En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.



Justin bieber -  världens största popstjärna skulle jag vilja vara för en dag. Det skulle vara otroligt kul och intressant och se hur det är att leva i hans fotspår för en dag. Skulle vara kul att kanske se folk gråta bara för att dem såg mig. Haha. Nej, men Justin skulle vara! Se hur vissa skulle reagera och kanske springa efter mig, det skulle det vara en väldigt rolig upplevelse! Sen att hjälpa folk och Afrika (som han gör) och dra på coola galor i USA. Hehe. (Vad jag längtar tills han kommande album föresten, verkar vara grym) Nu:plugga.

just chillin




jag förut. Rätt så glad över allting just nu. Jag går ut nian, LONDON 2012, fysiken är byebye, jag är glad glad glad! Dock ett litet - att jag inte tränat på ett tag. Saknar det jättemycket. Men snart så!! Har det sista imorgon. WELL CHEERS.

Dricker lite te, käkar lite, kollar på greys, redigerar bilder och lyssnar på lite bra musik just nu. Tog rätt så fina bilder som jag blev nöjda med förrigår. Bjuder på dem senare. :)


no questions cross your mind



foto-jag

Fysik-provet - check! Absolutely amazing. Sen rullade lektionerna på. Slutade 14:40 men stannade till skolan en stund. Haha. Skulle fixa en grej på läxhjälpen. Sen så snacka jag med min mentor i typ en kvart. Det är han som håller i det hela. Blev först chokad eftersom jag verkligen inte gillar honom, eftersom han gör så att jag inte förstår något på matten men vi snackade om betyg och matte i gymnasiet. Haha. Skönt att få lämna skolan och veta att han inte tror jag ogillar honom, vilket han trodde förut. Haha. Han är faktiskt en lärare som vill sina elevers bästa, vilket jag tycker är väldigt bra även fast han jag tex inte fattar något av vad han säger. Haha. Sen cyklade jag hem. Kom hem för ett tag sedan och nu ska jag bara softa och sedan plugga lite. Har INGET efter imorgon. Lycka?! LYCKA


speak for me


Käkade precis lite mat och jag ska strax be! Kom hem från stadsbiblioteket för en liten stund sen. Var där efter skolan idag för att få lite fysik plugg gjort. Gick bra. Dock höll jag på att somna under en minut. Haha, panik. Det ska bli så otroligt sköönt att få detta prov gjort! Efter denhär veckan har vi inte något kvar typ. Eftersom betygen sätts 5e juni! Ahh, lycka. Nåja. Ska be nu sen plugga till greys anatomy.

30th may




(tidsinställt...)


Jag är troligtvis i bibblan nu och pluggar stenhårt! Hehe. Här iallafall tre bilder av det jag hade på mig igår. Svarta jeans med en klänning och en soft kofta. Typiskt min stil, haha. Enkelt iallafall.

what a great day




tre bilder från idag. :)

Då tackar jag för en bra dag. En väldigt bra en! Fick reda på att jag har höjt mig i ett ämne idag i skolan. Från G till VG. Inte helt fel! Och så har det varit rätt så fint väder. Kollade precis färdigt på en väldigt bra avsnitt av dhw. Vet inte vad jag ska göra med mitt liv när det tar slut nästa vecka.. Haha. Ska zappa mellan kanalerna och därefter sovaa nu. Peace,peace.

Tv tuesday nights





Lyckades plugga fysik tills åtta sen kollade jag på 90210 som slutade för en liten stund sedan och nyss började Desperate housewives! Ain't that awesome. Annars gick plugget bra. Var jättehungrig även fast jag åt mellanmål precis när jag började så åt musli och ett äpple 1,5 timme efteråt. Äter knappt något i skolan eftersom maten är så pass dålig.. nu är iallafall hungern borta! Hehe. Annars tror jag att fysik-provet är det sista provet vi har i nian så det enda jag tänker på är hur jag kommer känna mig när jag har gjort den! Lyckaa. Lärde mig iallfall en del under tiden jag studera. Feels good. Kommer iallafall imorgon efter skolan dra till bibblan. NU:DHW.

lets do this


Såhär glad var jag igår, och mitt humör är fortfarande kvar! Livet leker.

Med en kopp vanliljte och smörgåsar sätter jag igång och pluggar nu! Har prov på torsdag. Så all in. En bra tips med att vara så motiverad till att plugga är att se till att man har något att se fram emot. För mig är det DHW och 90210 ikväll samt ska jag redigera alla fina bilder jag tog idag.. Cheers!


the moon is the only light we'll see





jag för en liten stund sedan, så glaad. :)

Mådde bra redan igårnatt så det gällde bara att sätta på alarmet som vanligt och sedan gå upp imorse och dra till skolan! Hade faktiskt en väldigt bra skoldag. Är på toppenhumör! Härligt. Slutade lite över tre, men segade mig hemåt eftersom jag fotade så många fina blommor jag såg. Haha. Vissa blev jättefina. Åhh, summerfeelings. Kom iallafall hem för kanske en halvtimme sen men jag fortsatte då fota lite här hemma. Haha. Bytte precis om till lite softa kläder och jag ska nu be och sedan göra i ordning lite mellanmål. Kl 5 kör jag stenhårt fysik plugg! Gör ditt bästa och ta sedan ett efterlängtat sommarlov är mitt motto nowdays. LATER

sisters love




Åh, vad min lillasyster gör mig glad. Så mycket kärlek jag har till snorungen. Haha, undra hur hon kommer se ut och hur hon kommer tänka när hon är 10?! Haha, en fråga jag alltid ställer mig.

dresses


- weheartit -

Lite sjukt hur snyggt detta är. Och varför ska de båda se så himla vackra ut?! Tycker nr 1 är mer chill medans nr 2 är lite mer uppklädd. Snyggt iallafall! Får bestämma någon dag med mum så jag kan köpa skolavlutningsklännings, en kavaj över det och nya converse. Så ser mina skolavslutningskläder ut i år. CANT WAIT.

official done



jag förut under en av mina plugg pauser där jag tog ego bilder... Haha.


KLAR! Jag har sedans 14:00 till halv fem suttit i mitt rum och försökt avsluta min uppsats så bra som möjligt. Sen tog jag laptopen in i köket och jag har sedans dess fixat lite mer med den med hjälp av min syster som är (även fast jag inte vill erkänna det, hehe..) KUNG på att skriva. Nu, efter ett tag är jag klar! Gick faktiskt inte in på facebook eller något annat en enda gång vilket är ovanligt för mig. Hehe. Tog dock typ andas-pauser då jag vandrade runt i huset. Haha. KÄMPA. Suger ju lite att jag bara kommer få G, men jag ska lämna in den och veta att jag är hur nöjd som helst och även att jag gjort mitt bästa! Nu ska jag resten av min pluggfria kväll chilla. LATER

lyx












Helt mätt efter frukosten. Har nog aldrig ätit en sån lyxfrukost. Det var faktiskt lite nyttigt, samtidigt som det var gott. Det var ungefär ett år sedan jag åt musli så när jag såg att pappa hade köpt det idag tog jag kanske litee för mycket som man ser. Åt det samtidigt som jag såg på BBC.. lyx! Nu har jag tillräckligt mycket energi till att plugga stenhårt.. Here we gooo

i never thought it would be easy




Efter många timmars sömn klev jag upp för en liten stund sedan. Mamma frågade mig imorse om hon skulle sjukanmäla mig och jag sa att hon lika gära kunde göra det eftersom jag säkert ändå skulle gått ut hela tiden  för att snyta mig. Hehe. Annars mår faktiskt bättre än igår. Är bara jätteförkyld nu men jag har längre inte ont i min hals vilket är goda nyheter! Toppen. Tror heller inte jag kommer missa särskilt mycket i skolan idag eftersom vi hade en lektion sen skulle vi dra till ungdomsmottagningen idag på eftermiddagen och så hade vi kompledigt genom att börja 12.. Najs för mina klasskamrater! Nåja. Ska fixa lite frukost nu. Laterrr


batman the dark night and a cup of tea



Ed sheeran + lite te gjorde så att jag orkade plugga lite förut...

