priceless


Gjorde fruktsallad förut med Sis. Kiwi, äpplen, apelsin, banan, hallon, bär, granatäpplen + massa vanilj yoghurt. Väldigt väldigt gott.. och nyttigt. Ska äta detta på fredagar istället för annat onyttigt. En aning bättre, och godare..

we're marchin on



glad tjej i måndags

I fredags och torsdags så kände jag lite bloggtorka.. Antagligen för att jag inte hade bilder att bjuda på osv. Men nu känns allt som vanligt så jag kör väl som vanligt. Älskar att blogga. Just nu lyssnar på på onerepublic och redigerar lite bilder. Haha, har inte skrivit på So:n som jag sa att jag skulle göra för ett tag sen. Jag tror nog att det är för att det är lov snart och jag hittar inte orken. Jag skriver nog imorgon kväll eller morgon. :) Nu ska jag fortsätta chilla vidare.

några bilder från förut



ph2 - jag och syster. Alltid lika kul när hon besöker linköping igen..



GoylStein. Mitt nya smeknamn till sis.. Goyle i harry potter, och stein från einstein eftersom hon är så smart.. haha, muchlove.


blev väldigt sugen på glass, så köpte mig en magnum som ligger i frysen just nu. (lägg märke till yoghurt burken, haha)

jag var väldigt glad. Bra avslut på en bra månad och fint väder.

köpte lite frukt till fruktsalladen och även ingredienser till tigerkakan som är tills imorgon. Excited

Lite bilder! Kan inte fatta att det är april redan imorgon. Mars har varit en väldigt väldigt bra månad. Bra avslut på mars idag... bestod av massor av fotografering, förberedelser inför imorrn, en promenad och en god lunch. Nu taggar jag April!

Dag 5 - vad skulle jag göra om jag fick en miljon


bilder av MIG och vissa är från sidan weheartit. Collage av mig.

Frågan är, vad skulle jag inte göra..? Haha, nej skoja. Jag skulle nog ha rest till ett land, sparat rätt så mycket, skickat pengar till fattiga, skämmt bort min familj, köpt ett hus till mina föräldrar, sänkt lite pengar till forskning skulle jag också ha gjort. Köpt världens bästa systemkamera och köpt converse skulle jag helt ärligt, också ha gjort...

picture, you're the queen of everything


pretty handsome

Kom hem för en liten stund sedan från Willys. Tog en promenad dit med syster. Handlade lite och snackade massor på vägen dit. Trevligt. Tog lite bilder som jag tänkt bjuda på sen. Förstår inte varför alla klagade på vädret imorse föresten, visst snöade det men det försvann sedan och solen tittade fram. Förhoppningsvis blir det ingen snö på DAGEN.. Nu hade jag iallafall tänkt redigera lite bilder, skriva lite på So:n samtidigt som jag lyssnar på bra musik och tar det lugnt. Lunchen jag gjorde förut blev föresten väldigt väldigt lyckad! Väldigt gott och jag är fortfarande mätt...

goodbye hello


jag igår :)

Haha. Får lite dåligt samvete över att jag inte stack till moskén för har verkligen inte gjort något. Mamma och syster stack förut eftersom dem skulle fixa några grejer.. Jag tror det är ikväll som man kommer behöva min hjälp. Haha, inte eftermiddagen som jag trodde. Hade tänkt luncha på stan med syster förut men det blev inte av. Har iallafall fotat de senaste timmarna och inte gjort så mycket mer. Hade nu tänkt göra lunch till mig själv och städa köket. Något vettigt måste jag väl göra? Haha. Åhh vad jobbigt. Får verkligen dåligt samvete nu för att jag inte stack till mosken. Aja, sånt kan hända. Later.

it just dont feel right



Får aldrig nog av att höra deras röster. Helt amazing.

i want to hold your heart in both hands



Sådärja. Efter att ha dammsugit mitt rum och resten av huset, samt skalat potatis ska jag nu äta frukost i lugn och ro. Återigen - jag måste nog vara världen segaste person.

march the 31th


februari

Lördag idag och jag längtar en aning tills imorgon. Har tagit det ledigt från moskén idag eftersom jag måste hjälpa mamma med massor av grejer. En väldigt stor grej händer imorgon. Excited. Min syster kommer iallafall till oss idag med, hon åkte tillbaks till örebro förra söndagen. Hon vill inte missa det som händer imorgon, så även hon ska hjälpa till. Hehe. Tror inte jag har nämnt i bloggen vad som kommer hända, så berättar det iställlet imorgon. Gick annars upp vid nio förut och nu är klockan över tio och jag ska göra lite frukost. Lika seg som vanligt. Haha.

It's coming down to nothing more than apathy

 
jag tidigare i veckan.. happy happy happy.

Fredag idag och det känns lika awesome som vanligt. Dock måste jag skriva lite på en skoluppgift som ska vara inlämnad på tisdag men det är inte så mycket. Annars då. Skolan idag var rätt så bra. Hade två timmars håltimme som jag och mina kompisar bland annat spenderade i musiksalen (sjukt kul att trumma!!) Rätt så soft. Sen efter skolan hade jag hemspråk som vanligt. Varför just på en fredag?! Det gick iallafall helt okej. Kollar på greys anatomy och chillar just nu. SO LONG

Dag 4 - mina mål/drömmingar/önskningar


bilder från weheartit, collage by me.

Jag har i snart tre år vetat hur jag vill att min framtid ska se ut. Jag har drömt om att jobba inom vården väldigt länge. Vill bli läkare, rädda folks liv. Det är det jag vill jobba med. Tror faktiskt ingen förstår hur mycket jag vill detta, hehe. Vissa tror inte jag har det som krävs, men får helt enkelt se. Vill man något så mycket så kommer man lyckas säger vissa. Mitt mål har alltid i livet varit att lyckas. Göra så att mina drömmar kommer i uppfyllelse. Önskingar.. bo i London. Jag kommer troligtvis, (förhoppningsvis) bo där i ett år. Älskar staden. Vill göra så mycket i livet. Köpa ett drömhus till mina föräldrar, dra till Mekka, hitta botemedlet till cancer har varit en dröm väldigt väldigt länge, resa, uppfinna något osv. Finns så mycket. :)

we know where it takes us




tre bilder som togs i början av sommaren 2011. Foto-jag

Kom hem från gymmet för ett tag sen. Var där i 1,5 timme och tränade efter skolan. Körde kondition i en timme och avslutade sedan med en halvtimmes styrka. Har träningsvärk i hela kroppen efter igår. Feels good. Skolan var förövrigt helt okej idag, hade NP i svenska. Den muntliga delen. Gick väl helt okej, tror jag. Har annars inte gjort så mycket. Tagat en lång dusch, käkat lite och kollat på Tv. Satte mig precis här vid datorn och har tänkt sitta här ett tag till. LATER

thursday breakfast


dålig bild jag tog alldeles nyss

Sitter här med nybakta scones som mamma precis gjorde (hon är pretty awesome) och en kopp té. Inte helt fel. Torsdag idag och snart är det fredag. Jag klagar inte. Om exakt en vecka blir det även påsklov. Ahh, cant wait. Inte heller ska jag klaga på att solen har kommit fram. Hehe, snacka om att denna torsdag började väldigt bra. C'YA 

i know you'll never love me like you used to


förra veckan. måste skaffa nya brillor snart.

