sett den på ett tag.. Haha. Kan föresten inte fatta att klockan är åtta. Vet inte ens vad jag har gjort idag. Kollat på film hela förmiddagen sen vid ett-två tiden satte jag mig här sen gått och gjort annat, sen suttit här sen gjort annat och så har jag åkt på min skateboard inomhus. Det enda jag gjort hela eftermiddagen.. men det är ju faktiskt lov. Haha, hittar alltid på ursäkter till varför jag sitter här så ofta. Det är faktiskt inte bra.. får hoppas snön smälter bort snabbt så att jag kan dra ut med min skateboard, även fast jag ser ut som en retard när jag åker. Haha. Nu ska jag iallafall dra och träffa en kompis jag inte sett på ett tag. L a t e r

Adjustmeant bearu + limitless



stack till hemmakväll igårkväll lite spontant. Ville hyra ett par filmer men hittade nästan inget bra så köpte dessa två rätt så billigt istället. Adjustmeant bearu har jag sett tidigare och den är grym och limitless verkade vara riktigt bra, så köpte den också. Bradley Cooper är ju med i den. Kanske kollar på någon ikväll, we'll see

painted faces fill the places i can't reach



Har städat mitt rum (inte klar än) - tagit pauser - kollat på lite för många bilder på weheartit och lyssnat på one direction de senaste timmarna. Har ännu inte städat färdigt mitt rum eftersom jag tar pauser hela tiden. Haha. Tog bort min matta från rummet bara för att jag vill åka på min skateboard fram och tillbaks. Haha. Har gjort det för många gånger och dammsugit mitt rum hittils. Borde nog fortsätta...

Dag 6 – Detta är jag beronde utav


gammal bild, hösten 2011.

jag är beronde utav.....

_ - One direction - att lyckas i livet - få bra betyg - twitter - Ed sheeran  - The fray - Min kamera - Fotografering - Mitt rum - Redigera bilder - Min blogg - Greys antomy - Tv - Datorn - Bloggar - Mat - Vatten - Träning - Spotify - Bilder - Harry Potter - Böcker - Filmer - UK - Ordet cheers - pengar - kompisar - familj - WeHeartIt - _


happy easter


I gymmet förra veckan, känslan efteråt är pretty amazing.

Gick in på fitness sida för att kolla en grej och märkte sedan att det var stängt idag, bara för att det är påskdagen. Är dem seriösa?! Åhhh. Jag har bara gått en gång den här veckan när jag vanligtvis brukar dra max 3/ggr i veckan. Var verkligen jättetaggad. Nåja, vad kan man göra. Får respektera att folk firar påsk....



Update - haha, hade planerat att va med en kompis ikväll och frågade henne nyss om hon ville gå 2.5 med mig och hon svarade " Har du planerat att döda mig idag ? " Haha. Får ta en vanlig promenad då. Jag får ångest om jag inte tränar, mår bra utav det. Nåja, ska bli kul att träffa henne.

20 days.



foto - av mig.

 Inlägget där det stod 25 dagar och vad jag skulle skriva om, försvann av någon konstig anledning från mina inlägg. Haha. Hittade iallafall listan, jag har skrivit om fem dagar så har 20 dagar kvar. Haha, tycker att det är jättekul så gör dag 6 senare. Fun fun.


Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 6 – Detta är jag beronde utav.
Dag 7 – Favorit låten just nu.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Favoritskådespelare.
Dag 10 – En kille som jag tycker ser väldigt bra ut.
Dag 11 – Tre låtar som får mig att bli väldigt glad. 
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Tre saker som jag vill göra innan 2013.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 16 – En bild på mina/mitt syskon
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 22 – Det här älskar jag.
Dag 23 – Det här hatar jag.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

and you began to wonder why you came



Söndag och gick upp för någa timmar sedan och har hittils hunnit sett på en bra film som fick på femman samt sett på lite av pretty little liars som precis slutade. Vaddå awesome!? Planer för idag är att ta tag i mitt rum och senare ikväll dra till gymmet. Sounds good. Annars känns det som att mina senaste inlägg på bloggen har varit sämst.. Känns som om jag bara skriver om vardag och laddar upp bilder jag tagit. Finns ju tusen andra grejer som jag tycker är kul så jag ska börja skriva om det också, tycker det är rätt så kul att blogga. Cheers.


we heart it


I was the reason for that smile


åt nog världens största jordgubb förut... gott.