Jag har ingen aning om vad jag har gjort sedans kl 7 då jag tittade färdigt på Gossip girl, (som förövrigt var grym) Har lagt mitt huvud på mitt skrivbord och bara tagit djupa andetag. Min röst är hes, måste snyta mig konstant och kan inte andas som normalt.. Inte för att nämna att jag har väldigt ont på mitt högra hand. Tror jag har blivit stucken av flugor eller något, ellr så är det mitt eksem! Jag tror att det är mitt ekse för jag kutar alltid när jag ser något litet flyga.. Men jag klagar inte. Det finns folk som inte har ett ben eller en hand. Så jag är tacksam över att jag bara är förkyld. Annars då. Hittade min uppsats på datorn!! Kan inte fatta det. Skulle lämna in en uppsats i fredags och jag var bokstavligt klar fredagsmorgonen, men sen när jag var i skolan hittade jag den inte. Letade jättelänge på laptopen och det slutade med att jag inte lämna in den i tid. Blev så arg och ledsen, och nu hittar jag den helt randomt. Åhh gud. Har bara avslutet kvar nu, lyckades skriva lite sen försvann min ork. Imorgon är det skola, drar antagligen om jag mår bättre annars stannar jag hemma. Nu ska jag göra mig mitt tredje kopp te för dagen och sedan sitta och kolla lite på Batmam, grym film! Stänger av datorn. PEACE

obsessed




.... av weheartit. Åhh, twitter och att sitta och kolla bilder på sidan är nästan det enda gör när jag sitter vid datorn. INSPIRATION. Annars råka jag boka fel på tvättstugan. Bokade 26:e vilket var igår. Smått irriterande. Nu ska jag iallafall börja skriva på min uppsats, igen samt titta på GG. Har ingen ork i kroppen men jag gör mitt bästa. Gör mig en kopp te också. Lateroo

incredible



Tittar på reprisen av greys anatomy som jag missade i onsdags! Såå sjukt bra. Åhh, världen bästa serie. Kl fem har jag bokat tvättstugan så ska tvätta alla min kläder då. Äntligen.


vanilla




Cyklade ner till Ikano huset förut för att lämna ett par byxor som jag köpt för ett tag sen och som hade gått sönder. Hade inte kvittot kvar så jag trodde att dem skulle säga att jag inte fick byta till något annat eller så. Men jag fick ett presentkort på summan byxorna var på istället! Hur bra som helst! Köpte även vanilj te, efterlängtat. Har fått mer ont i halsen också, orkade knappt cykla förut och för att göra det hela ännu bättre är jag väldigt förkyld. Inte kul.. Har iallafall den senaste 1,5 timmen suttit i vardagsrummet med lillasyster. Har försökt hjälpa henne med hennes koran läxa, det går litee segt men jag kan ju förstå henne, det är ju på arabiska. Hehe. To be continue later, för nu är det lunch dags. Hungrig..


may 27th

 WEE
last week
Morgon, morgon. Gick och la mig vid ett på natten och vaknade helt pigg halv fem imorse Haha, blev jättechokad. Chillade runt i huset, kollade på BBC nyheterna (fettbra, obsessed.) och sedan blev jag rastlös så gick och la mig igen. Sov två timmar och gick upp för ett tag sen. Haha. Annars har jag ren smärta i hals så jag ställer in min plan om att köra ett hårt tränings pass på gymmet. Synd. Istället, ska jag vila och plugga. Nu ska jag vakta brödet som är i ugnen och göra te även fast jag hatar den sort vi har hemma. Måste köpa vanilj eller grönt te idag!! Well LATER.

chelsea the champions 2012



Chelsea vann ju somsagt champions leauge för en vecka sen! Finner inga ord hur mycket jag hoppade runt och viftade med armarna samt skrek när drogba satte den avgörande straffet. Åhh, lycka på hög nivå! Så sjukt glad!! Och jag är det fortfarande, haha. Har alltid gillat chelsea! Och känslan över att Didier drogba inte längre kommer spela där svider lite i hjärtat. Åh, fasennnn. Han har alltid varit min favoritspelare, kung! Ett namn man verkligen inte kommer glömma! Men grattis grattis till världens bästa lag.

summer 2012



sommaren 2011 - will never forget. En månad i holland som var helt amaazing.

Pizzan var hur god som helst och jag har sedans dess chillat lite, suttit och lyssnat på min syrras tal, (läs: hon hotade mig att slå sönder mig annars. hahah), svurit åt min förbaskade hals som gör ont och längtat till sommaren! Alltså.. Jag har alltid varit en sån person som är typ.. "Åh, gött med sommarlov då" Men nu är jag sjukt taggad!! Typ.. " Sommaren 2012 ska äga fett osv " TAGGAR. Ska ha så himla kul har jag bestämt. Taggar mest nog att läsa alla hp böcker igen. Hehe. Kommer ihåg första gången jag läste första boken, dynga flera nätter i rad tills jag läste den allra sista. Gick verkligen och la mig 8-9 på morgonen varje dag. Ahh, så kul! Sen har jag andra saker planerat. Speechless!

smells delicious









Har stått i köket och bakat pizza i en stund och den är nu i ugnen! Lukar jättegott, kan inte vänta tills jag kan äta! Slängde lite tomat på den ena och den andra var helt vanlig. Har som alltid tonfisk på tomatsåsen. Gött! Aja, städade precis efter mig och sitter nu och väntar....

hungry and not doing something about it


FRÅN WEHEARTIT, älskar bilderna där. Sjukt!

Inte ätit någon frukost och jag känner hur mina mage kurrar varannan sekund. Istället för att gå upp och fixa något, kollar jag på mat bilder som ser väldigt lockande ut istället..

Their voices together



världens bästa band. Åhh, vad dem betyder mycket. Finner inga ord.

you're killing me now


Har de senaste timmarna städat en stor del av huset. Satte igång med köket först det och blev inte klar förns en halvtimme sen. Därefter en av toaletterna och vardagsrummet. Det tog mer än två timmar att städa i köket! Rensade kylskåpet, sorterade maten, diskade allt, städade alla skåp och så vidare. Det glänser, verkligen. Nu ser iallafall allt rätt så rent ut. Måste ta tag i mitt rum samt boka tvättstugan men det gör jag inte just nu, helt slut. Tog en dusch för en liten stund sedan och nu sitter jag i vardagsrummet och chillar lite med unga läkare i bakgrunden. Annars då. Har jätteont i halsen och om 19 dagar går jag ut nian. Sorligt sorligt. LATER


i wont give up without a fight



Gick upp för några timmar sen med ett väldigt bra humör idag, cheers. Dock känner jag att jag har en förkylning som är påväg eftersom jag hostar hela tiden och jag kan inte andas normalt. Hoppas inte! Jobbade iallafall i tre timmar igårkväll på barnvaktningen. Sista gången är nästa fredag, och jag kommer inte få min lön förns i slutet av juni typ. Haha, fasen. Nåja. Har denna lördag tänkt plugga en hel del och göra lite andra viktiga saker. Ciao!

why am i still trying


Såhär känner jag mig idag. Allt det sista jag skrev till min uppsats försvann när jag kom till skolan. Finner inga ord.  Är som person en som inte ger upp i första taget. Om något inte går så försöker jag på många olika sätt tills jag hittar en lösning. Det var en kompis till mig som sa till mig igår. " Jag bara önskar att alla lärare kunde se hur mycket du kämpar i skolan, hur mycket du försöker. Jag fattar inte hur du orkar, alla andra skulle nog ha gett upp om dem var i din postion nu. "  Hur mycket jag än kämpar så får jag alltid exempelvis bara VG. Det är så det är. Så, spendera flera timmar till att plugga i bibblan, dynga flera nätter för att få bra betyg, börja en vecka tidigare och bara få VG så kan man bara gissa hur det känns. Det har varit så sedans jag började nian. Citatet " When you feel like giving up, remember why you held on so long in the first place" är något jag jämt säger till mig själv. Frågan är hur länge jag ska vänta på att faktiskt lyckas någon gång. Tror nog ingen förstår hur mycket tid jag lägger ner på att få bra betyg. Och att misslyckas gång på gång är något man kan försöka sig på. Och nu när jag lämnar en uppsats som jag verkligen kämpat på och som jag vet att jag bara kommer få G eftersom jag lämnat in den försent, frågar jag mig själv om det är dags att bara ge upp. Fast eftersom jag känner mig själv så kommer jag inte göra det. Så, om någon är i en sån postion som jag just nu: Ge inte upp även fast det är det man vill göra. Första gången jag inte lämnar något i tid i hela högstadiet också. Suger, men livet går vidare.

keep on writing


Har de senaste timmarna inte gjort så mycket. Gäspat en hel del och FÖRSÖKT fortsätta skriva på min uppsats. Ska bara skriva om fyra saker sen är jag klar. Ger mig själv en applåd för att inte ens har hunnit skriva en halv sida ännu. Och jag vet att jag inte kommer lägga mig förns detta är klart, så jag bör nog börja. Kunde ha gjort det för 2 timmar sen men eftersom jag ska börja skriva om något helt annat just nu, och det är alltid början som är svårast för mig att skriva så har det tagit ett tag för jag har funderart på hur jag ska börja. Haha, bör nog komma på något snart.. Annars är det fysik prov nästa vecka därefter tror jag att det är klart i skolan! Kämpa kämpa kämpa.

