the cake



- created by me :D -
Jag tror att jag gjorde världens bästa och godaste tårta i måndags. Skulle göra den till Eid. Började göra allt ungefär 10 på natten och det blev ganska så bra ändå. Nåja. Har gjort om bloggen lite, fortsätter när jag får tid. Jag har nu bestämt mig att inte sitta vid datorn så himla länge. Nu har jag lovat mig själv att MAX sitta 75 minuter om dagen. [ 95 minuter om jag är sjuk eller om det är lov kanske ] För orkar inte slösa tid här, nu när det är nian så gäller det också. Har suttit här 1 h och 45 minuter.. Så ska stänga av datorn. C'U TOMMOROW.


tell me what you're really here for



jag igår

Skolan rullade på som vanligt, hade 5 lektioner och slutade vid tre. Kom hem vid 4 och har sedans dess pluggat engeliska glosor och kollat på greys... glosorna kan jag nu, men övar väl lite mer senare. Försöker nu göra om bloggen lite, ser inte ett dugg bra ut. Hade förut tänkt skriva min teknik uppsats ( som jag gör tillsamans med mariam ) som är tills nästa vecka men glömde pappret i skolan. Jag gör det nog imorgon eller på helgen så jag slipper stressa och göra mer nästa vecka. Nu - röra om det lite.

ten things



Jag är beronde av allt som har med Harry potter med att göra.
Jag föredrar läsk före allt "gott".
Min största dröm är att hitta botemedlet till cancer, och att bli läkare i framtiden.
Jag älskar folk som har engeliska accents.. Tycker att det är trevligt... på något sätt.
Jag bryr mig aldrig åt vad folk säger till mig, unless det är någon jag bryr mig om.
Grey's Anatomy är den bästa serien som någonsin gjorts.. entligt mig.
Jag kan inte vara i ett rum där det finns en enda fluga.
Hösten är mitt favoritårstid.
Jag tycker att det är skrattretande när folk dömmer andra pg.a klädstil os.v.
Jag får lätt dåligt samvete.

happines


- Love my mom - Holland 2011 -

Sitter och käkar tårta och är bara glad. Tog det ledigt från skolan idag eftersom det är Eid. Nu när ramadan är slut, så har vi en högtid som heter eid då vi firar! Finns också en till eid då vi firar, 2 ggr om året alltså :] Stack på morgonen ner till mosken med familjen och bad morgonsbönen som vanligt, träffade massor. Sen hem. Fikade lite, och öppnade presenter. Tack mamma och pappa! Hade tänkt bara chilla idag, plugga lite engeliska ikväll och bara vara glad. Later.


21:47


-JAG IGÅR-

Sitter och redigerar lite bilder jag tog igår, dricker läsk och nördar lite youtube-klipp och twitter. Intressant. Har annars  inte gjort något annat än att ha sorterat reklam, sedan delat ut det idag. Delade ut det vid sju-tiden, eftersom jag vägrar missa OTH. Åhh, vad den var bra idag!! Tycker att de 3 senaste säsongerna har varit de bästa hittils. Nåja, ska nog sitta här ett tag till. Later.


that's what makes you beautiful












bilder från idag

Har precis pluggat färdigt en halvtimmes matte, fattade noll på en grej men nu förstår jag.. Härligt. Hehe. Har annars idag städat/renoverat om mitt rum lite. Sen innan det, ungefär vid tre tog jag ut lillasyster. Stack till ett basketplan och åkte skateboard och inlines och hade tävlingar. Haha, awesome!! Sen har jag fotat mycket. Ska byta om snabbt sen ska jag ner till willys en snabbis.. Later.


it the way it goes, for the dreaming people





-JAG IDAG-

Precis sett färdig de sista 10 minuterna av BigBangTheory. Haha, älskar den serien. Innan det tog jag en sväng till ikano-huset för att köpa en försenad present till en vän. Sen så har jag städat mitt rum och försökt göra skateboard tricks inomhus. Wicked. Skolan idag var okej, kände mig död på första lektionen dock. Nåja, jag får käka om ungefär 20 minuter , inte fel. Rullar vidare, peace.


I'm afraid you're never satisfied




dåliga bilder av dagens..