Kom hem från mosken för ett tag sedan, gick helt okej. :) Har suttit här en stund och lyssnat på bra musik. Jag blir allmänt besviken på vädret, även fast det blev varamare. Jag hade tänkt åka runt med skateboarden jätte mycket under lovet med lillasyster. Får hoppas snön smälter bort tills imorgon, hehe. Annars då.. min syrra kom till oss igårkväll helt spontant. Haha, hon har varit här de två senaste helgerna.. Men hon är ledig nu så hon ska vara här tills på tisdag. Fun fun fun. Vet inte vad som händer idag, hade iallafall tänkt kolla på HP som går på 6an nu. Påtal om Harry potter... ska ha världens största marathon på lovet förhoppningsvis. :)

500 inlägget föresten, tycker att det är lika kul att blogga som det var första gången. cheers.

walk in the park




- några bilder -
Tog precis en dusch och innan det så var jag ute i en timme och promenerade. Rätt så najs. Lite kallt i början men sen började det bli varmare och varmare, cheers. Helt sjukt att det är snö i APRIL.. Nåja. Bör klä på mig och borsta mitt blöta hår nu, med tanke på att jag borde befinna mig i mosken kl två. haha, brukar alltid komma försent.. C'YAA

the lover held her love




-jag och mamma förra helgen. haha, ph1... gorgeous-

Gick upp för ett tag sedan och jag har hittils hunnit äta frukost, kollat på "Entertainment Now" (där föresten one direction var med i en liten stund.. allmänt stolt) och nu sitter jag här. Hade faktiskt tänkt dra till gymmet idag men jag vaknade halv elva och min cykel är full av is och snö och jag vägrar att fråga pappa eftersom han skjutsat mig överallt denna vecka.. Hehe. Känns som jag hittar på ursäkter men det gör jag inte. Haha. Är sjukt taggad på att träna så imorrn och på lovet kör jag! Cheers. Hade strax tänkt mig ta en promenad. l a t e r


but you dont notice at all




jag igårr :)

Har verkligen inte gjort på hela eftermiddagen. Haha. Har helt ärligt bara suttit här och redigerat mina bilder samt kollat på massa youtube-videos, lyssnat på musik och inget mer. Kanske lite dåligt att ha suttit vid datorn så länge - men det är ju trots allt lov! Awesome. Annars då. Jag tror inte att jag har nämnt att jag har fått ett jobb, ett barnvaktjobb. Fick det genom min mamma, hennes kompis kommer vara där och jobba hon med. Börjar redan nästa vecka. Åtta fredagar ska jag barnvakta. Och kommer i slutet av maj få min lön, kommer tjäna rätt så mycket. Cheers.

but thats how its gotta be



två självporträttsbilder jag tog igår.. gillar dem, a lot. :)

you think that everything good is gone


jag igår, spexfoto. fun fun. 

PÅSKLOV. Vem klagar?! Åh, det ska bli så himla skönt att slippa skolan i ungefär 10 dagar, cheers. Har inget planerat förutom att träffa kompisar, ha filmkvällar, fota och helt enkelt chilla. Annars då. Vaknade lite innan tolv och det enda jag har gjort är att ha kollat på Tv och nu satte jag mig precis här. Redigerar lite bilder och är inne på twitter just nu. Helt grymt att jag inte längre är förkyld heller. Absolutely amazing. SO LONG

spexfoto

















Hade väldigt kul.. vilket jag först inte trodde det skulle vara. Klädde mig ut till harry potter, fick låna glasoögonen av Emelie. Haha, och min kompis Siri var Hermione... Fun fun fun. :)

PS. de tre sista bilderna, de fyra före dem.. Är tjejerna, kompiarna i 9B! Dem hade filmtema och alla där såg sjukt bra ut. :)


open your eyes, look around



mer bilder som togs förra helgen. FOTO-JAG.
(hade strax tänkt bjuda på spexbilderna..)


it feels like we've been living in fast forward


//två randoms från förut.