Yesterdays




Gick runt klädd såhär igår, skönt och en rätt så enkel outfit. :)

24th may



moi yesterday

Kom hem från skolan för ett tag sedan och har hittils chillat, städat lite och lagat mat. Satt och skrev på kemi provet i nästan 1,5 timme efter skolan. Hoppas jag inte sänker mig, men jag ska nog sluta hoppas på saker och ting. Har en so uppsats som ska vara inlämnad imorgon och jag tänkte skriva den när jag kom hem, men eftersom jag inte fick laptopen som jag delar med min syrra förns nu (som även hon skrev en uppsats) så har jag ännu inte börjat. Men jag ska sätta igång alldeles strax. Annars fick jag typ 3 timmmars sömn inatt. Haha, var helt trött på morgonen men sedan blev jag bara piggare och piggare. Later

you gotta give up sleep if you want to succed


två black and white självporträttsbilder jag tog idag.. Gillar dem! :)


Haha. Jag ska strax in i köket och laga mat nu.. även fast jag hellre pluggar. Nåja, har bestämt mig för att dynga (okej, hatar ordet) inatt. Försöker nu få tag på pappa som jobbar och be honom köpa engergi dryck eller något. Haha, har bestämt mig! Ska plugga kemi all night. Go to school all day, study all night. Haha, tönt. Och idag är nog första gången på 1,5 år som jag kommer missa min favoritserie.. Greys anatomy. Sorligt. Stänger av datorn nu. C'YA TOMORROW.


chemistry chem[i]s[try] chemistry




allt man behöver för en plugg-eftermiddag/kväll. One direction och lite gott... :)

Har pluggat kemi ett tag nu. Dock "chill-pluggade" jag den första timmen. Dvs, stack till köket, drack vatten, kom till mitt rum, pluggade, fjantade mig, pluggade och åt kakor och chips jag fick samt några skedar kladdkaka, var så sugen på det och min syrra hade gjort det men det var ägg i men jag åt lite ändå. Haha, fetto. Brukar drabbas oftast men eftersom jag inte åt så mycket nu så hoppas jag inte mitt ansikte ser ut som en kyckling imorgon. Haha, verkligen fetto-varning. Äter något jag är allergisk mot bara för att jag är sugen på det. Illa. Sen satte jag på favoritbandet (one directions röster är de enda artister som jag kan lyssna på och samtidigt vara koncentrerad. BÄST) och började sedan jag plugga väldigt intensivt. Sjukt motvierad och kemi kan vara ett jobbigt, men roligt ämne ibland men eftersom jag läste igenom allt så fattar jag "grunden", dock är det några till småsaker jag måste plugga på! Tog en liteen paus för fem minuter sen, ska strax sätta igång igen. :) Annars då. Tog ut en kycklingfilé förut när jag kom hem från skolan, eftersom jag var hungrig och nu är jag jättemätt efter det onyttiga jag ätit och mamma säger att jag måste laga det annars förstörs det. Jag är inte ens hungrig och jag måste plugga. Jag ger mig själv en applåd... SEYA LATER

Föresten, coolt att jag nyss märkte att det finns I TRY i chemistry.. wicked!

summer summer summer



fotades idag

Tanken på att jag de tre senaste dagarna lämnat min jacka hemma är helt amazing. Måste införskaffa långklänningar snart. Sommaren 2012... IM READY!! Åhh, ska ha världens bästa sommar i år!

Haha - opps, detta inlägg skulle ha publicerats för typ 2,5-3 timmar sen...

buy a house gets cold when you cut the heating


jag förut. Stack till en plats nära mitt hus efter skolan och chillade lite.


Kom hem för ett tag sedan och har hittils hunnit be och bytit om till sköna mjukis kläder. Finns inget bättre! Annars då. Helt okej skoldag idag. Var på en sådan bra humör och sedan på eftermiddagen fick jag höra lite dåliga nyheter. Hmm. Så känner mig inte lika glad längre, men jag mår bra. Min pappa lyckades göra mig på bra humör men jag är ändå arg på mig själv över det jag fick veta. Åh. (Något som har med skolan att göra..) Nåja. Måste nog snacka med min lärare som jag inte gillar särskilt mycket imorgon. Åhh. Lyssnar iallafall på lite Ed sheeran nu (genius!!) och tar det lugnt. Ska fortsätta chilla i en kvart till sen ska jag sätta igång med kemin. Jag drar nog inte på passet jag bokade in mig idag. Träningsvärk i varenda armmuskel och så går skolan före allt annat sånt. Det är ju min framtid som står på spel. Haha.. tönt. LATER

i like to keep my issues strong



betyder världen för mig.

Gick upp i tid imorse, pigg och väldigt glad även fast jag la mig sent igår. Hehe. Har suttit här vid datorn och chillat. Första gången jag gör det när vi har en liteen sovmorgon.. annars brukar jag sitta här typ på måndagar för då börjar jag 9:45. Awesome. Iallafall.. på grymt humör idag! Ska genomlida fysik, svenska och idrott sen två lektioner. chill. Ska plugga ALL IN efter skolan idag sen ikväll dra på ett pass på gymmet, så sjukt kul! Peace,peace.

and you had clue of these facts about me


En glad jag igår :)


Det har blivit en vana att jag plingar jättehögt när jag cyklar nuförtiden.. Stackars människor som alltid hoppar till... haha.
Ogillar starkt att svära på internet men IRL händer det att jag svär. Inte såna här grova ord som alla "coola" (haha) säger oftast bara typ f** och j**la. Om jag tex snubblar svär jag åt det jag snubba åt i typ fem minuter.
Byter lakan rätt så ofta, har samma max 1,5 vecka. Men oftast byter jag efter en vecka pga av eksem osv.
Jag kan kolla på program där folk talar engeliska i TIMMAR. Inte amerikanska programm dock, utan det måste vara i england!! Kan vara om folk som bygger hus osv, ÄLSKAR sättet dem talar på! I söndags hittade jag typ BBC (nyhetskanalen i england osv) och massa andra kanaler där dem talar "proper english". Trodde aldrig jag i timmar skulle sitta och kolla på nyheter men det gjorde jag i söndags. Haha. Hittade mer än 300 kanaler! min söndag...
Hatar hatar hatar dendär reklamen där kvinnan typ lägger upp skinka och sen när hennes man vill ta säger hon "nej nej" sen slutar det med: Blabla förtjänar uppmärksamhet. NEJ. Tror inte det är svårt att lägga upp skinkor. Just eat.. before I do.. Haha, skoja.
Brukar kalla min pappa för kungen, haha. Typ innan jag ska lägga mig: YOO, g'night kungen. Vi ses imorgon om gud vill... haha.
Jag brukar ofta typ ställa något för mina ögon, som tex en bok om någon respektlös är i min närhet så att jag inte kan kolla på dem. Haha, gör det jämt.
Kan inte hålla något för mina föräldrar, om jag har dåligt samvete måste jag säga till dem även fast dem inte märker...
Jag hade aldrig haft en "fjortis tid" haha. När några säger: Man erkänn man gjorde sånt när man fjortis.. i just like.. Ahh, joo!! Haha.
Älskar folk som kan vara sig själv hela tiden. Hittils har jag mött en person som har varit sig själv hela tiden jag varit omkring den. Cheers cheers cheers säger jag bara.
Älskar att blogga, idag har jag haft värsta suget som jag alltid har.. (förutom förra veckan då) Jättekul! :)
Har planerat allt i mitt liv, vad jag vill göra, vilket år, mina drömmar.. Åhh gud hoppas allt går bra. Om gud vill....
Har aldrig skolkat i hela mitt liv. Haha. Förhoppningsvis gör jag heller aldrig det :)


desperate housewives


förra veckan.