Reklam på greys anatomy som började för en kvart sen för tillfället. SJUKT hur bra den serien är! Annars då. Har lyssnat på för mycket av One direction-Ed Sheeran- The fray. Lyssnar på dem jämt och tröttnar verkligen aldrig. Finner inga ord över hur grymma de är. Sen så har jag fixat lite på teknik uppsatsen som jag gjorde tillsamans med min bro Mariam. Skickade in den förut. :) Nu börjar greys igen. Vem missar?! Later


spin harry



Haha. Dessa klipp är verkligen värda att kolla på, även om man inte vet vilka dessa fina killar är. Väldigt roliga! Älskar att Louis, den äldsta i bandet är den mest oseriösa hela tiden. klockren. Haha, these guys never fails me to laugh.

dag 3 - Min favoritårstid och varför.


- billder från hösten 2011 -
Hösten har nog alltid varit min favoritårstid. Man har antagligen haft en helt amazing sommarlov, sen så börjar alla favoritserier på Tv visas igen. Man träffar kanske sina kompisar i skolan igen som har varit bortresta hela sommaren. Det är heller inte för kallt och inte för varmt. Även väldigt fina färger på träden. Sommaren är faktiskt en rätt så bra årstid ( det är ju sommarlov) men med mitt fobi jag har för getingar och flugor så är det inte så kul när det är det enda man ser i luften just då. Jag fyller även år i september, så hösten är min favoritårstid.


The fighter wrapped his gloves



foto-jag

Tog precis en halvtimmes lång dusch efter att ha varit i gymmet och tränat i två timmar efter skolan. Inte rätt så jobbigt faktiskt. Det var snarare jobbigare att cykla hem i spöregn. Inte kul. Skolan idag var annars helt okej. Klassen har nu kommit överens om (okej, vilken klass? Snarare en person.. ) vad vi ska ha för tema på spexfotot vi kommer ha nästa vecka. Så det blir troligtvis ingen harry potter. What a shame. Ska nu iallafall göra be, göra té, äta yoghurt och borsta mitt blöta hår. Intressant? I beat. LATER

im trying to start a flame in the heart of the night



bjuder på en random hjärtbild om jag tog igår och en av världens bästa låtar som heter heartbeat som ett av världens bästa band sjunger. Ahh, så lyckligg att deras album är ute. Helt kär. Har väntat i två år. Lyssna lyssna!

a thousand little wars





Foto och på bild: jag. Tagna igår :) tycker redigeringen blev pretty awesome.

Hade inga planer för idag när jag kom hem från skolan. Sen sa pappa för två timmar sen att han bokat tvättstugan så jag håller på och tvättar mina kläder för tillfället. Rätt så bra eftersom rätt så många av mina kläder är smutsiga. Hehe. Kollade på lite harry potter förut också. Sen så har jag redigerat massa bilder också. Haha, nästan det enda jag gör när jag sitter vid datorn. Love. Ikväll kör jag iallafall tv-kväll. 90210 och desperate housewives. wickedd. Nu:tvättstugan.


dag 2 - En person jag vill träffa just nu.


Utan tvekan skulle jag vilja träffa kvinnan som jag velat träffa sedans jag läste ut de bästa böckerna i hela mitt liv. Skulle mer än gärna vilja träffa geniet som skapade harry potter. J.k rowling.

tisdag tisdag tisdag tisdag


ph:random jag tog igår.

Rätt så bra skoldag, tisdagar brukar oftast var helt jobbiga osv men inte idag. Kanske för att det inte är ett något i skolan nu inför lovet så jag njuter bara över att jag behöver gå till skolan och vara där i några timmar, och sedan göra vad jag vill efter det. Inget plugg! Cheers. Hade iallafall håltimme istället för språkval på näst sista lektionen. Så stack till musiksalen och övade med några i mitt band med How to save a life som vi ska spela upp på fredag. Skit kul att spela trummor, kan allt nu. Gjorde skoldagen lite bättre. Nu ska jag iallafall käka sen c h i l l a.

never let you go




gick runt såhär idag :)


it never made me stronger


jag idag.. haha, livet leker.

Ska nu dra till en av min mammas kompisar för att hämta en grej, sen ska jag nog cykla runt ett tag. Lite fint väder. Sen vid åtta hade jag tänkt kolla på harry potter och halvblodsprinsen med en kopp té eller så. Fint. So long


im trying to put it all back together





Foto-jag.


stuck in her daydream



- två dåliga bilder jag tog igår, våren är här -

Sitter i mitt rum vid mitt skrivbord med laptopen och tar det lugnt samtidigt som jag kollar på Greys som precis började. Skolan idag (om man ens ska kalla det skola, tre lektioner..) var rätt så bra faktiskt. Förutom idrotten. Hade volleyboll och jag fick vara med världens sämsta grupp, litterly. Hade iallafall tänkt chilla denna måndag, sen senare ikväll kolla på en harry potter film. Long time no seen. Blev precis jättechokad över att klockan är fem, slutade halv fyra idag. Jaja, man ställde ju fram klockan en timme igår.. så det är kanske därför det känns lite konstigt. Nu: greys anatomy.


I love the dentist



Haha. Det gjorde inte ett dugg ont att fixa tanden. Kände verkligen inget, dock obehagligt ljud men helt awesome! Jag som var jättenervös. Nu är det fixat. cheers! Ska iallafall dra ner till skolan nu. Börjar om ungefär en halvtimme men drar nu. Inte helt fel med tre lektioner. Hehe. C'YA

you know her type. out all night


nyss

Drar till tandläkaren nu. Ahh, så nervös. Dem ska fixa en tand och alla säger att det gör jätteont. Får se.

the girl who played hermione for ten years



Emma Watson - absolutely gorgeous.

dag 1 - En bild på mig + 10 fakta om mig



Ogillar när folk skriker.
Har ALDRIG låga skor på mig, förutom när jag tränar. Passar inte i det..
Fyller år 20:e september
England är mitt favoritland i hela världen
Gillar att blogga, älskar att kolla bak i arkivet.
Har aldrig gått ut med klackskor.. usch. jag håller mig till conversen.
Bröt mitt högra ben när jag var 8-9 år gammal.
Bodde i Katerinaholm och Åtvidaberg förut.
Har i hela mitt liv varit blyg inför nya personer..
Har ingen favorit i one direction. Älskar dem alla lika mycket.


new new new new new




//Chinos från cubus - 400 kr tillsammans. Plånbok jag köpte hos SISTERS - 100 kr. Tack igen för byxorna mum//


hello kitty



Haha, lilsis blev målad som Hello kitty idag när vi var i stan. Lite läskig men rätt så söt ändå. Haha.


