Prison break


- season two, HELL YES -

Kan inte fatta att det är 2012 om mindre än 3 timmar. Kan väl säga grattis till min retard syrra som fyller 23, (tror jag) imorrn. Haha, muggle. Annars tycker jag att jag har suttit här för länge så ska inte sitta här mer. Jag ska kolla på Prison Break nu, måste dock städa mitt rum först. Hade faktiskt tänkt se på de 2 senaste Hp filmerna men jag sparar dom tills imorgon. Så ska kolla på some pb avsnitt nu. Sen vid 12 när det blir world war 4 (jokee, jokee) så ska jag kolla på alla raketer som smälls. Peace,peace.


good bye 2011. thank you for a good year
























































































































 bilder från 2 0 1 1



Tycker att 2011 har varit ett väldigt bra år. Kommer faktiskt inte ihåg vad som hände de 6 första månaderna. Haha. Sommarlov 2011. Holland i en månad, träffade mina kusiner och hade det greatt. Såg den allra sista harry potter filmen... ( <3 ) Började gila One direction, älskar dom nurå. Dom betyder verkligen mycket. Kämpade i skolan. Gav aldrig upp. Köpte mig en skateboard och började åka runt på den hela tiden.  Fotade massor. Blev beronde av twitter. Kom närmare Frida, jen, ida och emelie som betyder verkligen a lot to me. (<3) Gled isär från några. Lärde mig massor. Skrattade mycket. Insåg att HP aldrig kommer vara över. Slutade i oktober jobba med att dela ut reklam varje söndag efter att ha jobbat med det i ett år. Var i ö-bro under höstlovet. Blev beronde av datorn (hehe) Fastade i en måndad. Blev 15. Började nian. Shoppade. (duh) Blev beronde av att fota, vilket jag fortfarnde är. (haha) Haft ett AWESOME år. Jag taggar 2012 - ska göra det till bästa året någosin!!


everyone I knew was waiting on a queue





- jag för 10 minuter sen, glad tjej!! -

Kom precis från mosken. Började 2 och slutade vid fyra. Haha, jag gick upp vid ett idag och hade sen bara på mig en halvtimme att lära mig läxan. Kunde den inte när jag gick hemifrån, men när jag väl var där kunde jag. Grym? A little. Har annars 38932 gäster här hemma. Nyår idag och jag tycker helt ärligt att det är lite överdrivet. Haha. Började med säsong 2 idag på Prison break också. Fast hann bara se 10 minuter. Ska nog kolla ikväll. Annars är jag lika glad som vanligt och livet rullar på. Laterooooo


When it's broken, you say there's nothing to fix






-3 pics jag tog förra vintern med den gamla kameran som dens batteri blev överladdad i våras :( tur att mami köpte ett ny innan sommaravslutninen då :] -

Tydligen så var gymmet stängt?! Nåja, är lika glad som vanligt ändå. Min träning fick bli att cykla dit och sen tillbaks hem. Haha. Chattar med mariam på facebook just nu. Hahaha, bästa. Ska väl antagligen kolla på prison break senare. Har bara 2 avsnitt kvar av säsong ett. Hehe, känns sådär att ha kollat på 16 timmars prison break den här veckan. Men älskar serien så who cares. Chillar vidare. C'U 2MORROW.


im going out of my mind, all day and all night



3 randoms

Hittils denna dag så har jag tvättat mina kläder och för 10 minuter sen kom jag från mosken. Var där i 2 timmar. Helt awesome att jag inte plugga på min läxa men kunde den ändå. Annars så har jag inte käkat något sedans 12 idag, och då drack jag bara 2 glas oboy. Så är jättehungrig nu, käkar mackor och dricker oboy. Ehehe. Min syrra är i willys nu och handlar så jag är hemma med lillasyster, ska ner till gymmet när hon har kommit tillbaks. Det är ju stängt i helgen och såå. Nåja. Ska käka, göra mig i ordning och sedan dra ner till tvättstugan snabbt. Peace,peace.

