im screwed



Istället för att städa mitt rum som ser ut såhär just nu, så nördar jag vid Twitter, lyssnar på one direction ( <3 ) och försöker göra en ny design.

happy halloween





bilder från förut

Surfar runt på twitter och weheartit samtidigt som jag är sur över att mina hörlurar är spårlöst försvunnna? Grr. Städade iallafall köket,gjorde middag, putsade fönster och städade även balkongen förut. Världens bästa dotter. Tyckte att jag förtjänade en daimchoklad vilket ledde till att jag bara mår illa nu. Haha. Hade tänkt göra om designen lite nu samt städa mitt rum, lär väl gå åt helvete. Skojja.

everything happens for a reason.




FOTO-JAG

har ungefär tusen saker att göra, bl.a städa mitt rum som ser ut som ett bombnedslag och massa annat. Istället chillar jag och gör inget. Haha. Skönt, men ska faktiskt ta och sätta igång snart. Vet inte vad som händer idag, ska försöka tvätta lite kläder. Får hoppas att tvättstugan är ledig en stund, lär den säkert inte vara med min otur. Haha. L a t e r.


header


-ny header-

Gick upp för någon timme sen och har suttit här sedans dess. Haha, det är ju lov. Gjorde en ny header, blev rätt så nöjd. Ska knäppa bilder under höstlovet så då kommer jag väl ändra min header till en mer höstaktig, även ändra min design. Haha.Måste sortera och dela ut reklamen som vanligt idag. Ska börja sortera efter att jag fått i mig frukost. C'YA.

such an epic fail





FOTO-JAG
( haha, hatar att bilderna jag trodde blev bra endast blev oskarpa/suddiga = fula.  Måste lära mig att kolla på bilderna innan. Haha )


one direction



Har jag nämnt att jag är ett stort fan av 1D eller? Kärlek.

HÖSTLOV


random från förut :]

Sov verkligen ut idag, gick upp ca klockan ett. Tog en dusch sen rullade jag ner till moskén som var rätt så okej. Slutade vid 4 och gick hem en stund, sen gick jag ut på en liten foto-promenad. Knäppte massor bilder, när var det senast liksom? Var ute rätt så länge och fick x10inspiration precis när det blev mörkt så fotar mer imorgon maybe. Haha, chillar för fullt just nu samtidigt som jag redigerar bilderna. l a t e r


like a lighting bolt, your heart will blow



Noll timmars sömn inatt och det kändes helt awesome när jag lämnde in min souppsats som jag skrev hela natten. Haha, webbade och chattade med jenny i typ 4 timmar tills 6 på morgonen. Haha, det enda vi kunde snacka om var och sova när skolan var slut. Och det är precis vad jag gjorde för några timmar. IDOL ska tittats på nu.. C'ya.

So inlämingsuppgift



Haha. Ph1 är oseriöst. Lite humor bara.

Skriver fortfarande på min uppsats. Tog någon paus förut då jag gjorde en kladdkaka som inte blev kladdig, men åt det istället för vanlig middag. Samt sett alla niors fb-statusar där dom svär och skriver att dom hatar So. Haha, jag var en av dem kanske. Fick hjälp av min syrra sen, och även min andra syrra som bor nere vid örebro och studerar. Hon sa att jag lätt fixar det, så har loggat ut från FB så att jag skriva färdigt sen plugga till provet. Man kan bara få ett G eller IG. Så det är inte så mycket. C'U 2MORROW.

studiedag


Foto- jag tog lite snabbt igår.

Har skrivit på min inlämingsuppgift sedans 12-13 tiden tills nu och är än inte klar. Skriver om skillnaderna mellan Etiopien och USA och lite annat. Fattar inte varför den fakta jag vill ha inte kommer upp, har också ett Gprov på so:n imorgon. Kan jag något? Nej. Känner paniken nu. Ska skriva färdigt, sen plugga till provet. Kommer säkert vara uppe hela natten. Återgår till plugget.

new in the closet





de två nya t-shirts min snälla mamma köpte till mig för 6 dagar sen. LOVE THEM.

And maybe we're thankful for the things we'll never know


-jag för någon minut sen-

Den senaste veckan har inte bestått något annat än plugg. Hemkunskaps provet blev iallafall avklarat igår och fysiken idag. Inte säker på hur det gick, men hoppas på något bra på båda. Fick mindre än 4 timmars sömn pga att jag börjde plugga fysken igår. Har so-prov + inlämingsuppgift tills på fredag, men pluggar imorgon eftersom det är studiedag. Idag stänger jag av hjärnan och chillar från all plugg. AWESOME.


i can do this




foto tagna by me torsdagsmorgon.