get out of my head



fredags

Drar ut och fotar lite i det fina vädret. Städade precis klart mitt rum. Ser jättesnyggt och rent ut. C'YA


obsession



brilliant.  

you swore that you'd never lose your control




tre gamla foton tagna i höstas, av mig.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Vädret är absolutely amazing. Annars då. Söndag idag och sitter i vardagsrummet just nu och gör inget speciellt. Cyklade ner till Ikano-huset förut med mamma och lillasyster. Köpte en plånbok och mamma betalde två par byxor till mig. Ahh, såå snäll. Har alltid fått dåligt samvete om hon eller pappa ger mig pengar.. Men har insett att jag är ingen miljonär så det är helt okej nu när dem betalar nya kläder till mig eller så. Nåja, tack mum. Kollade även på PLL förut. Sjukt spännande. Nu måste jag faktiskt ta tag i mitt rum, sen hade jag tänkt leta efter sommarjobb och dra ut på en fotosväng. LATER


the fighter said i know i know i know



Lovade mig själv för tre timmar sen att jag skulle städa mitt rum. Har självklart inte ens börjat. Gick ut förut med pappa och hämtade min cykel som äntligen är fixad. Har inte cyklat på den cykel sedan i somras. Haha. Sen var jag ute lite i det fina vädret. Annars då. Sitter i vardagsrummet och lyssnar fortfarande på The frays nya album. Har lust att baka något också. Är inte sugen eller så, skulle bara va kul och baka. Det var ett tag sist! De senaste gångerna när jag bakat har jag bara gjort kladdkaka bara för att jag har varit sugen. Nu vill jag bara baka för skojs skull. Haha. Vad snackar jag ens om. Cyklar och mat? Haha. We'll see. Later

scars and stories


Igår kväll gjorde jag något som jag velat göra sedan förra helgen. Jag lyssnade på the frays nya album scars and stories som kom ut då på spotify. Ville lyssna på alla låtar i lugn och ro, när jag inte hade något plugg och så därför gjorde jag det igår. Finner inga ord. Helt seriöst. They did it again. Varenda låt är amazing. Fasen vad grymma.

we just keep walking, because we're one




Vilket fint väder det är i Linköping idag. Tog en väldigt lång sovmorgon idag, sen chillade jag bara innan jag stack ner till moskén vid två. Mamma och min syster hälsade på. Min syrra kom förövrigt från örebro igår. Hon har inte varit här sedans Februari. Sick. Fick sluta lite tidigare, så jag och min syrra stack ner till willys och handlade lite. Sen satte vi oss på en bänk med chips och chillade bara. Love the weather. Kom precis hem och chillar bara just nu. LATER


its official spring



Insåg igår att det verkligen är vår. Varmt hela tiden och alla flugor, getingar och spindlar har kommit tillbaks. Tror nog ingen förstår mitt fobi för dem. Åhhh. Nåja. Ska inte klaga på att det är fint väder. Cheers!

love life


jag idag
Finner inga ord över hur glad jag är. Har världens finaste föräldrar som är bäst och så fina människor runt omkring mig, skolan går bra och livet leker helt enkelt! Finner heller inga ord över hur det känns att jag inte behöver plugga något denna helg. Har de 2,5 senaste veckorna pluggat varenda dag. Det har lugnat ner sig lite nu i skolan. Amazing. Ska bara chilla, kolla på filmer, fota, sova och njuta av en pluggfri helg denna helg. Käkar glass och lyssnar på bra musik för tillfället. SO LONG

the salvatores brothers



har kollat på TVD sedans klockan sju. Det slutar snart. Åhh, vad bra det är! Verkligen jätteglad över att det har börjat igen. En av mina favoritserier. Dock blir man lite irriterad på Stefan, men ogillar att allt ska vara så lyckligt och bra hela tiden så det är ju bara bra. Haha. Badass.

kebab



åt kebab förut som mamma hade stekt, tillsammans med bröd och lite grönsaker. Det var ett tag sen! Tar ju mindre än 15 minuter och laga det. Enkelt och gott. Gillar även bilderna. Tyckte dem blev pretty awesome. Ljuset blev wicked.

put your hate down




gick runt såhär idag. Får dra till stan och se om dem har fått in snygga långklänningar snart. Väldigt chill och snyggt att gå runt i klänning. Har bara en. :)


That's you now, ciao, seems that life is great now


foto-jag.
Fredag idag och livet leker. Skolan var faktiskt rätt så okej. Fick tillbaks min svenska bokrecension som jag lämande in tidigare i veckan och fick mvg-. Det hände bara inte!? Blev så himla chockad, för jag trodde jag skulle få vg+ som jag alltid får. Gillar inte svenska så mycket men fasen vad glad jag blev. Ahh, amazing. Allt i skolan tycks gå awesome nu. Hemspråk i berzan efter skolan, pretty okej. Sen hämtade pappa upp mig när jag slutade och jag kom hem för ett tag sedan. Såg färdig på greys för en stund sen och är hemma själv just nu. Oh snap!


it will be worth it in the end



jag igår. glad glad glad. Mitt liv är verkligen helt amazing just nu

Jag hade ju somsagt muntligt prov idag på biologin och det gick.. who cares. (det gick bra) Det enda som betyder något är att han kommer att sätta MVG på mig. HAPPY. Ahh, vad glad jag blev. Sjukt hur glad man blir! Kämpa! Alla mina vänner och min familj blev så glada för min skull. love. Påtal om betyg, jag ska nu sätta igång och skriva ett so arbete om växthuseffekten som ska vara inlämnat imorgon och lyssna på bra musik. later


lately i've been waking up alone






foto-jag. tog dessa i söndags och gillar dem a lot.

what doesn't kill you makes you stronger


Kom hem för en stund sedan och tog mig precis en dusch. Var i gymmet och tränade 1,5 timme efter skolan. Helt slut. Nåja. Skoldagen var iallafall rätt så okej. Rullade på som vanligt. Får lite, bara lite panik över att tiden går så snabbt. Var det inte 1 mars IGÅR?! Lite panik. Annars då. Mina älskade solbrillor gick sönder imorse så måste köpa ett par nya likadana så fort som möjligt. Haha. Måste verkligen ha solglasögon.. SO LONG


welcome spring 2012.




Vädret idag var bara priceless. Var bokstavligt ute på varenda rast idag i skolan. Dock så har flugorna börjat komma. Åhh, såg en geting i måndags. Våren är häär. Cheers!

love them all the same




jag idag efter skolan, lika glad som vanligt

Tränade i två timmar i gymmet och tog för en liten stund sen en lång varm dusch. Nu när det inte är så mycket i skolan som det har varit de två senaste veckorna ska jag börja träna som vanligt igen. Gick faktiskt väldigt bra. Back on track. Wuhu! Nåja. Skolan idag var slapp. Hade ju föresten biologiprov. Svarade på några frågor och sedan skulle jag svara på en sån här fråga som man måste tänka extra mycket. Kändes som om det inte gick så bra och så sa han när han träffade mig igen att jag fick MVG. Ahh, vad glad jag blev. Sen kom han senare på att han hade glömt att ge mig två saker som skulle vara med på provet. Så kommer bara ha muntligt imorgon tror jag. Hoppas hoppas jag får mvg i slutbetyg. Kämpat så mycket. Hade iallafall tänkt be nu och sedan se vad köket har att erbjuda. LATER


i heard that you seattled down


jag och min kusins dotter i november förra året.