december the 29th



-slutet av november-

Har suttit här vi datorn en timma nu, gick upp vid elva. Haha, rätt så awesome eftersom jag har vaknade vid 12:30 - 13:00 hela jullovet. Inte för att nämna att jag gick och la mig halv fem imorse. Jaja. Hade tänkt laga något som är en blandning mellan lunch och frukost. Lär gå åt helvete. Haha, skoja. Annars hade jag efter det tänkt kolla på prison break, tvätta lite av mina kläder och så. Insåg just också att det är mosken imorrn så måste pluga på läxan idag också. Sedan ska jag också dra ner till gymmet, sen ikväll ska jag träffa min kompis. Long time no seen. C'YA LATER.

update- 23:56. varit i gymmet, inte tvättat mina kläder men träffat min kompis. Bra dag :]


no more fears



randoms by mee

Har för det mesta chillat och kollat på prison break idag. Eftersom jag vaknade vid ett på eftermiddagen har jag inte orkat göra så mycket. Annars då. Lyssnar på One Direction och är ensam hemma för tillfället. Hade tänkt dra till gymmet nyss men hittade inga träningsbyxor.. Haha. Ska försöka få ta tag i min retard till kompis och fråga henne om hon vill dra på promenad ikväll, dvs om hon loggar in på fb. So long.


you wouldn't take it back for me




- Foto-jag.. bilder från sommaren 2010, älskar min jobbiga, söta och bästa lillasyster-

Tisdag och det är jullov - awesome. Tittade på prison break hela eftermiddagen idag, sen vid fem bestämde jag mig för att ta bussen till gymmet. Tränade i 90 minuter, körde lite av allt som vanligt. Ska försöka dra dit ofta nu när det är lov sedan tog jag bussen hem, duschade och sedan städade jag mitt rum samtidigt som jag kollade på Top model. Gör inget speciellt nu.. Soooft.


you keep making me week, frozen and cant breathe



jag igår med tårtan, som föresten blev rätt så god.

Hade det jättekul i ljungsbro igår. Skulle fira min kusins dotter som blev 2 månader, så söt. Inte för att nämna maten - det fanns 3 olika tårtor, choklad, kakor, popcorn och jag åt det och drack mycket läsk. Haha, shit. Sen så chillde vi, och hade det great. Gick även förbi min bror som bor där, snackade med honom och lånade några filmer och Prison Break. Han har verkligen alla filmer.. så jag lånar alltid av honom. Cheers! Annars har jag chillat hela eftermiddagen idag..Rullar vidare, peace.

@ljungsbro



Nu väntar pappa, han ska skjutsa oss. Drar till ljungsbro och hare bra nu förhoppningsvis. Later. x


And all the bad boys are standing in the shadows


-jag för några veckor sen-

Igår eftermiddag stack jag ner till mosken för att lyssnade på föreläsning. Det var på svenska och det var sjukt grymt. Träffade några där ockå. Var där tills fem och sen på hemvägen stack vi till en resturang och köpte mat med oss hem. Hehe. Nu gör jag mig i ordning, ska dra till ljungsbro där min kusin bor strax. Hennes dotter är två månader idag så hon ska ha någon fest eller så. Fattar inte. Retarden har iallafall gjort världens tårta... cheers!

twenteen.


den här underbara, fina killen som är med i One direction fyllde 20 år igår. Han har en av världens bästa röster och så är han så himla awesome tycker jag. hoppas han hade en grym b-day. Congrats i efterskott Louis William Tomlinson.

off to bed

   
Har försökt göra om designen - men missyckades totalt. Gjort några små ändringar iallafall. Fattar dock inte varför jag inte kan göra mellanrum mellan mina inlägg och menyn. Min syrra kom annars från örebro igår natt. Cheers. Ska iallafall sova snart, lider av något problem alltså. Haha. SO LONG.

words will be just words



foto-jag.