Gick upp tidigt imorse, blev skjutsad ner till bibblan precis när den öppnade. Spenderade 4 timmar som gick till hkkplugg, sen stängde den. Bakade kladdkaka utan ägg serverad med grädde som blev mums, städade mitt rum och lekte med min lillasyster och hennes kompis när jag kom hem. Har otroligt mycket depp över att jag måste plugga MYCKET fysik imorgon, även sortera och dela ut reklam!? Stress, åhhh. Ska läsa min grymma bok och sen sova. C'YA.


criminal minds



-jag har väl sagt att min mamma är bäst på att baka bullar, grym-

Spenderade fem timmar efter skolan att vara i bibblan och plugga. Haha, pappa kom vid 6 och hämtade cola och en macka till mig. Haha, såå snäll. Stack hem precis när den stängde kl åtta. Haha. Fick massor gjort iallafall. Fatta. vad glad jag blir när jag kommer hem och det är en påse med två snygggaa t-shirtar där i, tack finaste mami. Nu ska jag tagga säsongspremiären av Criminal minds, och äta pasta med köttfärssås.. Yumm. Kollar på x-factor när det är reklam på det. C'YAAA.

over my head


-JAG IGÅR.. Ny profilbild på fb, hehe-

Fick idag iskolan reda på att jag har en säker praoplats på sjukhuset, väljer avdelning nästa vecka. Åhh, längtar. Stack till bibblan efter skolan. Gjorde klart hemkunskapshäftet som är det fetaste som finns, kom hem vid sju. Imorgon efter skolan blire bibblan igen och jätte mycket plugg. 3 prov nästa vecka och en viktig so inlämings uppgift. Kämpar mig igenom det.. greys snart + extra sovmorgon imorgon.. ä l s k a r.

look for the girl with the broken smile





-Jag idag-

Hade ingen vanlig skoldag idag, gick istället en mil med femmor. En liten grupp och även en av deras lärare. Trodde inte alls att det skulle vara jobbigt. Men dog efter 5 km. Sen dom andra fem var softa. Haha. Sov en stund när jag kom hem, kollade på greys och pluggade. Ska chilla tills 5 över åtta , ska då plugga en tills Desperate börjar. L a t e r.


being the way that you are is enough



-2 bilder jag knäppte förut lite hastigt-

Hatar verkligen måndagar ibland, hat-gillade denna idag.. Hehe. Slutade vid kvart i fyra och kom hem lite över fyra. Hade tänkt plugga lite hkk, men skjuter upp det tills imorgon. Har prov på det nästa vecka + fysik och so. Haha. Har snackat med Siri i någon timme,  haha. Dör vilken humor. Drar mig motTVN nu, sen ska jag sova. Världens grymmaste mamma hittade föresten kameran igår = jag - LYCKLIG. C'YA.

so take my hand, and just don't let go


september

Gick upp tidigt, städade mitt rum osv sen vid två stack jag ner till mosken. Tanken var att jag skulle fota massa höst bilder innan det blir vinter. Men självklart hittar jag inte kameran när jag tänkte dra. Åhhh. Har inte tagit någon bild på någon vecka, inte okej. Ska iallafall leta massor imorgon. Nu - chilla.


lost and insecure. You found me




våren 2011

Ångrar att jag åt flera bullar innan jag tänkte. Mår illa nu. Haha. Annars var skolan okej, hade 90 minuters Nationella prov i svenska. Inte det riktiga, utan det var bara som något prov som har en stor del i betyget. Haha.  Stack ner till berzan efteråt för att ha hemspråk, gick okej. Tittade på greys och chillade när jag kom hem. Idol suger ikväll så kollar inte. Hehe. Tittar istället på bloggar, fb, chillar och sen ska jag kolla på film.. C'YA.


best tv-show ever


Herregud vad snygga. Haha.
greys anatomy är kanske det bästa som finns. Seriöst.. ni fattar inte hur mycker jag älskar den serien. #LOVE.


Living life with loved ones close to me



20 sep - min födelsedag.