Skolan var ganska så okej idag faktiskt, gillar dock inte de nya scheman. Slutar ungefär över tre varje dag utom fredag. Nåja, ska försöka vara hur postiv som helst detta läsår.. Haha, som om det kommer gå.. Just kidding. Slutade 15:40 och var hemma ungefär halv fyra. Har hunnit kolla tpå grey's. Helt ärligt, är det  världens bästa serien?! Yes sir. Hade nu tänkt dammsuga mitt rum och göra så att tiden går lite snabbare så att jag kan äta. Hehe. Peace,peace.

there were different plans, different rules




bilder jag tog nere vid Holland.

Sitter i mitt rum och gör inget speciellt... Har inte gjort något idag utom att ha sorterat reklam sedan delat ut det. Haha, jag vaknade runt två idag.. Jag har ingen aning om hur jag kommer att lyckas gå upp kl 7 på morgonen när jag jämt gick upp vid 2-3 på eftermiddagen hela sommaren. Haha. Nåja, skola imorgon och jag ska sitta här ett tag till innan jag drar och lägger mig. Har även gjort en ny header som jag är rätt så nöjd med.. C'U 2morrow.

i kinda want to be more than friends


@Holland - tre veckor sedan

Åhh, vad jag är mätt. Haha. Har ätit tusentals olika grejer den senaste halvtimmen, fastade ju idag eftersom jag mådde muy bien inatt. Awesome. Gjorde, ärligt talat den godaste blåbärs smoothien någonsin förut. Storhandlade med lillasyster innan det också. Ska sitta här ett tag och bara @chilla. Kanske fixar en ny header också, fårse.. Peace.


holland part 2 - almeria























Bilderna från Almeria. Fick reda på sista dagen att jag bara hade varit i lilla stan och inte den stora som hade mer och troligtvis bättre affärer. Haha, fick inte lite damp. Ganska så trevlig stad annars, träffade mina kusiner och så :D Nu ska jag ner till willys och handla.. Peace.

prayin to god that i'll get well



jag för några timmar sedan

Jag som trodde att min medicin fungerade? Tydligen inte. Mår illa nu. Haha, ska dock inte äta/dricka något förns det är dags. Nåja. Jag kollar på simpsons och chillar här. Ska läsa lite bloggar och kolla på roliga youtube klipp så att tiden gör lite fortare.. Later.


your dreams have now been fulfilled



lillasysters födelsedagstårta jag gjorde i somras, blev extremt sugen nu..

Skulle träffa klassen nere vid resecentrum kvart över nio.. Men självklart har jag försovit mig och vaknar inte förns fem över nio. Tänker att jag jag hinner ner dit eftersom bussen drar 9:28 så pappa skjutsar mig. Självklart gör jag inte det. Blev sjuk förut. Magsmärtan kom tillbaks, så jag var tvungen och bryta fastan för att ta min medicin. Mår helt okej nu. Haha.. sitter och svär för att jag bröt fastan. Gossipgirl gör mig väl på bättre humör. Peace.


back to school





Ph by me.

Skolan var rätt så okej idag.. Kanske för att det inte för några lektioner. Haha. Fick träffa klassen igen och lite saknade personer så det var ju najs. Slutade vid 11 iallafall. Sov i några timmar när jag kom hem och kollade på två [ pretty awesome ] avnitt av greys och gossipgirl. Imorgon blir det Norrköping och nu blir det mat fastän jag är mätt.. Hehe. C'YOU.

strawberrys



bild tagen förra fredagen :]

Ska nu dra ner till willys och köpa salt. Har inte hunnit göra något annat än att  sorterat färdig mina kläder eftersom jag vaknade kl tre.. Haha. Ska försöka hålla mitt rum lika rent och fint som det är nu.. Haha, som om det kommer hända. Börjar också nian imorgon. #Depressed. Men ska nu ska försöka ge allt. Later.

good shit

Kan tipsa om en bra blogg.

http://louisereynolds.blogg.se heter den och är nog den bästa blogg som någonsin har gjorts av denna louise reynolds. Haha. Jag vet inte hur många gånger jag kollar hennes gamla inlägg då hon gick i nian, då hon hade det kämpigt. Jag börjar ju nian snart, men jag längtar lite. Eftersom denna grymma människan gör så att man längtar.