Sitter just nu på golvet på vår gröna matta i vardagsrummet medans mamma sitter på soffan och flätar mitt hår. Äntligen! Hon har de senaste dagarna inte haft tid men nuså! Cheers. Kollar även på desperate housewives. Lite synd att jag missade den första kvarten men jag klagar inte. Hittils är den jättebra. Senare, hade jag tänkt skriva lite på min uppsats samt plugga lite. Nåja. Back to desperate. :)

Föresten, jag har raderat några eller okej typ 5-6 inlägg från förra veckan. Jag hade nästan ingen blogglust då och nu när jag tittade tillbaka och läste vissa inlägg tyckte jag dom sög. Haha. Nu är iallafall bloggsuget tillbaka! Ska inte radera denna blogg som jag har tänkt på att göra bara för att jag var orolig över en grej som jag längre inte bryr mig om, det var en rätt så stor anledning till varför det var tråkiga inlägg = ingen blogglust. Men nuså. Cheers!

hard workout


jag förut utanför huset, väldigt glad och smått död efter träningen...

Väldigt bra och rolig skoldag idag även fast schemat vi har på tisdagar inte är så bra. Nåja. Efter skolan stack jag ner till bibblan och fick lite kemi gjort. Pluggade där en stund till provet jag har på torsdag, gick bra! Köpte även karameller med choklad för jag var så hungrig...sen stack jag till gymmet. Inte så smart. Men det gör inget för fasen vilken hård träning det blev! Tror jag bräne varje karamell och lite till. Var med på ett dans pass och det var så sjukt kul! Var även med förra veckan. Rätt så svår koreografi men jag lärde mig och efteråt så var verkligen min t-shirts baksida full av svett. Haha, sedan körde jag styrka i en halvtimme. Tog precis en dusch och jag ska nu be och sedan käka. LATER


Dag 16 – En bild på mina/mitt syskon


Slutet av april.. älskar denna bild.

Känns som jag glömmer bort dessa dagar! Tycker det är sjukt kul så ska göra varje dag tills det slutar. :) Eftersom jag inte har en bild på alla mina syskon bjuder jag en bild på min favorit. Haha.

i wish you were a stranger I could disengage



Kom hem från skolan för drygt en timma sedan och jag har sedans dess latat mig i soffan i vardagsrummet. Väntade på att få laptopen av min syrra som skrev en uppsats och jag fick den precis! Hade tänkt skriva på min uppsats till sju ungefär. Annars då. Hade en väldigt väldigt bra skoldag idag. Känt mig så omotiverad de senaste veckorna men när min mentor idag sa: Nu kör vi järnet sen tar vi sommarlov är jag lika motiverad och peppad som jag var första terminen. Kämpa kämpa! All in. Hade cooper test förut också. Stack ner till lingvallen och sprang 6.5 varv i det varma vädret. Jag är rätt så nöjd över min tid, jag gjorde mitt allra bästa. Tackar gud att engeliskan blev inställd. Hehe. Annars tänkte jag igår jättemycket på att ta bort min blogg. Älskar att blogga så skulle troligtvis skaffa mig en ny, men jag vet inte. Har knappt fotograferat på två veckor nu pg.a så mycket i skolan så det är kanske därför lusten är borta?! Får se. Följer magkänslan. Hehe. Nu ska jag sätta på The fray och sedan börja skriva. ALL IN sen tar vi sommarlov! Låter utmärkt entligt mig.

Champions leauge final



Åh herregud. Har nog aldrig skrikit såhär mycket i hela mitt liv! När drogba gjorde mål, ouff. Final på CL just nu. Det är straffar och jag ber till gud att chelsea vinner...

5 km

jag för en liten stund sedan..

Datorn har laggat den senaste timmen. Irriterande! Kom iallafall från rydskogen för lite mer än en timme sedan. Sprang 5 km och dog verkligen efteråt. Haha. Hade knappt ätit eller druckit något idag så efter 3 km så kunde jag seriöst inte andas. Haha, kämpade iallafall på. Tog en dusch för ett tag sedan och nu kollar jag på "Systar i jeans" seom går på femman. Den började för drygt en timme sen. Rätt så bra :) Later

out for a run


nyss

Tar ett paus från pluggandet (som förövrigt gick fintfint) för att cykla ner till rydskogen för en springtur! Lite taggad. Den fruktansvärda träningsvärken från benen är borta så det ska nog gå bra. Har redan bytt om till träningskläder så ska bara ta på mig skor sen drar jag. Peace, peace.


I know there's good times behind that pain



Gick upp vid tolv idag och jag har de två senaste timmarna bara segat här. Haha, men sånt är okej ibland. Tog tag i mitt liv nyss och har borstat tänderna och bytt om från pyjamas till chill kläder. Hade iallafall idag tänkt kolla på film, plugga och dra ut till skogen och springa femman. Har cooper test på måndag så vill vara lite förberedd. Kan ioförsig dra till gymmet men där måste jag själv bestämma vilken takt jag springer i, så tänkte det skulle bli bättre om jag gick ut och sprang eftersom jag då kan se hur mycket jag orkar. Lovade även min kusin att jag skulle besöka henne den här helgen men det får bli imorgon, måste plugga mycket idag. Ska nog sätta igång nu. LATER

michael jordan


Denna man har alltid lyckats motivera mig med allting sedans jag lade märke till honom när jag var sju år gammal. Rent ut sagt en inspirerande och motiverande man som lyckats i livet.

If you're trying to achieve, there will be roadblocks. I've had them; everybody has had them. But obstacles don't have to stop you. If you run into a wall, don't turn around and give up. Figure out how to climb it, go through it, or work around it.


My attitude is that if you push me towards something that you think is a weakness, then I will turn that perceived weakness into a strength.


I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.
I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.

- Michael Jordan.


these glasses



Har fortfarande kvar min kompis harry potter glasögon efter att ha lånat dem för spexfotot som var för en månad sen. Haha. Tog iallafall lite egopics med dem idag. Måste köpa ett par egna genomskinliga snart! Tycker det är sjukt snyggt.

when you pick yourself up you get kicked to the dirt



jag och lillasyster idag, hahaha.

Kom från jobbet för ungefär 40 minuter sedan. Nu ska jag bara jobba nästa fredag sen är det hela slut och jag får även min lön nästa vecka. Amazing. Fick panik när ett barn började gråta, haha. Dock blev hon glad igen tack vare mig. Hehe. Ska iallafall baka chokladbollar nu med lillasyster. Hon har tjatat om att vi ska göra det hela veckan och nu blir det äntligen av. LATER

pancakes with berries




Åt för en liten stund sedan pannkakor som mamma gjorde förut. MUMS VAD GOTT. Alltså, min mamma är en kung, litterly. Hon följer aldrig recept och ändå blir allt hon gör sjukt gott! Legend! Första gången jag åt med bär och det var riktigt gott. Mätt nu! Annars är det snart barnvaktning som gäller, börjar vid sex :)

+


kan inte fatta att han sjunger detta live...

Om ni inte har hört denna man, då går ni miste om mycket. Åhh, vad han är grym. Finner nästan inga ord. Det faktum att han skriver sina låtar, som är en av de bästa låtar jag hört är bara wicked. Och så är han helt grym på gitarr också. Avslutar med att säga att denna man är precis som hans album heter, ett +

my heart is a foreigner




foto-jag


fick för ett tag sedan detta fågel-pappers-coola-grej av min fina kompis. Blev så sjukt glad, hon har massa såna i sitt rum och jag tyckte att det var riktigt coolt. Sen så gjorde hon denna när vi hade lektion och hon undrade om jag ville ha den. Åhh, blev såå glad. Tycker om den väldigt mycket! Måste lära mig att göra såna......

can't rely on my heart beating



jag förut. Älskar det faktum att jag har vita väggar nu, har alltid när jag fotograferat önskat vitt bakgrund och nu har jag det.... i mitt rum!