Istället för vampire diares som jag vänta på så kom det någon julfilm.. konstigt. Har annars verkligen inte gjort så mycket idag. Chillat helt enkelt. Föresten. Igår så var det jättekallt ute och så var det snö, och idag är det inte lika kallt och all snö har försvunnit. Haha, vädret. Annars är jag hemma med min lillasyster nu, men hon ska sova snart och jag hade tänkt göra chokladbollar. Har ändå planerat och träna mycket nästa vecka - so why not. Lateeer.


im not like everyone else



Inte gjort så mycket idag. Chillat, suttit här och tittat på vampire diares. Det är tydligen mosken idag, tror jag. Men jag kan inte ens min läxa så ingen ide att gå tycker jag.. Läs: jag orkar inte. Haha. Nåja. Ska chilla sen ikväll är det vampire diares tror jag. Hade faktiskt tänkt dra till gymmet idag, men det är stängt hela helgen och idag. Nåja, drar på måndag. C'YA.

who cares if its friday when its holiday


Gick och la mig vid fyra igår (tordags) och sov tills halv nio ungefär. Så, det förklarar nog varför jag är uppe nu när alla andra sover. Har redigerat bilder och suttit vid twitter och softat. Är inte ens trött. hehe. Det är ju lov. Har inga speciella planer under julovet, ska bara VILA från skolan och umgås med vänner och så. Fintfint. Ska iallafall sova strax. Rullar vidare, c'ya.

it's been a journey



Jag fick som alla andra nior mina betyg idag. Jag ska nog inte jämföra med andra - men jag är nöjd. Jag är väldigt nöjd. Har verkligen kämpat för dessa betyg vilket många av mina lärare har märkt. Finns självklart moments då jag ville bara ge upp - men det gjorde jag inte. Nästa termin kör vi ALL IN.

205 P... JAG ÄR NÖJD.

jullov





- glad tjej för 3 minuter sen -

Hade julkamp med alla klasser i högstadiet idag på förmiddagen. Varje klass varje tvunga och göra 30 saker. T.ex måla någon till en smurf. Haha, gjorde det på Ida. Vet inte om vi vann. Kolla på film och fick betygen efter det. Sen sa vi hejdå till mentorerna och så. Känns sjukt att vi kommer splittras nästa år?! Nåja. Nu har jag jullov efter att ha kämpat som ett as i skolan denna termin.. nästa år är det ALL IN. But for now, jullov. CHEEERS.


breaking dawn + dinner = awesome evening


Skolan var rätt så chill idag, 2011's sista vanliga lektioner. Kom hem en stund sen cyklade jag iväg igen vid 4 för och möta upp Frida, jen och emelie. Käkade först på STEVE'S sen så köpte vi lite dricka och godis för att vi skulle dra och se Breakin dawn!! Filmen - im still speechless. Amazing! Team jacob faktiskt. Hehe. Gick assöligt hemåt with the 3 blondes, hade så sjukt kul. Awesome kväll, kärlek. Kom hem halv tio och har tvättat mitt hår och nu chillar jag här. Sounds good.

tuesday the 20th



- två bilder jag tog förra vintern-

Tisdag idag och skolan var skapligt slapp. Fick kolla på en rolig film på de två sista engeliska lektionerna. Cheers. Den var rätt så bra faktiskt... annars så har jag varit nere i tvättstugan och chillat efter skolan. Har träningsvärk i benen och speciellt armarna efter igår, så bestämmde mig för att inte gymma idag. Men på jullovet - då jävlar. Har föresten laddat ner photoscape. Redigerar lite bilder nu för och se om det är bra. Sen ska jag ner till tvättstugan. Peace,peace.


lunes monday lunes



-från mitt fönster i söndags, nu är det slask överallt efter snön, haha-

Skolan var okej idag, slutade vid fyra även fast det är avslutning på torsdag..Chillade hemma ett tag när jag kom hem. Bestämde mig för att cykla ner till gymmet lite över 6. Kom dit lite innan sju och tränade i 75 minuter. Död när jag kom hem, men efter en dusch känner jag mig awesome. Är just nu i retardens rum och lyssnar på hennes engeliska tal. Hjälper henne lite så att hon får mvg. Hehe. Ska när jag är klar städa mitt rum och chilla. C'YA.

proud of these five boys



p e r f e k t i o n .