Weheartit är där du får inspiration till foto och sånt, säger nästan alla bloggare. Jag kollar hellre på denne tjejs. Den handlar om vardag, livet och har hur många grymma bilder som helst som hon tagit. Blir alltid så glad/hyper då jag läser hennes blogg.. Hmm, är verkligen ingen stalker. Diggar bara den tjej.. Ber till harry potter [ hehe ] att hon aldrig slutar blogga, då kommer det bara kännas som om jag får crucio-anfall på mig varje gång jag läser en blogg eller sitter vid datorn. Haha, obesessed. Men läs bloggen :] 


i'll be standing right next to you





På planet mot Sverige för ungefär 2 veckor sedan.

Har spenderat ungefär 3.5 timmar åt att städa mitt rum. Det såg verkligen.. inte bra ut. Tänkte också sortera mina kläder så slängde alla mina plagg på min säng som fortfarande är kvar där.. Haha. Ska väl ta tag i det snart så jag får det gjort. Sen hade jag tänkt kolla på några greys avsntt.. Peace.

this ain't but givin up or givin in




peace-halsband jag köpte nere vid Holland.

Hade tänkt tvätta mitt hår lite snabbt nu, sen ska jag kolla på Greys Anatomy och sedan hade jag tänkt baka kladdkaka utan ägg. Låter bra. Är så himla törstig också, Nåja. Ska försöka hålla ut. 4 hours left. Nu - tvätta håret. C'YA.

but i couldn't stay, i couldn't fight it



jag igår

Jag är nog inte den enda som tyckte att dagens avsnitt av One Tree Hill ägde.. Åhh, vad bra. Ska nog börja kolla igen från säsong 5. Nåja. Sorterade all reklam innan det, och sedan vid sju stack jag och delade ut reklamen. Åt för en stund sedan också. Älsar att fasta. Peace.


what are you waiting for

 


plockade plommon med lillasyster förut.

Sitter i mitt rum och kollar på youtube klipp. Tänkte sortera mina kläder idag eftersom mitt garderob är kaos men har självklart inte gjort det. Haha. Och om fem dagar är det skolan som gäller igen. Hur fort har sommaren gått egentligen!? Höjdpunkten var helt klart hp och dh part 2 iallafall. Ska återvända till roliga youtube klipp nu. C'YA.


NEW NEW NEW NEW




Kläderna jag fick köpa i onsdags. Tack besta mamma :D Har velat ha en röd skjorta hur länge som helst så jag är nöjd. Och bältet fick jag med chinosen som sitter lite slappt, like them.


Ain't like you to hold back or hide from the light


ph from spring 2011

Är på G med en ny header och design. Bilderna på headern är lite för gamla. Annars har det inte hänt något speciellt idag. Mina allergier håller på och gå bort så jag är glad!! Får käka mat om någon timme också, låter inte fel. Peace,peace.


Shantel Vansanten

gorgeous or what.. Helt klart en av favoriterna på One Tree Hill.


i know there is sunshine behind that pain



jag för en vecka sedan i holland

Stolt över mig själv att jag lyckades gå upp halv 11 (!!) Haha. Stack till sjukhuset med mamma och lillasyster. Tog bara röntgen för lungorna.. inget fel på oss.. Hehe. Sen stack vi ner till ikano och fick köpa ett par byxor och en skjorta.  Har kollat på lite gossipgirl och städat mitt rum, ska återvända till grey's som är på femman nu..  awesome.

some things



Shoppingen i Holland. Hittade tyvärr inget annat än detta vilket var lite synd. Jag är nöjd över det jag har köpt iallafall.


fairytales never have happy endings




kinda love my skateboard jag köpte för någon vecka sen.

WHAT'S UP. Själv sitter jag i mitt rum och gör inget speciellt. Hoppas på att få vara frisk kanske?! Nåja. Ska strax dra till köket och hjälpa mum. Not to brag or anything... men jag har talang.

update- Mamma har redan gjort det jag skulle göra nu.. Ska städa eller något nu.

Grey's



NU: Grey's Anatomy, älskar den serien så himla mycket. Bästa serien i hela världen.. tycker jag.


the fringe benefits failure


ungefär en vecka sedan i HOLLAND.. charmig.