Idag mår jag toppen! Mår som vanligt igen och är otrolig glad och hyper idag. Haha, kul! Gick och la mig rätt så sent i natt för jag satt och skrev på min uppsats. Har kommit lång nu, cheers! Annars har jag inte gjort så mycket idag. Faktum är, jag har inte gjort något. Haha. Tog en lång sovmorgon, fotatde lite sen kollade jag på tv. Umgåtts mycket med lillasyster också. Var ute med henne förut, åkte på hennes sparkcykel och så stack vi och köpte läsk. Har även bestämt att vi ska baka chokladbollar idag. Hon har tjatat den senate veckan på att göra det så idag blir det av. Annars leker livet, det är sommarlov snart, jag går ut nian och jag mår så bra! Cheers.

cutest little sister




tre bilder som jag tog på lilsis i söndags. Kärlek.

thank you for an amazing day



FOTO-JAG.. gillar dessa skarpt.


Har haft en väldigt väldigt väldigt bra dag! Tack 14:e maj. Kanske det har varit en sån pass awesome dag för att det exakt är en månad kvar tills jag slutar nian och tar sommarlov. Kanske, kanske inte. Väldigt bra dag iallafall. Jag hoppas gud står vid min sida imorgon morgon och hjälper mig så att matteprovet i nationella går bra. Efter skolan hade jag tänkt dra till bibblan snabbt för att låna böcker till min so-uppsats. Av det jag pluggade idag, hittade jag inte tillräckligt mycket fakta som jag ville. Ska skriva om 9/11 och Usa i Irak och Afgahnistan så vill veta varenda lilla sak. Tycker det låter jättespännande. Brand new day tomorrow, lets make it a good one! En månad kvar till SOMMARLOV. Be postive!  Nu ska jag kolla på Outscored som slutar 23:00 sen ska jag be och därefter sova! PEACE.

zumba




jag idag. Jag är så glad nuförtiden att jag finner inga ord så jag ler bara. (En stor anledning till det är att jag äntligen har vita väggar i mitt rum. Älskar det.



Kom hem från gymmet 21:00 exakt. Lite awesome, sen tog jag mig en dusch på direkten och så bad jag precis kvällsbönen med mamma. Cheers. Var på zumba för första gången i mitt liv idag. Finner inga ord över hur kul det var! Och jag har nog aldrig svettats så mycket i mitt liv. Körde typ dans först, sen dansa vi med hantlar och sedan dansa vi och övade extra vi ben och lår . Åhh, vad det kändes när man tränade armarna. Det var nog det jobbigaste! Annars då var det sjukt kul, ska deifintivt göra det igen. Sitter i vardagsrummet nu och tar det lugnt. Flätade upp (heter det ens så) mina flätor förut och hoppades att mamma skulle fläta dem i kväll men hon ska strax sova så måste borsta det nu. Hon gick upp fem idag (!!) bara för att hon skulle cykla med lilsis till skolan. Jag hatar verkligen när mina föräldrar gör sånt som jag kan göra, hatar att se dem jobba typ. Haha. Tex nu, mamma tvättade lite disk och jag sa att jag kunde ta över men hon vägrade!! Åhh. Haha, hatar hatar hatar. Typ det värsta jag vet. Hahaha. SE'YA.

självporträtt



tre självporträttsbilder som jag tog i helgen. Jag gillar dem :)


Efter att ha vilat, ätit och pratat med mina föräldrar om allt och inget isolerar jag mig i mitt rum och börjar skriva på min uppsats NU. Har bokat mig på ett pass så ska vara i gymmet 19:30. Så all in nu. Kämpa kämpa! Every second counts så laterrr.

mondays is not that bad after all




gick runt såhär idag, märkte precis att allt jag hade på mig hade något blått på sig.. cheers for blue. Haha.

Måndag: check! Bra skoldag faktiskt. Förutom att jag råkade försova mig. Lyckades komma lite försent till fysiken. Åhh. Men sånt händer väl ibland. Sen så bad mig mamma att jag skulle hämta lillasyster när hon hade slutat och ta henne till hennes affär. Så hon slutade 12 och jag skulle försöka cykla med henne till mammas affär och sedan cykla tillbaks innan 20 över, då min lektion började. Hon har precis fått en cykel så det gick lite segt men hon var duktig så. Slutade med att jag kom fem (!!) minuter försent till slöjden. Suger lite.  Hade även idrott idag, valde att ta intervallsträning istället för att springa 2.5 km. Skulle springa runt 4 koner nästan det snabbaste man kunde, vilket var 100 meter och man skulle göra det 1 minut och 30 sek. Sen paus. Körde det 6 grr och fasen vad jobbigt det var sista. Nåja, det gick bra. Sen hade vi engeliska. Soft. Kom hem för för typ 25 minuter sedan och bad precis. Tänkte fixa lite mellanmål och sedan skriva på min so uppsats. Låter bra! Haha, första gången jag skriver en detaljerad skoldag föresten, men den var rätt så bra. Peace,peace.

i love you more than i did before




Jag i lördags.

Gick upp för tio minuter sedan och min "lektion" har redan börjat. Var jättetrött igår så efter 9 timmars sömn känner jag mig jättepigg. Har alltså mentorstid nu. Vet inte ens vad vi brukar snacka om. Onödiga grejer faktiskt, så jag bör inte få skuldkänlor bara för att jag råkat missa en onödig "lektion" som inte ens har NÅGOT med mitt betyg att göra. Haha. Sitter i köket just nu och hade tänkt ordna lite frukost nu. Later.


ny design


yesterday. Jag gillar redigeringen jag gjort på denna bild.

Efter att ha målat och renoverat om mitt rum mer än 7 timmar idag och sedan chillat genom att ha läst bloggar, ätit en god middag samt gjort färdigt en ny design stänger jag av datorn nu. Ska sätta mig i sängen och titta på the missing som börjar strax. Somsagt, en helt ny design på bloggen. Är otroligt nöjd, lärt mig lite mer om koderna och jag gillar headern skarpt! Tog bilden igår så det är lite nytt. Cheers.  Måndag imorgon vilket är back to school. Har jättemycket nästa nästa vecka så det gäller att kämpa. All in! Bör nog stänga av datorn nu och bänka mig framför tv:n. Good night.

may 13th




jag igår. :) 

Såg precis färdigt på gossip girl. Blir aldrig besviken på den serien, slutet var lite what!!-moment men det var ändå sjukt bra. Juste, min retard syster kom hit till Linköping i fredags och hon ska nu åka tillbaks till örebro. Det var ett tag sen hon var här så det är ju kul att träffa henne. Dock kommer hon och besöker oss nästa helg, cheers. Har alltid kul med henne! Annars då. Jag har gjort en ny header! Som jag antagligen kommer sätta in på bloggen senare med den nya designen. Jag är jättenöjd! Annars är jag jätteglad nowdays, lite mer än vanligt. Haha. Sjukt nöjd över mitt fina rum och jag lämnar snart Tornhagen. Kan inte fatta det! Sommaren 2012 kommer bli helt amazing. Ahh!! SE'YA

my room




tre bilder jag tog förut. Nu ser mitt rum ut såhär. Har dock moppat golvet och tagit bort skydd-grejerna som är på golvet och sängen.