Killarna har deras första egna konsert just nu. Hoppas alla som är där har the time of their life och bara har det great. Konserten är i westford, deras konserter kommer bara vara i UK. Åhh, vill vara där. Nåja. Ska borsta tänderna och sedan sova. G'night.


have a good time


Holland 2011

Sa hejdå till mom klockan fem imorse. Hon ska dra till hemlandet och ha det bra i 3 veckor och 4 dagar. Kommer sakna henne mycket. Hoppas hon har det grymt, hon ska träffa sina föräldrar som hon inte sett på många år. Awesome. Skulle faktiskt följt med till Arlanda men det fanns ingen plats i bilen, haha. Hon tog med sig kameran också. Kommer dö lite eftersom jag tar bilder varje dag. Men om 25 dagar ses vi igen. :]

italian food




käkade riktig god middag som min storasyster lagade för några timmar sen. Italiensk. Gottgott.


Harry potter and the chamber of secrets



En av mina favoritfilmer går på kanal3 nu. Råkade missa den första halvtimmen, men har sett denna film många gånger så jag vet vad som händer. Alla kollar förhoppningsvis. Forever loving Harry potter.

in the end everyone ends up alone




3 från i somras, skulle inte sitta fel...

jag har så himla ont i mitt högra öga. Varje gång jag blinkar så får jag ont. Åhh. Har haft det här 3 gånger tidigare och jag hatar det lika mycket varje gång. Annars då. Mosken har börjat men jag ska inte dra. Haha, orkar verkligen inte + kan inte min läxa + jag har ont i mitt öga + tror att det är inställt idag. Hoppas.


2011´s last test is done


 - foto-jag -

2011's sista prov klar. Det gick verkligen dåligt, men jag är glad ändå. Kanske för att alla betyg är satta och för att det är jullov snart. Haha. Hade hemspråk efter skolan.. Haha, rätt så rolig. Hemma vid fem och tittatde på greys sen stack jag till ikano med mum och lilsis. Vi kopierade ut bilder från i somras i expert från kameran sen chillade vi. Kom hem för ca 30 minuter sen. #HELG

masterchef on channel3


- jag för åtta dagar sen :D -

Skolan gick i slowmotion idag. Alla var döda på på sista lektionen [engeliskan] så det blev bara chill och random talk. Min eng-lärare pratar helt a-a-aawesome. Vill också prata så. Haha. Annars har jag världens träningsvärk på armarna efter att jag gymma igår, men det är lugnt även fast jag dör då och då. Masterchef började nyss så ska kolla på det.. Grym tv-program :D


december the twelfth


- jag och bebis igår, så söööt -

Min kusin och hennes dotter var på besök igår.. Första gången jag fick träffa henne IRL och hålla henne. Sötaste ungen ever. Haha. Iallafall. Måndag och jag börjar om unefär 35 minuter och jag har inte packat idrottskläder eller klätt på mig. Jag är lite för grym ibland.. NOT. C'YA.

dare to dream




- nytt i bokhyllan.. (?) Haha.. -

Fina mami beställde denna bok till mig för 2 veckor sen. Ska dock betala tillbaks eftersom jag får skuldkänslor för att hon köpt så mycket till mig i Nov/Dec. Har redan läst boken. Var och en av killarna skriver ett eget kapitel om sig själva, innan de blev kända osv. Så GRYM bok.. känns som om jag vet mer om killarna nu. Hehe. Dare to dream.

shout me out of the sky



Man kan helt enkelt inte bli bättre än One Direction. Ohmy vad bra dom är. Haha, älskar när Harry börjar sjunga 0:32 och killarna börjar dansa typ. Forever loving them.