Kom från skolan för en liten stund sedan och jag har hunnit be och catchat up med min kusin och hennes dotter som var här. Åhh, har inte träffat dem på jättelänge. Verkligen saknat dem. Dem stack precis och det tänker jag också göra... till gymmet. Sitter redan i mina träningskläder. Har inte gymmat på exakt två veckor pga av skolan så idag kör vi all in. Cyklar ner dit i detta wonderbara väder. Later

best dad in the whole world


bild jag tog på pappa i söndags. Finner inga ord över hur GRYM han är. Världens bästa pappa, so much love. Han är helt enkelt grym.

Såg precis på desperate housewives som var pretty spännande och bra. Lite sorligt att det är sista säsongen. Nåja. Ska plugga lite biologi nu och sedan vid elva börjar 90210-avsnittet som det är repris på eftersom jag missade den som gick vid åtta förut. Sen ska jag plugga (snarare läsa igenom) biologin tills ett kanske. Sen ska jag sova. Hehe. Får jag inte mvg på provet imorgon är det kört. Litterly. Stänger av datorn nu. Peace,peace.

20th march


random by me

Kom hem för en halvtimme sen från stadsbiblioteket. Var där sedans fem och pluggade biologi. Prov imorgon. Ska iallafall plugga mer sen. Annars var skolan helt okej. Hade matteprov som gick okej, hoppas jag. Hade även utvecklingssamtal efter skolan. Var tvungen och vänta på mamma i 40 minuter. Kul. Det gick iallafall bra. I think. Nu ska jag byta om till mjukis, sen käka middag och göra andra grejer. Desperate vid nio. Cheers!

go hard or go home


fem timmars sömn och om 20 minuter kommer jag ha ett stort matteprov. Ahh, hopas verkligen det går bra. Precis käkat flingor och ska strax borsta tänderna. Sen skjutsar pappa mig  till skolan. Min eftermiddag och kväll kommer bestå av biologiplugg i bibblan. Fixade även i söndags min meny så nu kommer den troligtvis inte hoppa ner när man kollar bak i arkivet eller kommenterar. Najs. C'YA TONIGHT

everyone knows im in over my head


början av mars..

Jag har de senaste timmarna lyssnat på lite för mycket av Ed Sheeran och skrivit på min teknik uppsats som jag gör tillsammans med Mariam. Efter några utbrott och några happy moments blev jag precis färdig! Klockan två på natten ungefär. Haha. Det blev bra. Vad har hänt med vädret föresten? Imorse var det jättesoligt men sen började det bli jättekallt och det började sedan blåsa. Where's the sun. Nåja. Borstade precis mina tänder och ska nu använda tandtråd och flux (haha, en vecka kvar tills tandläkaren...) Ska befinna mig i skolan om sex timmar för att göra matte prov och jag drar och lägger mig nu.. Well done. Haha. Night world

things goes wrong sometimes.



At some point, you have to make a decision. Boundaries don't keep other people out. They fence you in. Life is messy. That's how we're made. So, you can waste your lives drawing lines. Or you can live your life crossing them. But there are some lines... that are way too dangerous to cross.

cause after all you do know best



Blev precis klar med matte-plugget. Började plugga vid fem. Dock oseriöst eftersom greys gick på Tv, haha. Men sen vid sex körde jag all in tills lite över åtta. Känns bra. Gick faktiskt rätt så okej, dock förstår jag inte en grej. Men får hoppas min syrra förklarar senare eller något. Har matte prov imorgon somsagt. Hehe. Annars då. Skolan var helt okej idag. Väldigt soft. Hade 1,5 håltimme mellan slöjden och sista lektionen så pluggade lite matte och spelade trummor i musiksalen med some friends. Awesome. Skitkul. Later

föresten, tack för din komentar.. anonym! Blir verkligen jätteglad :)


to school



just nu

Pannkakorna blev väldigt dåliga. Vet inte vad som gick snett. Aja, sånt kan väl hända ibland. Får dock dåligt samvete eftersom jag använde väldigt mycket mjölk och åt bara en pannkaka, dem fyra andra slängde jag åt fåglarna. Haha. Wellwell. Har tagit en dusch och klätt på mig och nu ska jag cykla till skolan. Vädret är helt amazing. Absolutely amazing. PEACE


only doing things out of frustration



Sitter och steker lite pannkakor just nu. Haha, dem fem första blev så himla fail. Verkligen. Såg inte ens ut som pannkakor, men som den kock jag är så går det bra nu. Haha. Nåja. Börjar om ett tag så kan nu bara ta det lugnt och lyssna på bra musik. Ingen hemma också. Cheers för sovmorgon!

just cross the border and into the city



foto - jag. togs idag.. haha, rätt så rolig historia bakom det. Bilen vägrade starta när jag och pappa skulle dra till stan idag. Så höll på och hjälpa pappa och sedan efter 10 minuter starta den igen. Haha :) Tycker iallafall bilderna blev pretty awesome.


trying to be still like a stone


lyssnade på one direction förut samtidigt som jag plugga, gick ovanligt bra och allt blev bara roligare och mer intressantare. Dem tre timmarna gick jättesnabbt!

Jag är så glad glad glad! Livet leker verkligen. Har så fina människor i mitt liv och allt rullar bara på. Loving this. Iallafall. Tvättade mitt hår förut och sedan flätade mamma det. Känns en aning fräscht. Tänkte ta en dusch men jag gör det nog imorgon istället. Har ju ändå sovmorgon. Cheers! Nåja. Sitter här nu och gör inget speciellt. Fotade en kort stund i eftermiddaggs så jag bjuder kanske på lite bilder senare. Tyckte dem blev bra. Annars hade jag tänkt städa köket nu (min tur på söndagar, haha) och sedan sitta här och skriva på min uppsats. SO LONG

march the 18th 2012



fredags

Slutade med att jag inte dynga inatt. Var verkligen jättetrött. Haha. Nåja, min söndag har hittils varit helt okej! Plugg och lite tv-tittande. Suttit knappt vid datorn idag förns nu. Rekord typ. Haha. Stack även ner till stan en snabbis med pappa i eftermiddags för att fixa en grej. Wuhu. Första april kommer förhoppningsvis bli en grym dag! Sen vid halv fyra började jag plugga biologi. Pluggade non-stop i tre timmar tills halv sju. Applåder. Nu gör jag inte så mycket, hade tänkt tvätta mitt hår och sedan sitta här så LATER


cause I will be 2 steps behind


- älskar denna bild. Tagen sommaren 2011, holland -

Lyckades hitta den andra datorn. Haha, men sitter fortfarande vid mammas. Finns jättemånga bilder här som jag vill ha i den andra datorn så håller på och fixar lite med det och kameran för tillfället. Annars då. Jag funderar på att dynga (heter det ens så.. Haha, fult ord) inatt. Sitta och plugga och bara chilla. Ja, jag tror nog jag ska göra det! Eh wuhuu. Vill föresten dra någonstans i sommar, det skulle sitta fint! Min syrra ska dra till London och jag får hänga med om jag vill.. låter ju inte fel. We'll see. Holland 2011 med mum och sis var helt amazing! Lite svårslaget. Hehe. SO LONG


i cant never leave the past behind


bild tagen i november. Haha, the real me. Alltid lika charmig och fin.