Har länge velat måla om mitt rum så mamma hade köpt två hinkar vitt färg för några dagar sen och idag hade jag och pappa bestämt att måla det. Sen när det vi nästan är klara och det är jätteelite kvar att måla så tar färgen slut. Så pappa bestämmer sig för att dra och köpa nytt färg. Vad händer? Haha, affären säger att det är slut och att dem inte kommer få det förns nästa vecka! Haha. Dog lite. Men jag antar att vi gör det då, annars är jätte jätte nöjd! Cheers. Har nu moppat golvet + dammsugat och ska snart lägga in min tv, skrivbord och så i mitt rum. Sen ska jag ta mig en efterlängtad dusch. Åhh, vad skönt. Hade tänkt dra till gymmet förut men skiter i det, måste ta tag i detta först. Har iallafall bestämt vilka dagar som jag ska träna. Mån - tis - tors och söndagar på förmiddagen. Awesome! L-l-later

brunch brunch brunch



Gick upp elva idag sen vid halv tolv satte jag igång att göra om mitt rum med pappa. Åhh, vad jobbigt. Hann knappt äta någon frukost så efter att ha jobbat i 3 timmar non-stop så tog vi en paus. Stack till köket på direkten och gjorde allt möjligt. Mamma hade storhandlat så tog fram allt typ. Hehe. Åt en god sallad som mamma gjort, bröd, dricka och massa mer. GOTT. Helt mätt nu!

grateful for every little thing


jag idag - glad glad glad.

Det är så många här i världen som tar saker för givet, eller som inte uppskattar det. Jag har haft eksem sedans jag var sju och ibland kan jag få utslag i ansiktet och det kan vara i flera dagar. De senaste dagarna har det varit så, har haft så ont i mina armar och ansikte. Sen igår gick det över. Finner inga ord över hur tacksam jag är. Småsaker som det gör mig så glad! Inte bara över det utan även min hälsa, mina föräldrar, syskon och allt möjligt. Det finns ingen dag då jag inte tackar mina föräldrar. För allt möjligt dem gjort för mig, hur dem stöttar mig genom allt. Samt mina sanna kompisar. (Mariam tex, känn dig träffad) Jag är så tacksam över att jag lärde känna henne. Så himla supportive (kommer inte på det svenska ordet) Funnit en kompis för livet. Jag är tacksam över att jag har en kamera, en säng, en kylskåp full med mat och speciellt.. så bra människor omkring mig. Tackar gud för varenda lilla grej. Jag tänker alltid på vad jag skulle göra om mina föräldrar dog imorrn (hemskt jag vet) Därför ser jag till att hälsa på dem varje dag, prata med dem, be om råd och allt möjligt. För man vet aldrig när dem är borta. Never take anything for granted! Nu ska jag stänga av datorn och zappa mellan alla tv-kanaler. Cheers for life.


sepia sepia sepia


jag tidigare idag.

Redigerat bilder, gått runt i huset, läst min favoritsblogg gamla inlägg, gått runt i mitt rum och chillat, zappat mellan tv-kanlerna, fotat mycket och suttit här sammanfattar vad jag har gjort de tre senaste timmarna rätt så bra. SOFT. Hade imorse tänkt dra ner till gymmet och träna. Satte igår alarmet kl 8 och jag hör hur det skriker imorse. Vad gör jag? Trycker på okej-knappen så att den slutar skrika sen samtidigt som jag slänger den över mitt rum, sen går jag och lägger mig igen och vaknar inte upp förns några timmar senare. Haha.

Jag har ätit jättemycket skräpmat den här veckan att det är helt sinnesjukt. Haha, får ångest för jag käka jättemycket godis igår och förrigår. Så jag ska nu göra ett träningsschema. Fundera över vilka dagar som passar mig bäst att dra till gymmet sen ska jag skriva ner det osv. Det låter jättebra faktiskt! Kommer aldrig någonsin köra på någon diet här i livet så det skiter vi i. Istället ska jag framöver börja försöka äta nyttigare. Tycker fruktsallader är godare än godis så ska börja äta det på helger istället för annat onödig onyttigheter. Självklart ska jag käka vad jag vill när jag känner för det. Låter bra. Och innan jag slår J.K rowling med att skriva längre än alla harry potter böcker tillsamans så avslutar jag det långa inlägget nu. C'YA

i see your true colours







foto-jag

haha, det började regna IGEN (efter jag tagit bilderna på inlägget innan) sedan spöregnade det jättemycket och nu är det lite soligt. Sveriges väder! Men jag klagar inte, för annars skulle jag inte tagit dessa bilder som jag blev rätt så nöjd med. Tog dem för en stund sedan och sitter och redigerar alla bilder jag tagit idag. Det blev en del, jättekul! :)

let the sun shine



bilder jag tog för tio minuter sen.



Solen hittade äntligen tillbaks till linköping.. Haha, skämt. Men kul med lite solsken. Happy!


16:05



jag tidigare idag. happy!

Precis hemkommen från mosken som jag var i ungefär 1,5 timme som alla andra lördagar. Helt okej. Sedan har jag inte gjort något vettigt hittils denna lördag. Fotat lite och blivit smått irriterad över det faktum att det fortfarande är regn. Åhh. Annars då. Kort sagt så såg min dag ut såhär igår : Skola - hemspråk - hemma i 40 minuter - barnvaktning i nästan tre timmar. Jobbet gick helt okej, barnen lyssnar på mig och det är två gånger till sen är det slut tror jag. Tiden går lite för snabbt. Men det är rätt så kul! Annars kände jag att det inte var någon idé att blogga igår när jag inte ens hade bilder. Har knappt fotograferat på sistone. Ska ju inte direkt säga att vädret inspirerar mig. Hehe. Nu: vampire diaries.


justin bieber



Justin biebers nya låt som kom ut idag. Finner nästan inga ord. Absolutely amazing. Killen inspirerar mig en aning. Han har skrivit låten till hans mamma och all pengar som kommer in kommer skickas till mammor om behöver hjälp för mors dag som är idag i USA. Helt berörd. Om det fanns mer killar som han i världen! Speechless.

Dag 15 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan



Tagen i februari tror jag. :) Smått sjukt hur snabbt tiden igår...


rain rain rain



foto-jag.

Det har ännu inte slutat regna så tanken på att cykla ner till gymmet är ingen idé längre. Och så bad även pappa mig vakta min lillasyster. Åhh, känns som om jg stack mer till gymmet förut och inte nu. Vet inte varför. Jag har knappt något i skolan. Suger lite eftersom jag vill träna och så går det ju pengar på det. För jag tycker ju att det är kul. Jag ska nog göra ett schema ikväll för de dagar som passar mig bäst. Låter som en bra idé. Annars kommer en ny design snart. Är redan färdig.. ska bara ta nya självporträttsbilder som jag kan ta som header. Jag tror nog det blir bra. Annars är det fredag imorgon. Amazing. LATER

tionde maj






bilder från igår, alltid lika kul att va med dessa två.


 Rätt så tråkig skoldag idag. Inget händer för tillfället. Känner mig så himla omotiverad men det kanske är för att vi inte har något för tillfället så det finns inget att göra. Hmm. Jag har iallafall ett NO-prov om två veckor så ska plugga stenhårt till det. Annars är det regn idag med. Det ösregnade när jag cyklade hem från skolan förut, och eftersom jag på något sätt tappade bort min jacka (eller så är den någonstans här hemma) så hade jag skinnjacka idag utan luva eller något. Så man kan säga att kläderna jag hade på mig är litee blöta. Haha. Är ensam hemma för tillfället och tar det lugnt. Funderar på om jag ska dra och träna senare eller inte. Får se. C'YA


are you happy now that you broke me down



- new in.. brillor jag köpte idag -


Mötte upp mina kompisar Ellinor och Siri vid stan lite efter fyra förut. Stack till naked juice bar och köpte en smoothie först, sen satte vi oss vid Espresso House och tog en fika. Snackade om allt möjligt och fasen vad jag skratta. Haha, det är verkligen helt omöjligt att inte skratta när man är omkring de tjejerna. Sen gick vi runt i affärer, kollade runt och skrattade lite till. Gick även in i gina tricot, dem har ju renoverat om hela stället och det är hur snyggt som helst! Cheers. Sen vid 6 blev vi så deprimerande av vädret så vi skildes åt. Dem tog bussen hem och jag cykla i det uberfina vädret. (Ironi..) Har inte gjort något förutom att ha kollat på tv sedans jag kom hem och nu sitter jag här och chillar lite. Hoppas på fint väder imorgon! Later


strawberry face mask


Ska smörja in ansiktsmask på mitt ansikte nu (haha). Ansiktet känns så himla fräsct när man sedan ska tvättar av det. :)

studiedag



- två randoms som togs för en stund sedan -

Blev lite besviken när jag kollade ut genom fönstret imorse. Regn på marken och himlen är bara grå och ful. Haha. Får hoppas att det på något sätt blir varmare på eftermiddagen sen. Ledig från skolan idag vilket resulterade i att jag inte gick upp förns lite innan elva förut. Cheers. Har inga planer för min lediga dag förutom att träffa några kompisar sen. Vi hade tänkt ta en fika och titta runt lite i stan. Får se hur det blir. Annars då. Snart är det sommar och jag kan verkligen inte fatta hur snabbt de senaste fyra månaderna har gått. Sjukt. Kommer självklart bli tråkigt att lämna min skola och även kompisar som jag gått tillsamans med i tre åt, men jag är ändå taggad på att börja på en ny skola efter sommaren. Wohoo. SEYA

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.