Nördar lite twitter och chillar just nu. Annars då. Skolan rullade på, har inte denna  vecka vilket är skönt. Min granne frågade mig om jag kunde sitta barnvakt åt hennes 2 söner, så gick ner dit vid 6 och var där i 100 minuter. Sötaste ever, fick också lite hemspråksplugg gjort. Fint. L a t e r.


just do your best


-jag i fredags.. Haha, mitt vänstra öga blev bara wierd.. -

Fick reda på att jag fick mvg- på mitt inlämingsuppgift/uppsats på hkkn. Gjorde mitt allra bästa, men är ändå lite deppdepp. Haha. Jag hade annars tänkt chilla idag. Inget plugg och desperate housewifes och happy endings ikväll.. C'ya.


this is what im made of


-5 dagar sen, haha ph2 är hilarious-

FATTA lyckan när jag fick reda på att jag fick VG+ på mitt biologiprov. Jag trodde jag skulle få IG eller något. Gjorde min dag helt enkelt. Skolan rullade på, slutade vid fyra och när jag kom hem chillade jag och gjorde hkk läxa tills imorgon. Har dock en sida kvar som jag ska göra nu. LIVET LEKER. [ bara för att jag inte kommer sänka mig i biologin, hehe.]

gossip girl



precis sett färdigt på säsongspremiären av gossip girl. Åh, vad bra!! Fattar dock inte varför alla där ska vara så jävla snygga. Hehe.


i will never ever let go



gjorde godaste pannkakorna till frukost igår och satt ute i balkongen och åt dom.. Yumm.


Och då var det söndag igen.. Sorterade reklamen tidigt idag, sen delade jag ut det. Tog en dusch efteråt sen kollade jag på pretty little liars.. good shit. Kom just från tvättstugan, håller på och tvättar mina kläder. Hehe. Annars är jag ensam hemma och ska nu sätta igång och städa mitt rum lite. I'm awesomeeee.

life is to short to be anything but happy




några bilder jag tog förut.


Tittar på IDOL samtidigt som jag sitter här vid datorn i mitt rum. Helg är det och jag är glad. Har annars  börjat med hemspråk för att få mer poäng till betygen och det på fredagar. Fast det var faktiskt rätt så okej. Nu ska jag heja på amanda, hon och emil borde vinna tycker jag. Later.


I thought, just for a second, What’s the point ?



2 bilder jag tog igår.

Sitter och chillar just nu, ska snart dra mig mot tvn och titta på greys. Har engeliska tills imorgon, så ska plugga på det ikväll. Annars hade jag matteprov idag, gick åt helvete. Haha. Skoja, ingen aning faktiskt. Hoppas jag bara fick godkänt. PEACE.

im a writer, a poet and a fighter



-jag idag-


Såg färdigt på greys för ett tag sedan och nu gör jag inte så mycket. Origenteringen gick helt okej, hittade 8/12 kontroller på 90 minuter. Jaja, jag gjorde iallafall mitt bästa + fick godkänt. Hade so sen slutade skoldagen. Hehe. Ska snart ta tag i lite matte sen käka middag. Vid 20-tiden är det GLEE sen efter det säsongspremiär av Greys.. Åhh, längtat jättelänge!! 


origentering





mina bullar blev faktiskt jättegoda igår...

Vaknade för ett tag sen och ska snart ta på min idrotts-kläderna. Har betygs-orgintering nu, och jag börjar 09:58 för jag ska vara ensam. NU fan ska jag ge allt!! Tur att ryd-skogen ligger nära mig. Nåja, lite frukost och byta om nu. Peaceee.


i know you're about to cry





några bilder jag tog förut.. Twilight = awesome.

Alla mina foton, jag har tagit är borta. Allihop. Märkte det i lördags. Det tjänar inget på att vara arg, så ska inte göra något. Ska istället ha den fetaste foto-dagen någon gång i veckan. Hehe. Kollat iallafall på greys nu och ska strax baka kanelbullar. Yumm. DHW har säsongspremiär idag också, WUHU.


new new new





- new in, köptes in för en vecka sen-

blev precis klar med middagen som jag laga. Det fick bli pasta med den nyttigaste och godaste köttfärssåsen. Inte för att jag har ätit, men det smaka bra. Hehe. Håller på och skriver om hur jag gjorde den och kollar runt på lite bloggar och fb. Ska nog se en rolig film senare eller läsa i twilight.. PEACE

the scars of your love remind of us



- jag imorse.. Haha, tumme upp för att jag inte behöver plugga mer biologi för denna termin-

Nu tog greys slut. Snälla, det finns inget bättre? Annars då. Hade biologi prov idag och jag vet inte hur det gick. Skrev ner allt jag kunde och tycker.. jag gjorde helt ärligt mitt bästa även fast det var det svåraste prov jag gjort. Ska iallafall dra mig mot köket för att laga mat sen skriva om det osv, hkk läxan tills imorgon. L a t e r.


october


september.

Redan första oktober.. har alltid älskat oktober-november. Ingen aning om varför. Nåja, stack till bibblan vid elva och kom hem vid fem. Pluggade biologi stenhårt. Hehe, jag kan det mesta bra nu. Ska ta och plugga mer tills jag blir nöjdnöjd, sen ska jag nog chilla här eller sätta på en film.. We'll see.


RSS 2.0