Var ensam hemma nyss och lyssnade på one direction och klappade jättehögt i typ 10 minuter. Sen kommer jag på att jag glömt att tittta till pastan som mamma sa att jag skulle vakta. Haha, bokstavligt springer till köket och tar bort kastrullen från plattan. Tack gud att det inte blev bränt. Annars stack mum tillbaks till sin affär även fast hon stängde förut, haha. Det var några som skulle köpa några grejer och som kom långt bort från lkpg och hon har stängt imorgon såå hon stack dit. (Hon kan tydligen göra så, hennes affär trots allt, cheers.)Hon frågade mig först om jag kunde dra sen märkte hon att jag var förkyld så hon stack, och hon hade kommit hem 30 minuter tidigare. Åhh, får så dåligt samvete!! Nåja. Ska hjälpa henne mycket under lovet, cant wait. Nu kom lilsis hem, ska umgås lite med henne.. :)

fall into my arms instead


skjorta, chinos//cubus + converse.

gled runt såhär idag. :)

all star




- några bilder som togs förut. Foto-jag. -

Kom hem från skolan vid halv fyra, men stack ut efter jag kom hem för att ta lite bilder. Äntligen lite fint väder igen. Annars då. Skolan var rätt så bra idag, alla lärare var hur softa som helst så gjorde nästan inget på lektionerna. Sen på eftermiddagen hade min klass Spexfoto. Hade från första början inte tänkt vara med eftersom temat sög, men bestämde mig igår för att vara med. Rätt så kul. Hade med mig min kamera så knäppte ett antal bilder. Annars åkte jag på en väldigt jobbig förkylning imorse. Är hur förkyld som helst så jag drar inte till gymmet som jag hade först tänkt att göra. Lite tråkigt eftersom jag var rätt så taggad. Nåja. Hade tänkt göra te nu. LATER.


it's a shame but it's your honor




vet inte om jag gillar eller ogillar dessa bilder... hmm. Foto-jag.


11 saker om mig


jag på tåget mot örebro i slutet av februari.. hade en sån bra dag. nice memory. Amazing bok föresten.





Det bästa som har hänt mig i hela mitt liv.. (förutom föräldrar, kompisar, att jag är frisk osv) är Harry Potter. Litterly.
Tycker att boots är så himla snyggt på andra men det är något jag aldrig skulle ha på mig. Passar inte i det....
Jag bodde i England förut. Ca 1,5 - 2 år. Hade det så himla grymt. Kommer kanske åka dit i sommar med sis. Fingers crossed
Har en playlist som heter Harry Potter på spotify. Haha.
Alltid när jag ska skriva något till någon så upprepar jag deras namn 10 ggr ungefär, eller så skriver jag till dem  så att dem tror att något har hänt... Haha.
Jag måste alltid klappa när jag lyssnar på musik. Börjar klappa mycket på sistone....
HATAR att ha ögonkontakt med lärare.. Haha, det värsta jag vet. Brukar alltid kolla på dem i två sek sen tittar jag bort.
Köper nästan aldrig något från affären Ginatricot... Cubus och HM är favoritaffärerna.
Började fotografera när jag började läsa harry potter böckerna..
Känner mig som en outsider ibland. Blir så förvirrad när folk omkring mig frågar mig : men så klart har du varit med om det, gråtit hela natten över någon? Eh nej. Haha. Är verkligen inte den känsliga typen. Hatar att gråta och om jag väl gör det är jag pissed of (som tex idag för att jag inte hann lämna in uppgiften i tid..) Och det händer sällan. Min kompis Lovisa blev jättechockad när jag sa att jag inte grät när Dumbledore dog i HP....



(Nu när jag läste i efter hand märkte jag att det är ungefär 3 saker som har med harry potter att göra....

i said where you been


foto-jag.. tycker redigeringen blev rätt så cool.

Kom hem för ett tag sedan och tog precis en dusch. Var i gymmet och tränade efter skolan idag. Brukar oftast träna 2 timmar på onsdagar men var inte ett dugg fokuserad idag så tränade bara en timmes styrka. Sen på vägen hem gick jag förbi mammas affär. Chillade där ett tag och hjälpte henne. Hehe. Skolan var okej. Blev inte klar med geografi-häftet tills idag. Första gången i mitt liv jag inte lämnar något i tid. Ställer så höga krav på mig så blev allmänt arg och besviken. Även fast min so-lärare inte brydde sig så mycket. Det och ett antal personer som har noll respekt för någon gjorde så att jag bröt ihop. Hatar att göra det, oacceptabelt. Vill aldrig att någon ska se mig svag. Men sen kom jag på att jag har rätt så grymma vänner, världens bästa föräldrar och att man aldrig i sitt liv kommer lyckas om man aldrig misslyckas. Blev genast glad igen. Cheers. LATER

tredje april


två favoritbilder som togs i februari tror jag.. :)

Min tisdagskväll har bestått av geografipluggande och sökande efter sommarjobb. Kontakte ett företag igår som är behov av anställda, men det är ju bra att kolla runt. Letade i en timme överallt och hittade nada. Får hoppas jag får jobb på den jag sökte till då. :) Sen så har jag varit i willys och handlat med papi. Haha, kul. Annars gick plugget okej, förstod inte några frågor men jag tänkte be min syrra om hjälp sen. Hatar geografi när vi använder kartor.. Hehe. Annars kollar jag på Desperate just nu och chillar. Sen vid elva är det repris på 90201 som kom förut men som jag missa. Hade tänkt plugga lite och läsa hungerspelen från tio tills elva senare. Nu börjar desperate igen. So long


dont let them see you weak.






foto-jag. :) pretty cool.


there's so many things we're not.


jag igår.. livet leker.