Har inte gjort så mycket denna lördag. Tog mig en lång sovmorgon och några timmar senare stack jag till mosken. Gick brabra. Sen efter det så pluggade jag lite biologi och chillade. Sitter vid mammas dator just nu och gör inget speciellt. Hittar inte den andra laptopen. Haha. Åhh, irriterande och lite komiskt. Teknik uppsatsen är ju där. Haha. Hittar nog den snart. För hur kan man tappa bort en dator? Haha. LATER


im not even sorry for you


två bilder jag tog idag.

Jag förstår inte ens varför jag ödslar min tid på att sitta här när jag istället kan göra något vettigt. Aja, det är ju trots allt fredag! Veckans största chill-dag.. entligt mig. Även favoritdagen. Hoho. Nåväl. Har inte gjort så mycket. (blivit sådär känslosam över att ingen harry potter film väntar på mig i år och sedan stalkat alla skådespelare) Haha. Helgen är iallafall fullspäckat. Planerat plugg hela tiden. Biologi och matte. Prov på båda nästa vecka. Va postiv. Efter att jag fick reda på resultatet på so:n idag har jag bara blivit mer motiverad till allt! Kom igen, ALL IN tills det blir lov. Låter som en bra idé. Awesome! Nu ska jag borsta tänderna sådär jätte noggrannt som jag börjar göra de senaste fyra veckorna (tandläkaren snart, åhh) och sedan läsa några kapitel i en bra bok innan jag går och lägger mig. Tack för kommentaren föresten Mariam. You've always given me support, thanks for always believing in me. #Broo. Nåja. C'YA

you said ask anything


Har inte gjort så mycket. Suttit här och bara gjort en ny design (tog ett tag) och sen har jag kollat på lite för många bilder på harry potter på weheartit. Åhh, kärlek. Missade TVD förut också. Dem tog ju ett litet uppehåll och det skulle börja ikväll igen. Har längtat hela dagen och när jag satte på tvn så var simpsons på. Glömmer alltid bort att det börjar klockan sju. Åhh. Nåväl, det är repris imorrn. Tycker föresten att min nya design blev hyfsat bra! Lyckades äntligen lägga in bilder vid menyn. Cheers! Och headern satte jag dit igår. Tycker den blev bra. LATER

faller jag nu går jag sönder




jag idag efter skolan, glad glad glad

Religonsprovet jag gjorde för en vecka sen..? MVG. Jag är så lycklig att jag inte finner några ord, äntligen. It will be worth it in the end.

you make my heart raise


Såg precis färdigt på greys anatomy. Alltid lika bra! Annars då. Haft en rätt så bra skoldag, kompisarna gör ju det lite roligare. Fick Vg+ på ett engeliskt artikel som jag skrev färdigt idag och som jag tyckte sög. Fatta inget, sen läste min lärare igenom det och säger att jag får VG+. Inte helt fel! Hemspråk i berzan efter skolan, helt okej! Rätt så rolig lektion faktiskt. Haha, vad jag skrattade. Är så glad idag att jag inte finner några ord! Amazing. DET ÄR HELG.


ten 10 tio


jag skrattar hela tiden. Älskar att skratta, älskar att se folk le. Sällan ledsen osv
heartbeat, where the story ends och over my head är mina tre favoritlåtar med the fray. Åhh vad bäst.
hatar hatar hatar geografi. Awesome att det är just det vi håller på med so:n just nu..
får jag inte jobb inom något som har med vård att göra kommer jag verkligen ge upp.
jag älskar att fotografera, känslan och sedan resultatet. absolutely amazing.
greys anatomy, 90210, vampire diaries, PLL och one tree hill är mina favoritserier.
har en crush på Tom felton
älskar att chilla. Relaxa and do nothing. Awesome
Planerar aldrig något. Förutom typ: Imorrn måste jag plugga. tex vissa av mina kompisar, dem planerar vem dem ska va med nästa vecka tex. Haha, döör.jag gör allt spontant.
#1DFactspourlesnouvellesDirectionators trendar på twitter just nu och jag skriver jättemånga tweets och funderar på att dö eftersom jag kan inte andas pga att jag skrattar så högt. Haha, det betyder iallafall "fakta om 1D till nya directionators" Haha, kan inte andas.


todays





rullade runt såhär i skolan idag :)

all the right friends and all right places


början av 2012

Kan inte fatta att det redan har gått mer än två månader av 2010. Var det inte nyår nyss? Ahh, jag får lite panik. Snart går jag ut nian, människor jag träffat nästan varje dag i tre år kommer jag inte träffa längre. Hoppas tiden inte går så snabbt. Det är redan femtonde mars. (!!) Nåja. Det har iallafall varit en bra början på året! Skolan idag var helt okej. Jag och mina kompisar snackade engeliska hela eftermiddagen bara-för-att. Haha, lite kul. Kom från skolan för två timmar, stack ut och fotade lite och sen har jag tvättat lite kläder och chillat. Hade tänkt dra till tvättstugan nu och strax börjar greys som jag inte tänker missa. Ikväll hade jag tänkt ta tag i lite plugg. LATER

would you even see me



- flera självporättsbilder -

Åhh, vilken skön onsdag jag har haft! Skolan rullade somsagt på. SKÖNT att NP i fysik är avklarat. Bestämde mig för att inte göra något när jag kom hem idag. Har pluggat hela tiden den senaste veckan. = Stress. Så har inte gjort något sedan jag kom hem från skolan. Tagit det lugnt, kollat på tv och läst en bra bok. Såå skönt. Lagade även pannkakor förut. Blev wicked. Nu ska jag hämta ett glas vatten (intressant) sen ska jag kolla på greys anatomy. Finns inget bätttre. Försökte föresten göra om designen lite förut, fortsätter någon annan dag. Har iallafall gjort en ny header. Nåja. NU: greys. C'YA TOMORROW.

det här är lycka


Nationella prov i fysik avklarat. Done done done. Ingen aning om hur det gick men jag gjorde iallafall mitt bästa. Bilden som är tagen för några månader sedan visar hur lycklig jag är just nu.

dom har kommit så långt


collage av mig. bilder från weheartit.

världens finaste killar, världens finaste band. finner inga ord över hur mycket jag älskar dessa killar, deras personligheter och deras musik. Dem är världskända nu. Såå stolt. Dreams do come true.

i think im moving, but i go no where



Inte en sån rolig blogg nuförtiden som nästan bara handlar om skolan. Men man kan säga att skolan är mitt liv just nu. Hehe. Bra skoldag och efter det stack jag ner till bibblan för att plugga fysik! Gick otroligt bra. Kom hem för en stund sedan och har hunnit käka och såå. Nu ska jag plugga mer fysik. Finner inga ord över hur skönt det kommer bli när det är över. Och då, kommer jag troligtvis bjuda på en ny fin vår design. We'll see, we'll see. LATER

try harder


finns nog ingen annan person i världen som ger mig bättre råd och mer motivation till allt än min storasis. love.