you're original cannot be replaced





- jag i fredags -



Im awesome. Verkligen. Gick upp vid elva idag, sen vid 12 skjutade pappa mig till bibblan och jag pluggade matte och so i ca 2 timmar, sen gick jag till gymmet och tränade i 50 minuter innan  hämtade pappa upp mig. GRYMT. Är i mitt rum just nu och lyssnar på one direction och allmänt chillar.. najs :D


13:41


-random-

Stack ner till gymmer vid elva förut, tränade i 90 minuter sen hämtade pappa upp mig. Tog en dusch för en kvart sen och nu är jag färdigfixad inför mosken som börjar vid två. Kan inte min läxa, men mamma ska hjälpa mig med den nu. Love that woman. Rullar vidare.

the real life isn't like the movies.



- käkar just nu, det är trots allt fredag....-
Skolan rullade på idag, fick tillbaks eng-provet. Nöjd tror jag. Gick hem efter det, var hemma i  40 minuter sedan skjutsade pappa mig till hemspråk.. Helt okej. Träffade mami efter det och vi stack till fitness och skaffade gymkort åt mig. Kom hem vid fem och jag har chillat sedans dess. Käkar godis och pringels just nu och tittar på tv. Ska träna i helgen så bränner bort skiten jag käkar nu då. Haha, annars är det fredag och jag är GLAD.

good night.



-två bilder jag tog igår efter skolan, lite snö kom i tisdags-
Min dag har faktiskt varit rätt så bra idag. Skolan rullar på, snart jullov. Ska bli så skönt. Skulle faktiskt prata om min praoplats på svenskan imorse. Var oförberedd, eftersom jag hade annat. Men pratade på och min lärare tyckte det var bra. Vg kanske? Haha, tänker på mina betyg all the time. Nåja, x-factor tog precis slut och jag ska borsta mina tänder sen ska jag sova. CYA.

i hope.



Sent på kvällen i måndags fick jag reda på att jag har kemi-prov på onsdag. Och på tisdagen sa min hemkunskapslärare till mig att jag måste göra en Mvg hemkunskaps läxa tills på torsdag för att få MVG i hkk.  Kemi provet gick åt..... Jag hade jättelite tid på mig att lära mig massor? Jag är är klar med hkk läxan. Den var så jäkla svår. Liksom, jag kom försent till matten idag 30 minuter för att jag ville göra den så bra som möjligt innan jag lämnade in den. Och när jag väl skulle lämna in den så hade min hkk-lärare redan dragit hem. Lämnar in den imorgon då. Alltså, om jag inte får Mvg på den här läxan får jag inte mvg i betyg. Och bara jag vet hur mycket jag vill ha det mvg:et och hur mycket jag har kämpat för den. Jag hoppas, jag hoppas att jag får det mvg:et. Jag har gjort mitt allra bästa och ansträngt mig MYCKET på dethär. Vad mer ska jag göra liksom? Det är ju dessa betyg som avgör min framtid. Alltså. Jag har så himla många drömmar. Och betygen avgör dom faktiskt... Never giving up. Ge mig MVG. Tack.

cause im dying just to know your name


FOTO-JAG.
Här är bilderna jag tog i söndags. typ självporträtssbilder (?) Tog några mer, fast dom blev inte så bra. Är faktiskt rätt så nöjd med dessa 2! Ska nog börja fota mer såna här bilder.

this is what i love to do.







FOTO-JAG.

Lite av min min söndag (igår) gick åt att fota. Hade tänkt fota masssa mer, men just då det blev mörkt. Tog några självporträttsbilder också, är faktiskt rätt så nöjd.. de bilderna kommer upp någon annan gång.  Funderar på att göra header av någon av de bilderna... We'll see. Rullar vidare, peace.

hilarious






HAHAHAHAHA. Jag kan inte andas. Vidoe nr2 och den sista - HAHAHAHHA. Skrattat non stop i någon halvtimme nu + laddat upp alla dessa på fb. Folk tror väl jag inte är normal. Haha, ska kolla på mer klipp av killen nu. HAHA.

i don't want to be sick.