Kom hem från skolan för ett tag sedan och har ännu inte gjort så mycket. Ska iallafall strax börja plugga lite so. Har en geografi häfte med massa frågor som som ska vara inlämnat imorgon. Inte så mycket kvar faktiskt. Skolan var annars rätt så bra idag. Rätt så softa och roliga lektioner. Känns som allt är bra och livet har lekt sedans.. vet inte. 2012 har börjat väldigt väldigt bra. cheers. Nu ska sätta igång med pluggandet. Hade tänkt bjuda på lite bilder jag fotade i helgen senare. Later.

be nice


haha xxxx är det jag klistarde in det senare.. fint jag skriver föresten.. Haha.

blev precis klar med mitt so-arbete. Tycker det blev väldigt bra faktiskt.. for the first time. Var snälll robert. Haha. Hade först tänkt kopiera ut allt jag skrivit i datorn och sedan klistra in det i det stora pappret. Men skrev av och skrev sedan om allt istället, sen efter att jag skrivit färdigt kom jag på att jag glömt skriva en av de bästa sakerna. Och det fann nästan ingen plats. Så jag tänkte klistra in det styket.. Vad händer medans jag klipper ut det från hela pappret? Just det stycket går sönder.. Haha. Well done. Tejpade ihop det ocht tejpade det sedan i pappret. Haha, hur FULT som helst.. but who cares. Skönt att det är färdigt. Satisfed. Firar med att göra en kopp té. :)

stripe cardigan



Hade lite klädpanik imorse. Hade tänkt först ha kjol, men vädret blev ju inte som jag hoppades på.... Så hitta jag denhär tröjan hängades i en forever alone (haha) garderob här hemma. Frågade min mamma vems det var, och hon sa att det var hennes och att jag kunde ta den eftersom hon aldrig använder den. Haha, hon gillar den inte och hon tycker att den kliar för mycket och att det blir för varmt när hon har på sig den. Själv tycker jag inte det och den är ju rätt så fin. Så den är min nu, hoho. Rätt så bra att ha den när det är kallt eller bara ha den på någon sommarkväll. En ny tröja i garderoben sitter aldrig fel... cheers.

you think i come running back


jag för ungefär två veckor sedan.. peace :)

Snart färdig med so arbetet, cheers. Håller på och skriver om fakta kring växthuseffekten och vad vi kan göra så att den inte ökas mer. Haha. Visade föresten mamma nyss vad jag skrev om henne på bloggen igår, haha. Sjukt hur glad hon blev. Kramade mig ungefär 100 gånger och blev såå glad. Återigen - stolt över henne. Nu ska jag skriva färdigt. Allt går så mycket bättre när man lyssnar på bra musik... :)

we play all the same old games


två randoms jag tog i helgen.

Kom hem från skolan för ett tag sedan och jag har hunnit äta lite mat, catchat up lite med pappa och bett. Skolan var allmänt okej idag. Diskuterade på mentorstiden hur vår klasströja ska se ut. Känns inte som ingen ger förslag vilket leder till att en person bestämmer. Vet inte riktigt om jag ska köpa. Kostar ca 200 spänn och trycket är allmänt fult. Inte heller skulle jag använda något med fult tryck, skulle kännas som om jag gav 200 spänn åt voldermort. Nåja. Hade iallafall en väldigt rolig idrottslektion idag. Haha. Struntade i att dra till gymmet idag föresten. Tänkte att jag skulle fokusera mer på mitt so arbete som ska vara inlämnat imorgon. Har inte så mycket kvar. Sen så hade jag ingen cykel och så var det allmänt kallt. Nåja, jag drar väl senare i veckan. Nu ska jag dricka te och skriva på so:n... later.


i cant believe it


jag och GoylStein i helgen.. Igår åkte hon tillbaks till örebro. Synd. Vem ska jag irritera nu....