Fysikplugget gick inte som jag hade tänkt mig. En sjuåring syster som skrattar högt till ett barnprogram några rum bort och oljud = okoncentrerad. Brukar vanligtvis dra ner till bibblan och plugga inför prov men nu finns det ju inte något man kan göra förutom att läsa. Åhh, vill vara postiv men känns som om det kommer gå sämst på onsdag. Åhh. Va postiv. Imorrn ska jag plugga stenhårt! Ska nog dra till bibblan efter skolan också. Nu: Borsta tänderna och sedan sova. Night.

but i never been this scared before




på bild - jag och foto av mig. Älskar ljuset och bilderna. Tagna igår.


lunes lunes lunes


ph:random by me

Måndag idag igen då. Klagar inte. Fyra veckor kvar och sedan är det lov! Hehe, gäller att vara postiv. Hade iallafall en rätt så bra skoldag. Cyklade ner till stan snabbt efter skolan. Byxorna jag hade tänkt köpa kostar nu 300 spänn istället för 200 som dem kostade i helgen. Kan ju köpa dem men då kommer jag bara ha 70 spänn kvar av mina pengar. Njaa, fårse hur det blir med det. Kom hem vid fem och jag hade nu tänkt ta fram fysikboken och börja läsa. Tydligen är provet på det på onsdag. Lite panik eftersom jag trodde det var på torsdag. Nåja, inget jag kan göra åt saken. Hur grymt är vädret idag föresten? Cheeers cheers cheers!

pancakes done




Pannkakorna blev asbra (som vanligt..) Käkar just nu, gott gott. Första gången jag gör mig själv en riktig frukost innan skolan. Cheers för sovmorgon!

can never get it right


igår. livet leker. happy happy happy

Lyssnar på one direction, steker lite pannkakor i köket och njuter lite av att jag inte börjar förns 9:45! Bingo

sunday



Hade tänkt ta mig något ätbart nu och sedan dra mig mot tv:n och kolla på THE FIRM. Jättespännande! Skrev lite på tekniken också, dock är ett viktigt papper i skolan (tror jag) så det kommer nog gå lite bättre när jag har det. Tog föresten några självportättsbilder idag som jag tyckte blev grymma! Bra ljus och så. Redigerade några förut. Har börjat ta mer självporträttsbilder nuförtiden. Wicked. Aja, hade tänkt lägga upp dem imorgon. Nu: the firm.

blue one




Mamma köpte den här skjortan till mig för två år sedan. Sjukt snygg men använder den väldigt sällan. Hade på mig den några ggr när jag fick den men jag har knappt använt den sedans dess. Anledningen är att jag inte har några byxor som matchar den så bra, detsamma med andra rätt så snygga skjortor som hänger i garedroben. Så någon gång i veckan ska jag dra ner till stan och leta efter nya byxor! Ett par chinos ska iallafall inhandlas. Denhär skjortan var ju rätt så snygg, detsamma med dem andra. Så får hoppas jag hittar något snyggt!

you think you're cooler than me


ph jag tog igår. pretty awesome


Blev precis färdig med fysikplugget för idag. Började lite övet två och har läst fem kapitel i boken jätte noggrant så att jag förstod allt. Det är ju 15 kapitel så har delat upp det. Inte helt fel. Fortsätter imorrn! Annars då. HUR grym var pretty little liars avsnittet? Ahh, det blir ju bara mer spännande för varje gång. Awesome serie. Hade iallafall tänkt chilla nu, redigera lite bilder sen sätta igång och skriva lite på tekniken. LATER

dance like no one is watching



(tidsinställt)

två gamla bilder. foto-jag

joggninsrunda



haha, örebro i höstas.

Sitter vid mammas dator just nu så därför brukar jag alltid bjuda på gamla bilder när jag sitter här. Nåja. Gick upp vid nio imorse och stack sedan ut och joggade runt hela mitt område. Vilket ungefär är 4-5 km. Jätteovanligt för att vara jag. Men eftersom gymmet öpnnar tre idag (vad är det för tid?!) och jag hade tänkt plugga då, så stack jag då. Cheers! Kom för ett tag sen och har tagit en lång kall dusch och även käkat frukost. Nu ska jag göra några grejer sen hade jag tänkt plugga fysik innan PLL börjar. Sedan plugga fysik igen. Fårse om jag drar till stan idag..

våra brister gör oss till människor




jag idag. sol sol sol :'D

Är äntligen klar med mitt rum! Storstädade verkligen. Har varit så stressad de senaste skoldagarna så det har varit kaos. Haha. Ska försöka hålla det fint nu. hehe. Sitter iallafall vid mitt skrivbord med laptopen och skriver lite på tekniken och chillar samtidigt. Fint fint. Ska nog dra och lägga mig sen. Imorgon MÅSTE jag gå upp tidigt.

good one


bild tagen sommaren 2011. <3


the big secret in life is that there is no big secret. whatever your goal is, you can get there if you're willing to work. - Oprah Winfrey.

you didn't know this about me


bild tagen idag :)

10 saker om mig

1/3 av mina största drömmar är ett rädda någons liv.
Twitter är den första sidan jag går in på när jag sitter vid datorn.
Pasta och köttfärsås är min favoriträtt.
Har haft eksem sedans jag var sju år.
Tycker att J.k rowling är den smartaste kvinnan i världen.
Jag hatar att ha något massa andra har. Spelar ingen roll hur snyggt det är eller så. Skulle tex aldrig köpa en iphone.
Brukar hata att folk går in i mitt rum så brukar alltid låsa det. Gjort det i två år nu varje dag.
Sommaren 2010 var den bästa sommaren i mitt liv. (bara för att jag läste harry p för första gången)
Brukar alltid tro det bästa om folk.
Jag gör alltid saker man bör inte gör. Som tex att kolla in i solen och räkna 10 jättesnabbt, sen att cykla utan händer ner för en brant backe när det är jättemörkt och blåsigt ute samtidigt som jag blundar. Och att ha högsta volym på min Tv och räkna till 15. Sjukt. Måste-sluta. Försöker åtminstone.

maybe we are meant to be on our own




tre randoms jag tog förut, fint väder idag :)