Haha. Jag tror att det här var våren 2011. Har inte förändrats så mycket faktiskt. :)


cause im tired of the games


Jag i helgen. :)

Skolan rullade på som vanligt idag. Slutade 15:20 sedan bestämde jag mig för att dra till mammas affär för att kolla läget. Chillade med henne en stund, snackade sen käkade jag pizza som pappa hade köpt och lite godis. sen stack jag till gymmet. Haha. Lite onödigt men skolmaten idag var inget vidare. Körde rätt så tufft idag. Var en timme på språngbandet och avslutade sedan med en halvtimmes styrka. Wicked! Kom hem halv sju ungefär och har tagit mig en dusch och så. Ska städa mitt rum lite nu sen ska mamma fläta mitt hår. Haha. Orkar verkligen inte ta hand om det så har alltid flätor i en vecka sen tvättar jag det noga sen flätar mamma igen. Jätte fräsht! Nåja. LATER.

21:21



Har hela min måndagseftermiddag och kväll försökt göra en ny design. Är snart färdig, ska bara fixa några grejer. Sen har jag hjälpt mamma med saker och ting samt snackat med henne om allt möjligt. Speciellt sommaren! Åhh, vad kul det ska bli! Hoppas bara jag hittar ett sommarjobb snart. Annars hade jag bara 2 lektioner i skolan idag. Annars har jag jättemycket träningsvärk amarna. Känns bra även fast jag dör då och då. Haha, skoja. Nu ska jag ta mig någon frukt sen ska jag zappa mellan alla tv-kanaler tills jag går och lägger mig. Peace,peace.


dag 13 - tre saker jag vill göra innan 2012.


bilder från världens bästa sida, weheartit och collage av mig.

1. Rädda någons liv. 2. Dra till London 3. Skapa min egna kaka! Nummer ett kanske inte är så realistiskt, men jag hoppas verkligen. Det har länge varit en dröm för mig. Sen skulle det ju vara GRYMT att skapa min egna kaka, eget recept som jag skapat. Hur coolt?! Jag ska iallafallförsöka.. hehe. Och trean lär bli av någon gång i sommar med syster! Wicked.


orientering avklarat


jag och bästa ida i mitten av april.



Sitter i vardagsrummet med fötterna på bordet och chillar just nu. Hade somsag torientering i vidingsjö imorse. Pappa lyckades hitta dit, så fick skjuts. Sen var det bara att sätta igång. Körde tillsamans med ida och vilken teamwork vi hade! Helt grymma. Sprang uppför backar i stekhett värme och peppade varann hela tiden. Helt awesome. Vi råkade springa förbi en kontroll så missade bara en. Nåja. Skönt att få det avklarat. Kom hem för ett tag sedan och har hunnit duscha och sitta här. Hehe. Min lektion börjar inte förns om en liten stund så jag ska fixa något käk och sen byta om. Ville inte dricka eller äta något imorse eftersom jag får alltid håll så himla lätt så det första jag gjorde när jag kom hem förut var att dricka jättemycket vatten. Lite törstig. Haha. LATER

a bit confused

 
GLAD TJEJ IGÅR :)

Hmm. Det blev ingen ny design. Istället har jag varit i köket och gjort scones och sedan städat det. Min tur på söndagar. Haha. Men det kommer en ny fin design snart! Annars då. Reklam på the missing som jag absolut inte missar och så har jag orgintering i vidingsjö imorgon och jag vet inte vart det ligger. Hmm. Jag vet inte om pappa vet vart det ligger, men jag tror han gör det eftersom han jämt hittar till allt. Nåja. Jag får hoppas, att jag på något sätt hittar alla kontroller på en jättebra tid. Gäller att vara postiv. Åh, snälla gud!! Haha. Nu: the missing sen ska jag troligtvis sova.. G'NIGHT.

there are some things you just cant go back to


- fotades idag. Helt underbart väder -

Tränade stenhårt i gymmet i 80 minuter. Känns grymt. Ska börja träna som vanligt igen samt börja äta lite nyttigare. Haha, lär aldrig hända men jag ska försöka! Kom hem lite över sex och satt sedan bänkad framför gossip girl. Blev lite chokad över dagens avsnitt men det är ändå så sjukt bra. Precis som PLL så är det höjdpunkten på söndagar. Tog mig en dusch förut  och nu sitter jag här och funderar på om jag ska göra scones eller inte. Hmm. Hade iallafall senare tänkt göra om min design lite. Skaffade en testblogg tidigare idag så det blir nog jättebra. LATER

you need to hear me out




Tröjan jag köpte idag.. det var rea på allt möjligt så fick den rätt så billigt. Cheers.

saying things you never thought



skjorta//gina. t-shirt// JC. chinos//cubus.

Käkade precis en god lunch. Min syrra lagade typ en fiskrätt med pasta. Gott! Nu sitter jag här och lyssnar på lite grym musik. Spotify funkar för mig igen.. Haha. Jag har kommit på en sätt att göra så att det funkar, cheers! Var iallafall i ikano förut. Kollade runt för att leta efter klänningar men hittade inget snyggt. Köpte iallafall en snygg cardigan och ansikstmask. Ska iallafall senare dra ner till gymmet, taggad. Taggar dock inte orginterings prov imorgon. Åhh. Haha, jag sitter faktiskt och skrattar åt det just nu för att det kommer gå ÅT HELVETE. Haha.

pretty little liars


Såg precis färdigt på ett avsnitt av PLL. Höjdpunkten på söndagar! Själv känner jag att det blir bättre för varje avsnitt! Dagens var sjukt bra. Helt wicked serie, och så är alla så himla gorgeous där. Hehe. Ska nog se om alla avsnitt på sommaren.. awesome.

speak now



yesterday


Gick upp för en stund sedan och nu ska jag klä på mig och ta något att käka sen drar jag till ikano! Förhoppningsvis hittar jag något fint. Later.

Don't wait or say a single vow


Tagit massa självportättsbilder på mig idag. Här är en favorit. :)

lets run away now



/ väldigt dåliga bilder av hur jag har och går runt idag... :)


Är så himla hungrig för tillfället. Mamma bad mig köpa glass till min sjuka lillasyster så köpte bara glass för två personer för en stund sedan och den är redan slut nu! Jag åt det mesta utav det för jag är och var så  jäkla hungrig. Åt frukost för kanske 9 timmar sen. Sjukt. Haha. Måste dra ner till willys igen strax och köpa glass annars är jag nog lite dryg till resten av min familj. Haha. Dra till mataffären 2 ggr.. fetto! Annars då. Kollat på ett kick-ass avnitt av TVD och lyssnat på musik på youtube eftersom spotify vägrar fungera.. Igen. What to doo. Nåja. Ska se till att min syster inte hostar upp all sin glass nu och sen ska jag nog dra och köpa glass igen. Haha. Imorgon hade jag tänkt ta en runda till Ikano eller stan och sedan träna på eftermiddagen! Har även diskuterat med mina fina föräldrar om att måla om mitt rum. Det kommer bli av snart! Måste bara hitta någon dag då dem kan hjälpa mig, eftersom jag tydligen inte klarar av att göra det själv. (host.. mamma host) Haha. C'YA LATER

kenza



Kenza måste nog ha världens coolaste stil (ibland, haha) och så har hon ju även en sån grym blogg som jag följt jättelänge. Hon inspirerar mig dagligen. Helt sinnesjukt hur snygg hon är också, inte för att nämna att hon verkar vara en väldigt snäll person. Inspiration inspiration x10


2012 - 05 - 05



- Två bilder jag tog förut. gick ut utan jacka förut. Helt underbart.. älskar himlen idag -



Lördag idag och jag kom hem från mosken för en stund sedan. Kunde min läxa idag och fick sluta tidigare. Cheers. Klagar heller inte ett dugg på det fina vädret, lite blåsigt men det funkar! Träden har redan fått sina löv, blommarna har blommat och alla jobbiga flugor har kommit. Det är officelt vår nu. Awesome. Kände mig så himla seg och trött förut. Hatar verkligen den känslan men nu är den över. Är lika pigg och glad som vanligt. Fotograferade lite självporträttsbilder på min syster förut också. Haha, första gången! Tror det blev bra, ska redigera bilderna sen för nu började vampire diaries som jag missade igår. Sagt det förut och säger det igen: grym serie. SE YAA

i'd like to be anything you want



me today in black and white. happyhappyhapy.