Gick precis upp. Sov väldigt bra idag även fast jag gick och la mig sent. Cheers. Måndag idag och jag börjar om drygt en timme. Har faktiskt rätt så softa lektioner på måndagar. Nu mentorstid och NO innan lunch, sen slöjd - idrott  och engelska. Nice. Hade tänkt dra till gymmet efter skolan och köra på lite, we'll see... Nu ska jag göra té och lyssna på one direction. Later.

dreams do come true - dear amazing mum


jag och mamma idag, älskar bilden.

Jag kommer ihåg att jag någon gång under sjuans tid, frågade mamma vad hennes dröm var när hon var i samma ålder som jag. (det var då jag bestämde mig för att jag ville jobba inom vården..) Hon sa att hon har haft samma dröm i hela sitt liv. Att öppna sin egna affär. Sälja grejer. Look at her today. Hon öppnade sin affär idag och hennes dröm slog in. Kollade på henne hela tiden idag och jag såg hur glad hon var. Fasen vad glad jag blir. Finner nästan inga ord. Jag tror att jag har sagt orden "stolt över dig" för många gånger de senaste månaderna, speciellt idag.Åhh. Så helt jäkla amazing. Finner nog inga ord över hur stolt jag är. Så jag ler lite som ett freak istället. Känner att jag kommer vara mycket i affären på lovet. Eheh. Finns ju inget bättre än att se 1/2 som betyder mest i mitt liv lyckas, få sin dröm slå in. Gahh, mum. Im so proud of you.. för 80:e gången. You're awesome. Cheers. Älskar dig så mycket att jag finner inga ord. Du stöttar alltid mig och nu kommer jag verkligen stötta dig mer än någonsin, nu när du öppnat din affär. Brukar alltid fråga råd om allt möjligt till mamma, och hon är den som svarar det svar jag vill att alla ska svara. Ser henne mer som en vän än en mamma. Haha. SÅ STOLT ÖVER DIG. #DreamsDoComeTrue. Love you.

and you feel like falling down



Foto-jag. Tre av de många bilder som jag fotograferade igår. Älskar dessa. Bjuder på de andra bilderna någon gång :)

but look at what we have













-bilder från idag-

Fin dag. Fin dag indeed. Väldigt bra start på en ny månad.  Fick träffa mina kusins dotter (ph1,2,3) Hur trevligt som helst att bara sitta med henne en stund och chilla. Väldigt bra dag, will never forget. #family.

to feel a little love again


jag igår.. happy happy happy.

Kom hem för en liten stund sedan. Var i mammas affär i 6 (!!) timmar med min syster. Den första timmen var allmänt kaos. Ungefär 25 personer som ville ha hjälp osv. Men sen gick allt smidigare. Nice. Affären var hur fin som helst. Haha, jag fick stå i kassan. Badass. Gick grymt! Jättemånga som köpte saker. Hur glad some helst för mamma och hon tjänade väldigt bra. Cheers. Sen vid fem bestämde jag och min syster mig för att dra till STEVES för käk. Hon bjöd mig. (Tack.) Fish and chips och efterrätt. Gott men onyttigt.. Hehe. Trevligt ändå. Snackade om allt möjligt.  Sen hämtade vi upp mamma precis när hon skulle stänga och nu är jag hemma... redo att börja skriva färdigt min so-uppgift. Knäppte lite bilder under dagen som jag hade tänkt bjuda på senare. :)

congrats


.. nya affär. Hon ska idag öppna sin egna och första klädaffär!! Hon bestämde sig för att gör det för några månader sen. Det ligger väldigt nära stan också, så det är ju bra. Så dag ska jag visa henne mitt support (?) och vara där - första dagen. Kommer säkert bli fun fun fun. Hur stolt?! Väldigt roligt iallafall. Grattis eller nått mum.

we'll play hide and seek to turn this around


jag igår :)

Tog precis en dusch och nu sitter jag och lyssnar på Ed sheeran (hur grym?!) samtidigt som jag försöker hitta något att ha på mig till mammas.....


there so many wars we fought



Good morning. Gick upp för en liten stund sedan och sitter nu i mitt rum nu med en skål yoghurt med äpplen och bär som frukost. Väldigt gott. Hade tänkt dra ut och springa en runda imorse också, men det går ju inte eftersom mamma behöver min hjälp idag. Stor grej som händer ju. Säger vad det är senare. Väldigt glad och stolt är jag iallafall. Hehe. Gjorde föresten om designen igår natt. Det ser äntligen normalt ut. Cheers!


RSS 2.0