Käkade precis en jättegod och kanske lite för sen lunch. Haha. Var i mosken i två timmar innan det så hann inte, och innan det var jag i ikano-huset. Hittade två plagg som jag kanske köper, men först vill jag se vad som finns i stan. Så jag hade tänkt dra dit imorrn vid förmiddagen. Sounds good. Gör inget speciellt just nu, men hade tänkt ta tag i mitt bombnedslag till rum och göra det jättefint. Helt amazing väder idag också. cheers! LATER

so much in school right now


bilder från den inspirerande sidan weheartit - collage av mig.

har skrivit på min teknikuppsats som jag gör med mariam ett tag nu samt kollat på lite tv och läst lite inspirerande citat. Blir så motiverad till allt. Grymt! Har ju även nationella i fysik på torsdag nästa vecka. Åhh, nervös. Nåja. Imorgon hade jag tänkt träna om jag hinner och dra snabbt ner till Ikano sen vid 2-tiden drar jag ner till mosken som vanligt sen på kvällen hade jag tänkt plugga. Hoppas jag får allt gjort. Peace,peace.

you're fading away











Tog ett väldigt långt tag att ladda upp bilderna. Aja. lite pics från i måndags. Här är några som togs. trevlig kväll somsagt! kollade runt i många affärer, käkade och såg på film med fina tjejer :]

think you had the last laugh



Igår kväll så var alla nior i min skola tvungna att dra till cloetta center för dans med massa andra nior. Helt okej men dock så onödigt. Hade iallafall kul med mina kompisar. Dock slutade vi halv tio så kom hem rätt så sent. Annars då. Var tvungen att ha läst ut en 400-sidors bok idag som jag började läsa i onsdags. Resultat? 0 timmars sömn inatt och 20 sidor kvar. Haha, kan säga att min lärare blev imponerad. Lol. Hade även religonsprov idag som faktiskt.. gick grymt! Jag brukar nästan aldrig säga det men det kändes helt amazing. Skrev allt jag hade inne i min hjärna. Snälla ett mvg. Hehe. Kollade på greys förut och satte mig precis här. Fredag idag och jag struntade att dra till hemspråk efter skolan idag eftersom jag inte hade någon ork till att gå så långt. Får jätteont i min vänstra fot när jag joggar eller går nuförtiden. Hoppas det går över snart. LATER

it takes education to change your reputation


nyss

Känns som om min blogg endast består av dåliga bilder och hur mycket jag har i skolan just nu, vilket är lite synd. Allt är nog över för ett tag nästa vecka då fysik i Nationella är avklarat! Annars då. Skola idag vilket var hur slappt som helst. Whats up med vädret idag föresten? Snö-regnar. Inte kul att gå hem. Kom hem för 40 minuter sen och har bara tagit det lugnt. Dock så ska jag sätta igång med plugget nu. Juste - hur grymma var dubbelavnitten av greys igår. Sjukt glad över att det äntligen är tillbaks. Cheers! LATER

this is war


såg på denna film i måndags på bio. GRYM. Rekommenderas. Handlar om två Fbi-agenter som är singlar och även bästavänner. Sen möter dem samma tjej som dem gillar. Dem gör dem allt för att hon ska välja en av dem. Blir lite trubbel på vägen och det bjuds även på action! Hur jäkla rolig som helst också. Somsagt: rekommenderas. Inte för att nämna hur jäkla snygg Chris Pene är? Haha, så fail att vi missa den som skulle börja halv 6 så vi såg den som gick halv nio. Inte lite oroliga föräldrar. Hehe. Tog även lite pics men blogg.se går så segt så jag laddar upp dem imorrn!


With eight seconds left in overtime


bilder från weheartit

Sitter och gör inget speciellt just nu. Just chillin. Tillbaks till skolan som gällde idag, skönt att vi hade två studiedagar. Väldigt soft. Hade 2 lektioner sen håltimma, sen hade vi dans i två timmar ungefär. Haha. Någon kille som lärde oss bugg och vals. Haha. Så onödigt att det inte är sant. Stack ner till gymmet och tränade efter skolan och kom hem vid sex. Har pluggat judendom och bakat en kladdkaka (fet?) sedans dess. Haha. Tränade ändå två timmar igår så who caresss

on my finger




köpte denna fina ring igår kväll. Från H&M och kostade bara 40 spänn. Hur värt?

you never left me no messages






jag nyss, haha

Blev precis färdig med fysikplugget, jobbade sedans halv elva. Well done. Har nu tagit en mat/data paus. Måste även städa mitt rum som ser ut som ett helvete. Litterly. Sen hade jag tänkt göra några mattetal eftersom alla i min grupp är mattegenier och 10 kapitel före än planeringen... haha. Mitt bankkort kom med i posten idag också så är litee glad. Har inte använt någon sedans slutet av januari typ. Haha. Aja. Nu ka jag ta något att äta sen städa mitt rum. Hade tänkt visa några pics från lastt night så SO LONG


we gotta keep running til we see the sun


glad tjej i höstas

Gick upp för ett tag sen och sitter och gör inget speciellt just nu. Ska nog ta fram fysikboken för idag kommer jag verkligen bara plugga. Annars då. Hade en rätt så rolig kväll igår med några tjejer. Köpte även en rätt så fin grej. Visar senare. Tog även några pics under kvällen. Nåja. Hade tänkt och sätta igång nu. Så himla mycket plugg nuförtiden att jag knappt kan andas. Åhh. All in. LATER

just because we say so




lyckades läsa igenom alla 15 kapitel på fysiken så nu vet jag iallafall vad det handlar om och så! Det är ju faktiskt inte så svårt om man är koncentrerad. Hehe. Hade tänkt dra och träna ett tag förut men insåg att alla mina träningskläder var på smutstvätten så stack ner till tvättstugan, i hopp om att det var ledigt. Viilket det var! som vi hade bokat. Hehe. Hade glömt bort det. Så jag har tvättat mina kläder. Drar och tränar imorrn istället! Sen så har jag tagit hand om mitt hår, läst lite om judendomen och såå. Nu måste jag ner till tvättstugan igen. Ciao

flashes left in my mind, going back to the time





jag för några dagar sen

Sitter i köket med laptopen och chillar samtidigt som jag käkar lite frukost. Mamma gjorde bröd förut som smakar lite som scones. Gottgott. Helt knäpptyst är det hemma också. Hehe. Annars gillar jag inte vädret ett dugg idag. Det har snöat..? Lite, men ändå. Vill ju ha fint väder! Det är ju trots allt mars. Hade strax tänkt börja med plugget och jobba i några timmar och sedan gå iväg och träna. Måste nog avrunda här lite nu. Varje minut räknas, haha. Peace,peace.

waging wars to shape the poet and the beat


foto-jag

Sitter i mitt rum och gör inget speciellt just nu. Inne på twitter och så lyssnar jag på lite bra musik. Känns som om jag verkligen inte har pluggat så mycket fysik av det jag ville plugga idag.. vilket suger. Gahh. Känns som om jag är ofokuserad eller något. Hann iallafall plugga på 2 kapitel (vi ska kunna 15, deadd) och jag vet vad det handlar om och så. Men imorgon kommer jag verkligen köra all in. Ska upp vid nio hade jag tänkt! Var även och handlade förut bara för att mami bad mig. Så var någon timme inne i willys. The firm började nyss vilket jag glömt bort. Aja, missar det inte såklart. Laterr


better with you




på bild:jag. Foto och redigering av mig. två bilder som togs i februari som jag än inte har visat här i bloggen. Gillar dem skarpt.