- 6 days ago -

Gick upp 6 imorse och mådde väldigt dåligt. Mag-smärtan kom tillbaks, värre än någonsin. Var helt seriöst i smärta de timmar jag inte sov. Jag mår iallafall okej nu, tog en dusch förut.  Hoppas jag blir frisk tills imorrn för jag hatar att missa skolan osv. Tittar på greys och är redigerar bilder jag tog igår just nu. L a t e r.


stay strong.




Blir bara så himla ledsen och arg... Den här killen förtjänar inte det här. Jag fattar bara inte hur vissa tänker? Mobba andra för att man själv inte mår bra eller bara för att det är kul? Inte okej. Blir så jäkla förbannad på idioterna som mobbar honom, och alla andra. VAFAN. INTE OKEJ. #Staystrong killen. <3

damn good.


- collage jag gjorde nyss -

DOG när jag kolla på VD igår. Så jäklaa grymt. Funderar på se 2 avsnitt ikväll , eller jag funderar inte, jag ska. Asspännande. Hehe. Annars är det söndag idag och jag ska ut och fota nu, sen ska jag kolla på PLL, städa mitt rum och chilla. C'YA.


saturday evening


-Åhh, vill ha sånt här väder-

Sitter på min lillasyrras studsmatta här i hallen med mamis laptop på knät. Haha. Inte normalt. Har iallafall inte gjort så mycket idag. Mosken från 14:00 - 16:00. Gick grymt för min del. Tog en promenad senare när jag kom hem. Min storasyster sa till mig att allt laddas rätt så snabbt den här helgen förut, tyckte att vampire diares var grym igår så tänkte se det tredje avsnittet idag och det laddades på en minut.. Sjukt. Nåja, ska dammsuga vardagsrummet nu.. Later.


shirt




Hittade denna bruna skjorta för några dagar sen. Kommer ihåg att mamma köpte den för något år sen till min syrra från ginatricot, men hon har aldrig använt den. Så jag tog den. Rätt så snygg faktiskt!

black jeans


1 december varje år är det tomtenatta. Alla affärer stänger inte förns 11 på natten och det är rea på ALLT då. Köpte ett par svarta jeans igår, har inga + så var dom ju på rea.  Fick pengar av mom. Ska nog inte fråga efter något på ett tag nu. Har allt jag behöver, men tack. :]


everyday im shuffling





Happy girl i tisdags

Tanken var att jag skulle vara i Brigitta-gymnasium kl 9 imorse, men jag gick upp exakt vid nio så jag somna om. Vaknade för ungefär en timma sen. Hahaha. Är iallafall på GRYMT humör idag, helg och mamma hämtade en grej som hon beställde åt mig i söndags från posten. HAPPYFACE. Visar senare, för nu ska jag käka något.


i will miss it.



-två bilder jag tog idag-

Haha, idag på praon när jag och min handledare gick med en patient.. Vi hade gått flera varv, sen frågade hon honom om han ville gå till patienternas matsal eftersom vi gick förbi den: Han ba: Ne, man blir bara fet när man är där. Haha, vad vi skratta, slutade med att han fika ändå. Haha. Sen när hon sa: Vi kan gå och se vad jard har för sig (den andra sjukgymnasten) Jag ba: Vem? Haha, vi dog. Vi hade alla tre snackat om hur alla tror att man säger jag. Bästa prao platsen. <3

give a little time to me



- jag idag efter praon, lite ledsen över att det var min sista dag i sjukuset..-


Praon var idag helt ärligt den bästa dagen av alla dagar jag ar varit där. Hade bästa handledaren, hon var en sjukgymnast. Awesome. Haha, och så var hon ung så vi hade samma humor. Skrattade hela tiden. Hon var riktigt snäll! Och funderar även på att kanske bli sjukgymnast, verkade intressant. Annars var det sista dagen idag och jag tycker att det är jättetråkigt.. Thumbs down.

RSS 2.0