Lazy day. Mina allergier vägrar gå bort. Så, det finns nästan inget jag kan göra förutom att vara hemma. Hoppas det går över snart iallafall. Får käka om drygt en 40 minuter. Håller på och gör kladdkakmuffins med frukt i. Får hoppas det blir bra.. Åh, juste... ett grattis till finaste Emelie som blev 15 år idag :]



holland - gregorich























bilder från gregorich.


Var här i 6 dagar hos min farbror.  Det var så himla awesome där. Märkte dock efter 4 dagar att jag tog fel sladd som laddar kameran.  Så det blev inte bilder från stan och så. Men vi köpte en ny sladd i Almeria ( en annan stad ) sen.


it all ends here

Finner inga ord över hur bra den sista Harry Potter filmen var. Ville inte att filmen skulle ta slut någon gång. Åhh. Älskar böckerna och filmerna så himla mycket. Kommer ihåg när jag gav böckerna en chans, sommaren 2010. Började se på filmerna 2009. Jag sov nästan inget den sommaren. Haha. Läste böckerna 10 timmar i sträck.



Favoritscenen och den allra sorligste scenen av harry potter och dödsrelikerna är när Harry Potter är i stora salen och Snape frågar eleverna om de sett honom. Och så kliver han fram... mäktigt. Det här är och kommer vara den bästa filmen någonsin. Och jag ska nog inte säga att det tar slut här som alla andra säger. Det tar bara slut om vem som dör : Harry eller The dark Lord.. it all ends here. Vem är det som dör.. så tycker jag iallafall. Men böckerna och filmerna komer alltid finnas kvar!! Tycker skådespelarna var så himla GRYMMA. Och jag tackar j.k rowling som skapade det här. Wicked woman. Och somsagt, det tar aldrig slut eftersom jag och tusen till taggar Pottermore. Men det var världens bästa film. Och david heyman är ett geni. Och skådespelarna är allihop de bästa. Den som inte har sett denna film har inte riktigt vett i huvudet. Men somsagt, världens bästa film.

harry potter and the deathly hallows part 2


 
senaste traliern

Ska snart dra ner till  stan och se på den sista och troligtvis bästa harry potter filmen med syster.  Den kommer bli så himla GRYM. Var i Holland när den hade premiär så har inte sett den ännu. Böckerna och filmerna är så himla bra. Själv tycker jag att J.K rowling är en av de smartaste människorna i världen som skapade allt som har med Hp att göra. Grym kvinna som sagt. Ska inte se den på 3D dock.. hehe. LATER.

you should take a look at yourself





3 från Holland

Gick upp för ett tag sedan, har bara tagit en dusch. Ska om 5 minuter försöka städa mitt rum. Sen efter jag är klar kanske jag drar till Ikano. Är så himla törstig föresten. Fastan/ Ramadan började ju i måndags så jag ska fasta till 30e augusti. Nåja, nu... städa mitt rum.

they will be humiliated





sommarbilder jag tog i början av juli

Har inte gjort något idag eftersom jag inte har orkat. Kollade på lite för många avsnitt av prison break. Det måste nog vara en av de bästa serier som någonsin har gjorts.. entligt mig. Har inte tagit tag i mitt rum som jag sa att jag skulle göra igår. Har istället redigerat Holland-bilderna.. roligare alternativ än att dammsuga. Haha. Ska dra ner till willys strax. Peace,peace


what will you do when they call your name




slutet av juni

Blev sjuk igår. Inte kul. Så, klockan 11 på natten stack jag ner till akuten. De fick röntga min mage som såg helt vanlig ut. Fick dra hem fyra timmar senare med medicin som faktiskt hjälpte. För första gången, haha. Hade tänkt ta tag i mitt rum som inte ser bra ut, sen kolla på halvblodsprinsen och kanske redigera Holland-bilderna. Peace,peace.

home



Hemma nu. Eller, jag kom hem i lördags natt. Har varit i Holland de tre senaste veckorna... och fem dagarna. Har shoppat lite, träffat mina kusiner och tagit många bilder. Trevlig resa, men helt great att vara hemma. Nåja, köpte en skateboard iförrigår och igår jobbade jag ( delar ut reklam ) och stack ner till ljungsbro. Ska fixa lite med desingen nu, lateroo.


RSS 2.0