Kom hem från jobbet för ett tag sedan. Helt okej idag. Ett antal mer barn än vanligtvis vilket var en aning kaotiskt men det funka. Slutade lite innan nio och nu sitter jag här, i mitt rum vid mitt skrivbord som vanligt. Haha. I helgen hade jag tänkt dra ner till Ikano och och se vad deras klädaffärer har fått in. Det var ett tag sen jag var där + jag skulle behöva lite nya vårkläder. Ska även leta efter en långklänning till skolavslutningen. Sen hade jag tänkt träna, fota lite och bara ta det lugnt. Sounds great. Ska iallafall käka lite middag nu. Later.


dance with me tonight


handsomehandsomehandsome

Gick till skolan imorse, mådde betydligt mycket bättre än igår. Det rullade på. Hade nationella prov i engeliska som jag missade förra veckan. Det var skrivings delen. Man skulle skriva om något som betyder mycket i ens liv och varför. Skrev om fotografering och jag blev väldigt nöjd! Slutade vid två, sen hade jag somaliska halv fyra. Råkade dock komma lite försent för chillade för länge i bibblan. Haha. Kom hem för en stund sen och jag ska nu iväg till jobbet för att barnvakta. Lite sjukt att det är fredag föresten. Redan helg?! Klagar iallafall inte. Nu måste jag dra. Väldigt tacksam över att jobbet ligger nära mig. Peace,peace.


Dag 12 – En bild på ett ställe jag varit på.


(tidsinställt)

Holland sommaren 2011 med mamma och lillasyster. Such an amazing trip. Hade det helt grymt.

Dag 11 – Tre låtar som får mig att bli väldigt glad


The fray - over my head
Ed sheeran - Drunk
One direction - One thing


Finns hur många som helst. Men dessa tre låtar är bara helt... kan inte ens förklara. Blir allmänt glad när jag lyssnar på dem och så kan jag inte låta bli att klappa händerna och sjunga med och jag blir bara så glad. Helt grymma.

breathing in snowflakes


Foto-jag. (känner att det har blivit massor med gamla bilder osv den senaste veckan/veckorna men har varit sjuk och så har det varit mycket i skolan osv. Förhoppningsvis blir det bättre bilder snart..

Det känns fortfarande lite overkligt att det redan är maj. Det har redan gått 5 månader av 2012! Helt sinnesjukt. Fem väldigt väldigt bra månader har det iallafall varit. Taggar som tusan till sommaren! 2012 is our year! Hellyes. Nu blir jag sådär hyped så ska sluta prata om det. Haha. Annars har jag inte gjort så mycket denna eftermiddag. Tvättat mina kläder, försökt städa mitt rum, hoppats att min förkylning ska gå över snart ochsåvidare. Har även fått världens jobbigaste träningsvärk i både armar, ben och mage. Känns rätt så bra ändå. Nåja. Ska titta färdigt på greys nu och sedan städa mitt rum. Peace,peace.

summer dress




skolavslutningen närmar ju sig och jag har ännu inte letat efter klänningar. Hade tänkt dra till stan med kompisar efter skolan idag och kolla men jag är ju sjuk. jbdckjsc. Har iallafall kolla runt på nätet och dessa var riktigt snygga. Speciellt dem två i mitten. Åhh. Absolutely amazing! Vill ha något snyggt och enkelt och som jag sedan kan använda igen :) Kan inte fatta att jag kommer gå ut nian snart...

they mean everything


bilder från weheartit, collage av mig.

One direction. Niall, Harry, Louis, Zayn och Liam. Måste nog vara världens bästa artister och killar här i världen. Det finns nog ingen dag jag inte lyssnar på dem. Finns ingen gång dem inte gjort mig le. Kärlek kärlek kärlek.

not again



två bilder jag tog igår.. helt amazing väder.

Tredje maj idag och jag stannade hemma från skolan idag. Förkyld.. igen. Jag fick knappt någon sömn eftersom jag var så himla förkyld. Åhh. Jag är faktiskt hellre i skolan och pluggar. Nåja. Gick upp för ett tag sedan och har inte gjort något märkvärdigt. Hade tänkt fixa lite frukost till mig nu. C'YA

nikon 1 j1


bild: google.

När jag fick intresset för fotografi, vilket var sommaren 2012.. bestämde jag mig för att köpa mig en systemkamera när jag har blivit lite bättre på att ta bilder och inte längre är nybörjare. Nu, två år senare med ett stort intresse för fotografi som växer för varje dag har jag bestämt mig för att köpa en under 2012. Tänkte först en Nikon eller Canon systemkamera. Enda problemet är att dem är rätt så stora. SEN såg jag nikon 1 j1 på reklam. Sökte lite på internet sen för att kolla lite och den verkar vara p e r f e kt. En nikon, inte så stor och så är den en systemkamera som är tusen gåner bättre än digitalkameror (som jag har just nu.) Trodde först inte det för att den såg så liten ut, men den är det. En inte stor, nikon systemkamera. Hur grymt?! Den är ju helt perfekt! Utsidan är hur snygg som helst också. Redan bestämt mig för att köpa den i vitt...


there's a free way



måste nog vara ett av världens bästa låtar.

andra maj


glad tjej idag.. livet leker lite.

Tillbaks till skolan som gällde imorse. Känns som om jag har haft lov eftersom senaste gången jag var i skolan var förra onsdagen. Haha. Hade iallafall NP i matte idag  och del 2 gick inte så bra för mig. Fattade inte exemeplvis vad medelvärde (?) var.. Och man skulle kunna det. Nåja. Efter skolan stack jag ner till gymmet och tränade i två timmar. Helt slut. Tog för en liten stund sedan en dusch och nu sitter jag här och lyssnar på lite bra musik. Awesome. Annars är jag väldigt glad och vädret är lite föör bra. Cheers.

drop everything now


Bjuder på en gammal favorit. Snackade med syster igår. Haha, skönt eftersom det känts som vi inte snackat på år. Hon sa att hon hade ringt max 20 grr på min mobil. Haha, opppss

Gick upp lite innan elva idag. Åt en god frukost, chillde sen tänkte jag dra till gymmet men pappa bad mig laga lunch. Haha. Kommer inte hinna nu eftersom det stänger kl3 idag eftersom det är valborgsafton (?) eller nått. Det känns som om det kommer något i vägen för mig hela tiden när jag vill träna. Nåja. Jag drar imorgon efter skolan. Är aspepp! Vill dra tillbaks till mina vanliga rutiner. Träna typ 3/4 ggr i veckan :) Lagar iallafall mat nu somsagt. Rätt så kul faktiskt, älskar att vara kreativ. Brukar alltid tillsätta egna saker än det som står på recepten. Haha. Annars då. Spotify fungerar igen för mig! Åhh, vad glad jag blev igår för att kolla. Bra start på en ny månad. LATER.

taylor swift


Taylor Swift måste nog vara den bästa kvinnliga artisten någonsin. Har gillat henne länge och hon verkar vara en sån bra och snäll person med kjdfcc röst. Skriver sina egna texter och så är hon bara allmänt grym. Den här låten är helt awesome och så sjunger hon den live. Absolutely amazing.

RSS 2.0