physics


FEBRUARI

Har inte gjort så mycket idag förutom att ha pluggat fysik och kollat på lite av pretty little liars. Har tagit en paus nu bara för att jag vill kolla på smash som börjar strax. Repris av det första avsnittet som kom i måndags! Annars då. Studiedag imorrn och på tisdag och det sitter inte ett dugg fel. Dock blir det rätt så mycket plugg. Nåja. Har planerat att va med några buddies imorgon eftermiddag/kväll. Hoppas bara mitt bankkort kommer med på posten imorgon. Annars kommer hela min söndag gå åt fysikplugg. Lovely. Eller? Haha. Kan heller inte fatta att det är mars. Helt sjukt. Snart går jag ut nian. Tiden går för snabbt nuförtiden. Mad times.  SO LONG

eric thomas



Lyssnade på denna man för några dagar sen på youtube. Skrev sedan till honom på twitter något om skolan, hur jag typ aldrig får mvgn och gissa vad?! Han svarade!! Sedan skrev jag igen och han skrev tillbaks? Blev så himla chockad men även SJUKT glad. Han har inspirerat mig såå mycket, och tusen andra. Wow. Tackar min syrra för att hon tipsade mig om denna man. Helt amazing! Finner inga ord. Absolutely amazing! Ahhh, blev så sjukt glad! Andra gången han skrev till mig skrev han: i am proud of you. You have done your BEST and that's all you can do. Good things happen to people who do their best. Fatta hur glad jag är. Kämpakämpa i skolan hörni!

black and gold



självportättsbilder jag tog i torsdags. foto-jag.

Lyckades gå upp vid 10 idag. Har inte gjort så mycket sedans dess. Pluggat på läxan inför mosken som jag ska dra till om ungefär två timmar. Hehe. Annars då. Jag måste plugga så mycket denna långhelg att det inte är sant. Matte, fysik till nationella (död), judendom och så måste jag ha läst ut en krigsroman tills på fredag.. och jag har inte ens börjat. Well done. Haha. Annars är det rätt så awesome att det är relgionsprov nästa vecka på Islam och judendomen tillsamans, och jag behöver inte plugga på Islam. Med tanke på att det är min religon och att jag lärde mig allt för flera år sedan. Cheers! Aja, det är väl bara att kämpa på antar jag. Nu: plugga vidare.


yes i can run run run




jag igår, att det är härligt väder nuförtiden kan man lugnt säga!

Sitter i vardagsrummet och chillar med mina föräldrar, tog precis ut kladdkakan från ugnen. Om det ens blev en kladdkaka. Haha. Snackade med min syrra förut och hon blev asglad när jag berättade vad jag fick på svenskan. Haha, och nyss sa pappa att han läste mina omdömmen igår kväll och att jag verkligen kommer komma lång i livet. Världens bästa stöd. Hehe. Annars då. Det kommer bli så himla mycket plugg denna helg att det inte är sant! Dock ledig på måndag och tisdag. Hehe. En av anledningarna till varför jag har varit så glad idag. CHEERS. Nu ska jag ta en fet bit kladdkaka sen dra till mitt rum. Kanske läsa gossip girl, kanske kolla på tv. Fårse! PEACE

unbreakable - träningen



Lovade mig själv i söndags förra veckan att dra till gymmet på måndag-tisdag-onsdag och torsdag för jag var bara där 2 gånger under lovet. Gjorde en obrytbar ed (kort sagt: man lovar något, och om man inte håller det så dör man) för att bevisa för min syrra att jag skulle klara det eftersom hon inte trodde jag skulle orka. (stort fan av harry potter.) Klarade iallafall det. Har tränat stenhårt de senaste fyra dagarna i gymmet. Inte för att nämna att jag haft 2 idrottslektioner, så 6 ggr denna vecka. Sjukt! Men rätt så stolt iallafall. Det var inte ett dugg jobbigt fakiskt, det blev lite mer långtråkigt. Eftersom det var dag efter dag. Har iallafall bestämt mig att jag måste dra till gymmet på måndagar, onsdagar och torsdagar. Även söndagar om jag hinner/orkar. Obligatoriskt alltså. Haha. Blir lite som träningsdagar. Låter utmärkt! Kul har det iallafall varit. Träningsvärk i HELA min kropp dock. Hehe. Nu ska jag göra typ kladdkaka eller chokladbollar. Det tycker jag förtjänar efter att ha tränat så mycket denhär veckan. Är verkligen inte van vid det.. haha :)

friday friday friday friday



- två bilder jag tog i onsdags på min outfit. -

Känns som om allt i skolan går bra för mig. Hade ett engliska prov idag (som man inte kunde plugga till) och det kändes faktiskt bra. Snackade även med min biologi lärare, eftersom jag fick mvg på min uppsats och vg på provet jag gjorde i januari och jag vill ha mvg och han sa att det finns en stor chans till att jag får det. Frågade även min svenska lärare hur det gick för mig i Nationella och hon sa att jag låg på VG-nivån i både läsförståelsen och på skrivuppgiften där jag tog debattinlägget. Hur glad?! Ahh, livet leker. Kämpa!! Stannade i skolan ett tag efter jag sluta med några fina tjejer. Haha, fick en semla av våran rektor. Mumma. Sen hade jag hemspråk som slutade vid halv fem, kom hem vid fem och såg för en stund sen på världens bästa serie. Livet leker och det är fredag. Im absolutely loving this. Cheers!


losing my mind, losing control



två bilder som jag tog igår

Har haft en rätt så bra skoldag, allt rullar bara på nu. Känns som om allt går bra för mig vilket jag är riktigt glad över. Hehe. Slutade lite innan tre idag och fick mina omdömmen efter matten. Är så himla stolt över vissa ämnen medans jag på andra fortfarande ligger på VG-nivå. Onöjdonöjdonöjd. Jag ställer så himla höga krav på mig själv. Men jag vill gå ut nian efter att ha gjort mitt bästa. Så det är ungefär 3 månader kvar nu, och jag ska verkligen köra på. Och inte ge upp. (förra inlägget, hehe) Annars då. Det var så fint väder idag att jag inte kunde sluta lé! Haha. Var förut hos banken med mum för att skaffa bankkort. Dem skickar troligtvis det snart. SO LONG

never give up


Foto-jag. Togs förut.

No one will ever see me quit, because I simply won't. If I start something, I will finish it and do it well.
Steve Belmarsh.
Better a Has-been than a Never-was. But better a Never-was than a Never-tried-to-be.
Anonymous.
dont cry to give up, cry to keep going. - Eric thomas.

jag kommer aldrig i hela mitt liv ge upp. Aldrig aldrig aldrig. Cheers!


RSS 2.0